Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

אני מתכוון שאי אפשר להגיד בוודאות "אני לא הייתי עושה"

יש שם חלאות אדם מהזן הכי נמוך שב 7 באוקטובר אנסו, רצחו, שרפו ועשו זוועות.

לא מדובר כאן בחסידי אומות העולם

כל מחבל שחדר לישראל אשמח אם ימות, בתכלס אשמח אם ימותו רבים מאוד מציר הרשע בעולם וגם מהתומכים האכזריים שלהם במערב. אבל אתה לא רוצה להיכנס לעולם העינויים הזה, אתה ממש לא ללכלך את הנפש שלך במעשים כאלו שבסוף יפגעו רק בך ובקרובים לך. אני לא יודע אם אתה מכיר את רמת האכזריות התהומית של הקרטלים במקסיקו, אבל אלו כבר מזמן לא בני אדם, אין בהם טיפה של אנושיות עוד יותר ממחבלי חמאס שרצו לצלם את האכזריות שלהם כדי להטיל פחד ואימה במתנגדים להם. אתה לא רוצה לחיות בחברה חולה בה חייל מתקשר לאמא שלו ומתגאה שהוא רצח 10 ערבים. 

זה מה שנורא במה שהיה בשדה תימן, זה מסלול מהיר לדקדנס חברתי ולהכשרת אכזריות, מזה הזהיר אותנו לייבוביץ' ואני מתעלם כרגע מזה שהוא קישר את זה לשליטה על עם אחר, למרות שכל הקולות התומכים ביותר במעשה הם בדיוק אלו שבעד שליטה על עם אחר ובעד אכזריות וקריאה לשורף משפחה "צדיק וגיבור" ולפורעים בחווארה "תגובה יהודית הולמת". 

וכן, גם כל זה רשום על שמו של ביבי! 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אני אוהב את החלוקה שהשרשור הזה מייצר באופן די עקבי. מדגים את המחנאות בישראל והחלוקה הברורה לישראל ויהודה. עכשיו מסתבר שבממלכת יהודה לא רואים בעיה עקרונית באונס. וגם נבחרי הציבור בעד. כולל כאלו שאמורים להיות דתיים או משהו. יפה.

לפני 7 שעות, asix כתב:

קראתי את הכתבה של שאול אמסרדמסקי ואני חושב שהוא הצליח לתאר בדיוק מה שאני מרגיש בתקופה האחרונה ולא ידעתי לתאר אותה.

בוודאי. בדיוק בגלל כל מה שהוא אומר, מחנה מדינת ישראל התנגד ככ למהפכה המשפטית של ממלכת יהודה. וזה מתחבר בדיוק לפיסקה הקודמת שלי. זה כבר אפילו לא ימין ולא שמאל. ולראיה, יש אנשי ימין בשרשור הזה, שמבינים את הבעיה העקרונית באונס. ויש כאלו שמתלבטים עם עצמם, אם היו מצליחים לעמוד בפיתוי הרב לדחוף למישהו מקל או מ16 לתחת. 

זה בדיוק הקהל שאליו פונים מובילי המהפכה המשפטית. וזה בדיוק מה שהם רוצים. והדיון התורן זו דוגמא מס' 184785043798457845645 שמראה שכל המחרטטים מהצד הזה של המפה הפוליטית, על חיבתם לליברליזם וחוק ודמוקרטיות מערביות מהן צריך להעתיק את המבנה המשטרי בישראל - משקרים. חוק זה מה שכתוב בתורה. גם זה לא תמיד (אם כי אולי אני לא מספיק חזק בתורה, וזו מאפשרת אונס ומשכב זכר כשמדובר במחבלים נאצים - הכל יכול להיות). וזהו. ואני אומר, בצער רב, את מה שכבר אמרתי בעבר: הסיבה היחידה שהמשיחיים לא מסתובבים ברחבי ת"א ולא יורים בכל מה שזז, תוך הטענה הרגילה שמלווה מסעות צלב - "שאלוהים יברור מי היה בסדר ומי לא אחכ", זה ש"למזלנו" יש פה ערבים, שבהם צריך להלחם קודם. אבל מתישהו גם זה יקרה. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני מאוד מקווה שבצבא מתכוננים גם למשהו אחר חוץ מטילים ומעופפים אחרים, כי לפי כל המומחים והמומחים מטעם עצמם שמקשקשים עצמם לדעת בטלויזיה בישראל מתכוננים רק לזה וזה בדיוק המקום בו ניתן להפתיע אותנו מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאחרי התקיפות האחרונות בתימן לבנון ואיראן לקחו בחשבון כל מיני אופציות לתגובה שעוד לא ראינו, ויש מצב שזה נעשה בכוונה כדי לתת לנו תירוץ להשמיד להם מתקני גרעין כפעולת תגמול.

