Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, הפסקת להגיב בשרשור המקביל

כי זה הופך להתכתשות אישית עם גדי שמביאה אותי למקומות שאני לא אוהב ללכת אליהם. ממנו כבר מזמן אין לי צפיות.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אם ערבי ישראל יצביעו למפלגות שלא שונאות את ישראל, לאף אחד לא תהיה בעיה עם זה.

אז אתה לא הקשבת בכלל למה שהיא אמרה. היא קראה לערביי ישראל להצביע למפלגות הציוניות, לגולן, לליברמן וכו׳. נא לא לדבר על חרטטנים.

ואם יורשה לי להציע פרשנות משלי, זה בדיוק מה שהקפיץ את מכונת הרעל. כרגע הצליחו לנעול את רוב מפלגות האופוזיציה בהצהרות שלא יחברו לעבאס או למפלגות ערביות אחרות. אבל אם אפילו שני מנדטים של מצביעים ערבים יעברו למפלגות הציוניות לא יהיה סיכוי לממשלה הזו לנצח בבחירות. והם יודעים את זה.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

סולימאן הקוקסינל

סולימאן חי במדינה יהודית, אז הוא מצפה מהממשלה היהודית שתשמור על החוק והסדר. צפייה הגיונית של כל אזרח איפשהו בעולם.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 26.2.2026 בשעה 11:58, falou כתב:

לא הבנתי מה קשור. 

שוב זו קואליציית ימין כי הם מכרו את עצמם ככאלו והציבור בחר בהם ואישר שהם אכן מה שהם אומרים שהם.

לכן מה שהם זה ימין. 

אתה חושב שימין זה משהו שכנראה בעצם... אין. 

מה שאין - אינו. 

מה שיש זה מה שהוא ימין. דה פקטו. 

לפני 22 שעות, falou כתב:

לא. 

זה איך שקומוניזם מגדיר את עצמו. 

גם לנאצים היו הגדרות יפות לתפיסת העולם שלהם. אבל אם אתה רוצה לדעת מהו דבר, מאדם בודד עד ארגון, תסתכל על מה הוא עושה ואיך הוא מגיב לתוצאות, לא מה הוא מספר על עצמו ומעשיו. 

שתי ההודעות הנ"ל סותרות את עצמן. רק מציין. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, waterman כתב:

דורון היקר,

כולם אוהבים אותך, בבקשה אל תרד מהפסים.

התגובות האחרונות שלך מעידות על ניתוק מסויים מהמציאות וחבל שכך.

כל טוב ובהצלחה 💪

ימים יגידו.

אני די בטוח שנגלה שלמועד התקיפה יש אינטרסים שלא קשורים לאינטרסים צבאיים או אסטרטרגיים.

זה לא סוד שנתניהו מחפש משהו שיתן לו מנדטים על חשבון האופוזיציה ולא על חשבון הקואליציה.

כל המבצעים הקודמים לא סיפקו את הסחורה ולדעתי לאור זה שהצבעת התקציב מתקרבת הוא חייב משהו חדש להתהדר בו.

מנגד חוק האי גיוס נושף לו בצוואר ויהיה לו קשה בבחירות אם החוק הזה באמת יחוקק.

אם החוק לא יחוקק - אין תקציב. אין תקציב = בחירות. אם החוק יחוקק וממשיכים עד הסוף אז הוא צריך להביא משהו לגבי אירן כי התקיפה הקודמת לא סיפקה את הסחורה מהיבט המנדטים.

אני גם די בטוח שאחרי התקיפה הלחץ על הנשיא בנוגע לחנינה יגדל בצורה משמעותית.

מכיר את הבדיחה על הבן של העורך דין?

בנו של עורך דין מפורסם וידוע סיים את לימודי עריכת הדין והצטרף למשרדו המפואר ובעל מוניטין של אביו.

אחרי תקופה קצרה הוא בא לאביו גאה ושמח וסיפר לו  שהוא סגר את התיק הגדול שאביו עמל עליו 40 שנה. אביו רתח מעצבים. אמר לו אביו:" מה, אתה מטומטם? מאיפה אתה חושב שיש לך את כל המכוניות המפוארות, את הבית הענק שאתה גר בו, המשרד הגדול הזה? התיק הזה מימן את הכל.

