Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, Michazzz כתב:

צופי ערוץ 14 ראו השבוע את סמוטריץ' מתראיין באולפן ומספר על חקירות של מחבלי נוחבה ששוחררו משדה תימן:

אז הנה האמת

https://www.ynet.co.il/news/article/rk8fztwya

אני לא שומע אותו בראיון מדבר על רוצחים ואנסים. איך זה הגיע לכותרת ב-Ynet?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי קשר לסמוטריץ ולא שאני חובב שלו, הפסקתי לסמוך על כלי התקשורת הישראלית בכל מה שקשור לציטוטים ושיוך אמירות לאנשים. כולם משקרים כל הזמן בזה.

• אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, Renaultrap כתב:

תבדוק  0:38,  זה גם מופיע בכותרת של ערוץ 14.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אז מה, יש קבינט אבל אין צורך לעדכן אותו בכלום, ביבי החליט וזהו. 

יפה. 

אם הקבינט היה מעודכן זה היה דולף תוך 5 דקות וכל החיסולים לא היו מתאפשרים. מבחינתי שימשיך להחליט על דעת עצמו (יחד עם גלנט והלוי).

פורסם

זוועה. נוח לרדת על ערוץ 14 מסיבות מובנות, וגם בגלל שבאמת מועסקים שם לא מעט ליצנים. האמת הכואבת היא שהערוצים האחרים אולי יותר עשירים ומקצועיים, אבל מבחינת העבודה העיתונאית הם לא יותר טובים. העיתונאים לכאורה הם פרשנים של המציאות לפי תפיסת עולמם ולהוציא עלה תאנה פה ושם כולם מבטאים את אותה הדעה. הקטע של השקרים הור כבר רמה אחת מעל זה, כי פה לדעתי צריכה להיות אכיפה של אתיקה עיתונאית בסיסית.

לפני 5 דקות, רוןS כתב:

תבדוק  0:38,  זה גם מופיע בכותרת של ערוץ 14.

בדקתי. לא רוצחים ולא אנסים

לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

אם הקבינט היה מעודכן זה היה דולף תוך 5 דקות וכל החיסולים לא היו מתאפשרים. מבחינתי שימשיך להחליט על דעת עצמו (יחד עם גלנט והלוי).

הקבינט הסמיך אותם לקבל החלטות

פורסם
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

אם הקבינט היה מעודכן זה היה דולף תוך 5 דקות וכל החיסולים לא היו מתאפשרים.

אז אי אפשר לסמוך על חברי הקבינט, למה הם שם? למה זה קיים? בשביל מראית העין?

זה טיעון צפוי, אבל זה טיעון גרוע כי זה אומר שהממשלת ימין ימין הזאת לא סומכת על עצמה.
ואם היא לא סומכת על עצמה, למה העם צריך לסמוך עליה?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, Renaultrap כתב:

שנייה 33 מציין מפורשות מחבלי נוחבה אלרי שבכל הנאום הוא מדבר על מחבלים.

אז הם לא מחבלים ובטח לא מחבלי נוחבה. ועשהוא אוצר נוחבה ברור לחלוטין למה התכוון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

שנייה 33 מציין מפורשות מחבלי נוחבה אלרי שבכל הנאום הוא מדבר על מחבלים.

אז הם לא מחבלים ובטח לא מחבלי נוחבה. ועשהוא אוצר נוחבה ברור לחלוטין למה התכוון.

אז לא רוצחים ולא אנסים?

אגב, מחבלים שוחררו "בגלל צפיפות" ו"בגלל בן גביר". יש מצב שהתקשרו למנהל שיפא הצדיק כדי לשאול איך היה בשדה תימן?

לפני 30 דקות, David32 כתב:

אז אי אפשר לסמוך על חברי הקבינט, למה הם שם? למה זה קיים? בשביל מראית העין?

