Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

להאשים את ראשי הצבא והמשפטנים והאליטות והשמאל בהכל כשאתה 15 שנה בשלטון זה תירוץ עלוב ביותר לא משנה איך מסתכלים על זה.

זה חלש. לקחת את כל הנקודות המעניינות לדיון ולקשור אותן יחד, ואז לומר ביבי ו-15 שנה ולהסתדר לשני המחנות? זה מה שעושים כאן? ואחר כך יש מי שטוען שרל"ביסטים הם לא בבואה של הביביזם המפורסם.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, Renaultrap כתב:

כל המגילה הזו היתה נחסכת אם היית מתייחס לדבריי ולא מייחס לי דעות של אחרים.

אולי יש לך בעיות בהבנת הנקרא או שלא הספקת לשתות קפה על הבוקר, אבל זה בדיוק מה שעשיתי. התייחסתי לכל משפט שלך, מילה במילה.

אני לא חושב שסוהר צריך להיות תליין, נקודה. אני גם חושב שאם יש ראיות להתעללות הן צריכות להיות מטופלות במישור המשפטי.

לא ככה זה משתמע ממה שכתבת. 

הועלתה פה נקודה חשובה שאין צורך בפשיטות ומעצרי ראווה למטרות חוץ, כי חיילים כאן לא צריכים לשלם מחיר (נוסף) על היחס העוין לישראל במוסדות האו"ם.

בלי שום קשר לאו"ם צה"ל חייב לבצעה את החקירה בשביל עצמו. מעצרי ראווה? למה? מסכות? אתה יודע למה אנשי ימ"מ ויחידות מיוחדות שמים מסכות? כדי שלא יפגעו בהם אחר כך. זאת גם סיבה ששוטרים צבאים השתמשו במסכות במקרה הזה. כדי שאנשים כמוך לא יפרסמו את פניהם ברשת. היום ברור שהם צדקו ב-100%.

עם כל זה, אין לי שום עניין בחוות דעת של פרוקטולוג על תנאי המאסר של מוסטפא דיראני שסחר ברון ארד.

פרוקטולוג זה מקצוע. ומכורח הנסיבות לחוקרי המשטרה הצבאית כן הייתה נדרשת חוות דעתו . עוד פעם, מה הקשר לדיראני ורון ערד? עדיין לא התעוררת?

להשוות את הטיפול שהוא קיבל לשואה שעברו יישובי העוטף זה איבוד המצפן המוסרי ולא משהו להתגאות בו.

אל תהיה דמגוג פופוליסטי ואל תרקוד על הדם. לנצל את סבלם של יישובי העוטף כדי להצדיק איזה מנייק סדיסטי (אם הכל נכון) ... גועל נפש.

אני חושב שאני יודע להבחין בין הצדדים, תודה על השאלה.

אתה טועה. עובדה.

לא החלטתי שאתה שמאלני

בטוח? אז מה זה הייה: "זה לא כל כך שמאלני מצדך לקדש את כוחות הבטחון"? או שאתה לא מבין גם מה שאתה בעצמך כותב?

ואני לא יודע למה קורות החיים שלך רלוונטיים לדעות שאנחנו מציגים כאן. 

לא יודע איפה אתה עובד, אולי אצל מירי וקורות החיים שם נראים ככה. אבל במקומות עבודה לא מושחתים קורות חיים זה ניסיון מקצועי ולא דעות פוליטיות. 

פורסם
לפני 57 דקות, עדי-אל כתב:

שמגיעים לביטחון המדינה יש דברים שחייבים לעשות. אם רק היינו מדברים ומתנהגים יפה לא היתה מדינת ישראל בכלל.

אז רוב האנשים לא יעשו דברים כאלו אבל כמות מצומצמת של אנשים פסיכופתים כדאי שיהיו בצד שלך ולא בצד של האויב. בדיוק כמו שצריך אנשים שיהיו מוכנים להיכנס לביוב עם כל החרא כדי להוציא מגבונים משם. 

הסיבה שצריך לעשות דברים כאלה לפי החוק זה מכמה סיבות גם אפשר לפגוע בחקירות נוכחיות שאותו מחבל יכול לעזור (יש חוקרים שזה המקצוע והמומחיות שלהם)ודבר חשוב שבכל מקרה (גם אם זה לפי החוק) זה פוגע באדם עצמו והוא נכנס לאיזה "חור שחור" באישיות שלו. אז אם זה עם פיקוח יש אנשים שיכולים לעזור לו אבל אם זה לבד אז הוא לבד.

את הדברים עושים לפי חוק ואם לא אז מי שעושה אותם שייענש.

ואנשים נכנסים לביוב להוציא מגבונים כי זה מה שהם יודעים לעשות ועל זה משלמים את המקסימים שהכישורים שלהם מאפשרים להם להשיג. אף נער שסיים תיכון לא אמר אי פעם אני הולך ללמוד הוצאת מגבונים מהביוב.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ככה מתחילה הפלישה מיו"ש.

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.20-16_20_23.png.882620080067378a8ed74fd10bad87db.png

ככה גם היא התחילה בעוטף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

את הדברים עושים לפי חוק ואם לא אז מי שעושה אותם שייענש.