תכלס, כל הפרשנויות והניתוחים בטלויזיה זה בלבולי מח בשקל שאתה תשמע בכל בית קפה מקומי שיושבים בו פנסיונרים בשישי בבוקר או דעות שלנו פה. לאף אחד אין מושג.

אני שואל רק איפה היתה כל התעוזה הזו לפני 8 חודשים? 

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

ויש מצב שזה נעשה בכוונה כדי לתת לנו תירוץ להשמיד להם מתקני גרעין כפעולת תגמול.

אני חושש שאתה אופטימי, התעוזה והאסטרטגיה הגדולה לא קיימת כיום בישראל. כלומר אולי קיימת, רק שיש מישהו אחד שקובע מה ומתי ואם בכלל והמישהו הזה די פחדן בכל הקשור למהלכים גדולים משני מציאות. 

בדיוק אתמול עברה בי המחשבה הזו שאולי גם אנחנו, יחד עם ארה"ב ומי יודע עוד, עומדים לנצל את זה לתקיפה משמעותית של איראן, אבל אני די בטוח שלא. 

פורסם
לפני 15 שעות, עדי-אל כתב:

אם אתה אומר שאם אתה היית בשדה תימן לא היית עושה שום דבר למחבלים אז או שאתה משקר או שאתה צבוע

אני גם לא בטוח שכן היית עושה את זה

לפני 14 שעות, עדי-אל כתב:

אני מתכוון שאי אפשר להגיד בוודאות "אני לא הייתי עושה"

אתה טועה. פעם במילואים זרקו פלוגה שלי לשמור בכלא מגידו. זה לא שדה תימן איפה מחזיקים גם חשודים מעזה לתחקיר יותר מעמיק. חלקם אחר כך משוחררים ולא רק מחוסר מקום בבתי הכלא. במגידו יושבים מחבלים רסמיים  עם החותמת. לא דחפתי מטאטא לאף אחד ואפילו לא הכנסתי קצת מכות. גם לא שמעתי שמישהו אחר עשה את זה. במקרה אחר חזרנו עם מחבל שבוי מלבנון. אחד מאיתנו דחך לו קנה בצלעות מספר פעמים. והוא חטף אחרי שחזרנו לבסיס. חטף לא מקצינים שלא ראו את הדבר אלא מחברה במחלקה. שים לב, לא מאינטליגנטים מח"א, סיירת מטכ"ל או 8200. מרובאים של פלוגת גולני בגדוד 13. 

לפני 14 שעות, עדי-אל כתב:

יש שם חלאות אדם מהזן הכי נמוך שב 7 באוקטובר אנסו, רצחו, שרפו ועשו זוועות.

לא מדובר כאן בחסידי אומות העולם 

היה כאן לינק ובו מוסבר מי יושב בשדה תימן. אלה מ-7/10 מזמן נמצאים בבתי הכלא. בשדה תימן יושבים אנשים חשודים בקשרים/השתייכות לחמאס ששבק עצר בעזה והעביר לתחקיר יותר מעמיק. את חלקם משחררים אחרי התחקיר.

• אהבתי 2
פורסם

נא. לישראל אין שום אסטרטגיה. חבל על האופטימיות שלכם. גם די בספק שהחיסולים משפרים את מצבנו באספקט כלשהו. רוב הסיכויים שפשוט יצוץ מישהו יותר דפוק.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם שופטים לפי התקשורת בסעודיה ובאיחוד האמירויות החיסולים משפיעים בעיקר על התדמית. במזרח התיכון יש לזה משמעות.

אסטרטגיה? לדעתי יש איזו תכנית אמריקאית שביבי עובד לפיה, אין מצב שהוא אישר כאלה פעולות בלי לבקש רשות. אנחנו לא עושים שטויות ללא אסטרטגיה, אנחנו פשוט לא קבענו את האסטרטגיה.

זה נכון שלכל אחד כזה יש מחליף, לא משנה אם הוא מספר 2, 1, או זה שקיבל את שניהם לעבודה. חיסולים זה לא מה שמפיל ארגוני טרור אבל צריך לזכור שהמלחמה האמיתית היא לא נגד ארגוני טרור אלא נגד המשטר האיראני, ושם חיסולים כואבים.

היחיד שהחיסול שלו ישפיע משמעותית לטובה ואין לו תחליף זה המניאק הזקן באיראן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הסיבה היחידה שהמשיחיים לא מסתובבים ברחבי ת"א ולא יורים בכל מה שזז, תוך הטענה הרגילה שמלווה מסעות צלב - "שאלוהים יברור מי היה בסדר ומי לא אחכ", זה ש"למזלנו" יש פה ערבים, שבהם צריך להלחם קודם. אבל מתישהו גם זה יקרה. 