כמו הבדיחה עם הבן של העורך דין, צריך להשאיר את אירן על אש קטנה אז אני בטוח שגם הפעם לא יסיימו את העבודה כי צריך שהעם בציון יפחד ממשהו כי זה מה שמביא מנדטים.

אל תחשוב שאיש המים ( או אני לצורך ההקבלה שלא תחשוב שזה אישי אליך) זה אנשים שמעניינים מישהו שם במגדל השן. הם ידאגו שתמשיך לפחד ואתה תדאג שהם ישארו שם ל"דאוג" לך.

פורסם
לפני 7 דקות, asix כתב:

לא סוד שנתניהו מחפש משהו שיתן לו מנדטים

אבל -למיטב הבנתי - הפעם הייתה תקיפה משולבת עם ארהב. זאת אומרת שזה אומר שגם לטראמפ אכפת מהמנדטים של ביבי, מספיק כדי לעקוף יועצים ואדמירלים ומי לא, רק בשביל המנדטים של ביבי... לא יודע, לא נשמע לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתניהו לא מרכז העולם וטראמפ לא סופר אותו ואת המנדטים שלו. מנהיג המעצמה הכי חזקה בעולם לא יעביר למזרח התיכון כח צבאי משמעותי כזה ויסכן נכסים צבאיים וחיים של חיילים אמריקאים בשביל לעזור לחבר שלו, מנהיג של איזה חור במזרח התיכון, להיבחר שוב.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לייחס את התקיפה הזאת לקוסנפירציית הישרדות של ביבי זה ביביזם בהתגלמותו. די עם השטויות האלה. ביבי ינצל כל דבר כי הוא פוליטיקאי, אבל הוא לא מתכנן כמעט כלום, בטח ברמות האלה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אבל -למיטב הבנתי - הפעם הייתה תקיפה משולבת עם ארהב. זאת אומרת שזה אומר שגם לטראמפ אכפת מהמנדטים של ביבי, מספיק כדי לעקוף יועצים ואדמירלים ומי לא, רק בשביל המנדטים של ביבי... לא יודע, לא נשמע לי.

כמו שאמרתי - ימים יגידו ונגלה מה היה שם בתן וקח בין נתניהו לטראמפ.

טראמפ רוצה פרס נובל ונתניהו רוצה עוד קדנציה.

רק אמרתי שלדעתי השיקולים לגבי מועד התקיפה לא נטולים באינטרסים אישיים.

פורסם

אם ביבי הצליח לרתום את ארה״ב לתקיפה משמעותית באיראן, אז סוף סוף הוא עשה משהו לטובת עם ישראל ומגיע לו כל הכבוד.

אני, כמובן, חושב שהיוזמה היא אמריקאית והוא רק קופץ על העגלה, אבל זה סתם כי אני בנאדם לא מפרגן.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, motior כתב:

מה דעתכם על הלוגו של המלחמה? אני מחכה לג'ינגל

עבודה של איזה הודי ב5 דולר. כנראה זה מה שהוא סגר עם מודי מוקדם יותר השבוע.

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא נכנס לקונספירציות לגבי תזמון התקיפה.

אבל זה ברור שכשהלשכה יודעת על תזמון התקיפה מתכוננים מראש ומנצלים כל רגע לתעמולת בחירות צינית. בזמן שכולנו יושבים בממדים הוא מוצא זמן לתמונה מבויימת, כולל תאורה, איפור ואביזרים (הספר שמונח שם כאילו במקרה).

image.thumb.png.a95249763396c7081cbd85698386dd61.png

אגב אין סיכוי שהוא כותב משהו על הנייר עם העט שהוא אוחז, כשהוא בלי משקפיים. אבל משקפיים משדרות חולשה של סמולנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

כולם עושים את זה. אתה מתרעם על כללי המשחק.

זה בדיוק מסוג היללות הקנטרניות שישאירו אותו בשלטון לנצח.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב... משלוחי מנות מישהו?

כבר נגמר לי התקציב השנה...

• אהבתי 1

• תוכן חדש...