זה טיעון צפוי, אבל זה טיעון גרוע כי זה אומר שהממשלת ימין ימין הזאת לא סומכת על עצמה.
ואם היא לא סומכת על עצמה, למה העם צריך לסמוך עליה?

צה"ל לקח אחריות על תקיפה ממוקדת היום (שלישי) בדאחייה של ביירות ואישר אחר כך כי פואד שוכר חוסל בתקיפה, ומזכיר הממשלה יוסי פוקס הנחה את השרים: "על פי הנחיית ראש הממשלה אין להתייחס לתקיפה בביירות, עד להודעה חדשה". הקבינט המדיני-ביטחוני הסמיך את ראש הממשלה בנימין נתניהו להחליט על אופי ועיתוי הפעולה, שהגיעה בתגובה לרצח 12 הילדים והנערים שנפגעו מרקטה במג'דל שמס.
עד כה מעולם לא הביאו סיכולים ממוקדים לדיון בפורום רחב בשל החובה לשמור על סודיות מירבית, מה שמתכתב עם הסמכת נתניהו. בתוך כך, ב-CNN דיווחו מפי מקור כי ישראל עדכנה את ארה"ב בתקיפה, לפני שקרתה.
במהלך ישיבת הקבינט שהסמיכה את ראש הממשלה ושר הביטחון לא נמסר לשרים מה תהיה הפעולה ולא דובר על סיכול ממוקד. היועמ"שית אמרה שאם התגובה עלולה להוביל למלחמה יש לכנס את הקבינט זמן קצר קודם לאשר את הפעולה. נתניהו אמר שאם יחשוב שהתגובה עלולה להוביל למלחמה, הוא יכנס את הקבינט בהתרעה קצרה. בסופו של דבר נתניהו לא כינס קבינט והשרים גם לא עודכנו לפני בגלל שמדובר בסיכול ממוקד.

גלי היתה שם. עוד נון סטורי עם כותרת מפוצצת מבית מדרשו של אתר ה"חדשות" הפופולרי במדינה

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם
לפני 49 דקות, Renaultrap כתב:

אז לא רוצחים ולא אנסים

לא. בשדה תימן עוברים סינון ראשוני. מי שלא מעורב משוחרר והשאר לעופר. משם גם שוחרר מנהל שיפא.

מי שדוחרר משדה תימן לא מחבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
16:05

גורמים איראניים: "חיסול הנייה - עם טיל ששוגר מבניין סמוך"

ליאור בן ארי

ב"סקיי ניוז" בערבית דווח מפי מקורות איראניים, כי בחיסולו בטהרן הלילה, בניינו של ראש הלשכה המדינית של חמאס איסמעיל הנייה "הותקף על ידי טיל שנורה מבניין סמוך".
פורסם

צודק, שכחתי, סליחה.

וכמובן שגם אתמול הוא הנחה פעמיים. כנראה כי סוף סוף הלוזרים ממנגנוני הבטחון משכו לו במעיל.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

שהוא עובד פחות מג'ורג' מסיינפלד

קרמר.

ג'ורג' עובד הרבה, לא באותו התחום ולא תמיד עובד כמו שהוא בעבודה, אבל הוא מועסק. קרמר לעומת זאת בטלן.

איך פיספסתי אבל את 'גם ככה המטוס טס'.

אם כך, פעם הבאה גם אני רוצה להיות על המטוס, למה לא? גם ככה הוא טס. בחינם. תטיסו אותי מה אני ערבי??

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

לא. בשדה תימן עוברים סינון ראשוני. מי שלא מעורב משוחרר והשאר לעופר. משם גם שוחרר מנהל שיפא.

מי שדוחרר משדה תימן לא מחבל.

ומי שמשוחרר מעופר לא יכול להתלונן על מה שעבר קודם בשדה תימן? עזוב, המחשבה להתקשר ולשאול את הערבים איך היה במעצר זה המשך ישיר להפקרות שהיתה על הגדר לאורך שנות ה"הפגנות העממיות"

• תוכן חדש...