ובפינת הווטאבאוטיזם: חסימת כביש ללא אישור היא עבירה על החוק בישראל. על פי סעיף 332(2) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 – היא מהווה "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה", והעונש המרבי בגינה הוא עשרים שנות מאסר.

פורסם
לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

ובפינת הווטאבאוטיזם: חסימת כביש ללא אישור היא עבירה על החוק בישראל. על פי סעיף 332(2) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 – היא מהווה "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה", והעונש המרבי בגינה הוא עשרים שנות מאסר.

רק שברגע שהם  יורדים לכביש המשטרה חוסמת את הציר.

ואין לי שום בעיה אם יעמידו אותם למשפט יחד עם כל שאר החוסמים.תקבע סטנדרט ותאכוף אותו על כולם (ונכון להיום הסטנדרט הוא שלא אוכפים על אף אחד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אז רוב האנשים לא יעשו דברים כאלו אבל כמות מצומצמת של אנשים פסיכופתים כדאי שיהיו בצד שלך ולא בצד של האויב.

כנראה שלא שירת בצבא. כל פסיכופט הוא זבל של חייל. ואין פסיכופט לכיוון אחד, זה תמיד ל-360 מעלות. אם אנשים עשו מה שמיוחס להם בשדה תימן, הם עשו כי חשבו שזה מותר ולא בגלל שאלה הם מחבלים. לא יהיה לאותם אנשים בעיה לעשות אותו דבר גם איתך אם ירגישו שיצאו מזה בלי עונש.  

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

לא הייתי רוצה שהבן שלי יתעלל באף אדם או חיה. מה נסגר. לא הייתי רוצה שהבן שלי יאנוס שום דבר. לא הייתי רוצה שהבן שלי ידחוף מטאטא לתחת של אף אחד ללא הסכמה.

מה.נסגר.

זה רצון כזה מוזר?

בסדר, אתה רוצה דרכון אירופאי. ענו לך.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

רק שברגע שהם  יורדים לכביש המשטרה חוסמת את הציר.

ואין לי שום בעיה אם יעמידו אותם למשפט יחד עם כל שאר החוסמים.תקבע סטנדרט ותאכוף אותו על כולם (ונכון להיום הסטנדרט הוא שלא אוכפים על אף אחד).

לא הבנתי את החלק הראשון. החוק שציטטתי ברור כאן. המשטרה לא אמורה לסגור כבישים כדי להציל את חיי המפגינים.

העמדת חוסמי הכבישים לדין אינה הדעה הרווחת כאן, כמו גם ההכרה באכיפה הבררנית בנושא. פה זה ווטאבאוטיזם.

זה באמת מעודד שבין כל אי ההסכמות כאן אפשר להתכנס לכמה עקרונות פשוטים כמו שוויון בפני החוק.

פורסם
לפני 55 דקות, mikyl כתב:

כנראה שלא שירת בצבא. כל פסיכופט הוא זבל של חייל. ואין פסיכופט לכיוון אחד, זה תמיד ל-360 מעלות. אם אנשים עשו מה שמיוחס להם בשדה תימן, הם עשו כי חשבו שזה מותר ולא בגלל שאלה הם מחבלים. לא יהיה לאותם אנשים בעיה לעשות אותו דבר גם איתך אם ירגישו שיצאו מזה בלי עונש.  

אם אתה אומר שאם אתה היית בשדה תימן לא היית עושה שום דבר למחבלים אז או שאתה משקר או שאתה צבוע

אני גם לא בטוח שכן היית עושה את זה

פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

אם אתה אומר שאם אתה היית בשדה תימן לא היית עושה שום דבר למחבלים אז או שאתה משקר או שאתה צבוע

אז כן או לא?

איזה דבר מדהים זה לטעון שני דברים הפוכים כנגד בן אדם, להאשים אותו, ועוד הוא הבעיה.

תמצית כל מה שרע היום.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

אתה צריך לעשות את זה בחוכמה אבל לעשות את זה בפאקינג בשדה תימן, בסיס עם מצלמות וכו'.

צריך מטומטם בשביל שזה יקרה.

מכות יבשות, זובורים למיניהן וכו' סבבה ואחלה. אבל לדחוף לתחת של מישהו מוט ברזל ועוד ערבי? לא עדיף למצוא איזה זונה בשביל לממש פנטזיה ולדחוף דילדו מתכת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, RK כתב:

אז כן או לא?

איזה דבר מדהים זה לטעון שני דברים הפוכים כנגד בן אדם, להאשים אותו, ועוד הוא הבעיה.

תמצית כל מה שרע היום.

אני מתכוון שאי אפשר להגיד בוודאות "אני לא הייתי עושה"

יש שם חלאות אדם מהזן הכי נמוך שב 7 באוקטובר אנסו, רצחו, שרפו ועשו זוועות.

לא מדובר כאן בחסידי אומות העולם 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
Just now, עדי-אל כתב:

אני לא הייתי עושה

גם כשהיתה לי אופציה יותר גרועה עבור המחבל, לא עשיתי את זה.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

אני מתכוון שאי אפשר להגיד בוודאות "אני לא הייתי עושה"

אתה לא יכול לומר בוודאות שלא היית לוקח מקל ודוחף למחבל לתוך התחת?

זה מעיד יותר עליך מאשר על המחבל הדמיוני :)

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...