אתה חיי בישראל, כן? אתה לא רואה את אותם האנשים שבאים לירוק על משפחות של חטופים או כאלה ששוברים מיצגים או סתם באים לאיים על מפגינים?

לא ראית את זה? 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

אתה חיי בישראל, כן? אתה לא רואה את אותם האנשים שבאים לירוק על משפחות של חטופים או כאלה ששוברים מיצגים או סתם באים לאיים על מפגינים?

לא ראית את זה? 

בוודאי. אני לא הולך להפגנות מכל מיני סיבות. אחת המרכזיות היא שיונה אברשומי חדש זה רק עניין של זמן.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

הוא גם היה מגד שתחת פיקודו חייל טבע במהלך ניווט.

הקידום שלו עוכב אבל הוא לא הודח. מעניין אם עכשיו יודח סוף סוף.

מעניין באמת. הרי אם הוא יודח, אתה תחליף אותו?   סגן אלוף ביקורת מהכורסה. 

מי שלא עושה לא טועה. הוא לא הקצין הבכיר היחיד שננזף, או שגה, או שמתו תחתיו חיילים, עם כל הצער שבדבר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

מי שלא עושה לא טועה

הבדל פעוט בין טעות, לבין שקרים, הסתרה, עבירה על הוראות בטיחות.

לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

הרי אם הוא יודח, אתה תחליף אותו

אני מסכים איתך מאוד. למרבה הצער הקצונה מתבססת יותר ויותר על מתנחלים ומשיחיים. אם הוא ילך יגיע אחד אחר.

זה רק מגדיל את היאוש שלי מהמדינה הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/hyirfwyk0#autoplay

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.20-16_20_23.png.9f1741e22693848e1a621f0c2ff03ce0.png

אם זה לא ברור, צריך להתחיל במבצע לאיסוף ציוד צבאי.

כבר בתחילת המלחמה ציינתי פה שצריך לפתוח במבצע לאיסוף ציוד צבאי, לא צריך מבצע מיוחד אלא רק לאפשר לכל בנאדם להגיע לתחנת משטרה בשביל למסור ציוד צבאי או סתם נשקים. זה היה מאפשר התייעלות כלכלית יותר טובה עבור כולנו, מאפשר לאזרחים לתרום אם הם רוצים לצבא על ידי קנייה ומסירה של ציוד צבאי. 

חבל שלא עושים את זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

ויש מצב שזה נעשה בכוונה כדי לתת לנו תירוץ להשמיד להם מתקני גרעין כפעולת תגמול.

אין שום סיכוי בעולם.
1. ביבי פחדן.
2. זה דורש חשיבה של 2-3 מהלכים קדימה וקבלת החלטות. נתניהו לא מסוגל לקבל החלטה על משהו שהוא לא כאן ועכשיו עם הגב אל הקיר.
3. זה מחייב תיאום עם האמריקאים. אני לא רואה את זה קורה עם הממשל האמריקאי הנוכחי שהוא רופס ומפחד מהצל של עצמו. במקום להעמיד את האיראנים במקום עם כמה מאות טומהוק ולהבהיר לאזור מי הבוס שמנהל את העולם הם רק מנסים "למנוע מלחמה". מה קורה כאן ב8 חודשים האחרונים ארה"ב? חוג בלט?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hyirfwyk0#autoplay

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.20-16_20_23.png.9f1741e22693848e1a621f0c2ff03ce0.png

אם זה לא ברור, צריך להתחיל במבצע לאיסוף ציוד צבאי.

כבר בתחילת המלחמה ציינתי פה שצריך לפתוח במבצע לאיסוף ציוד צבאי, לא צריך מבצע מיוחד אלא רק לאפשר לכל בנאדם להגיע לתחנת משטרה בשביל למסור ציוד צבאי או סתם נשקים. זה היה מאפשר התייעלות כלכלית יותר טובה עבור כולנו, מאפשר לאזרחים לתרום אם הם רוצים לצבא על ידי קנייה ומסירה של ציוד צבאי. 

חבל שלא עושים את זה.

לא נראה לי שהבנת.

אזרחים תרמו ללוחמים ציוד, היום צה"ל רוצה לקחת את הציוד, לשים עליו חותמת ולחלק אותו דרך הלוגיסטיקה ללוחמים. 

הבעיה שזה מה שעשו עד עכשיו, וגרם לזה שלוחמים היו חצי שנה בלי ווסטים. 

מה האיום של צהל ליחידות שלא יעשו את זה? "לא תקבלו ציוד". 

מה מצפים שלוחמים יגידו? "טוב אני אביא נמ"ר, מאג ומטול רימונים מהבית יש לי ספייר".

• תוכן חדש...