Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

אם הוא הראש והוא אשם

אתה בטוח שהוא חותם על זה? לא שמעתי את זה ממנו או מהכת שלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אני יותר ממסכים.

אם לא ניזום ולא נטפל באיום כשהוא עוד בחיתולים נתמודד אחר כך עם מפלצת ענקית. הרי לא מייצרים אותם לצורך זיקוקים בחתונות.

זה צד אחד של הטיעון שלי. השני הוא שאנחנו חייבים להישאר בעזה לזמן רב. איפה שצה"ל לא שולט יכולות הטרור נגדנו יתעצמו

פורסם
לפני 15 דקות, Renaultrap כתב:

זה צד אחד של הטיעון שלי. השני הוא שאנחנו חייבים להישאר בעזה לזמן רב. איפה שצה"ל לא שולט יכולות הטרור נגדנו יתעצמו

צבאית ודאי שנצטרך לפחות עד שתהיה מערכת אזרחית עצמית יציבה ונורמטיבית וזה לא תהליך של שנה או שנתיים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

צבאית ודאי שנצטרך לפחות עד שתהיה מערכת אזרחית עצמית יציבה ונורמטיבית וזה לא תהליך של שנה או שנתיים.

ודאי. ניסינו, נכשלנו, שילמנו מחיר יקר ועכשיו אנחנו תקועים שם עד שהם יזנחו את חזון ההשמדה שלהם ויחנכו את ילדיהם לחיות לצידנו בשלום.

פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

כמה חטופים ישלמו על החיסול הזה בחייהם?

בוא נניח את נשקנו, הם ניצחו יש להם חטופים.

אין לך ברירה אלא להילחם, להפך מי שנשאר צריכים לשמור על החטופים עוד יותר כדי שישאר להם קלף מיקוח.

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

זה קשקוש שנועד להסיר אחריות ומצפון.

יש חטופים זו עובדה. פעולות שלנו יכולות להביא לשחרור שלהם וגם למוות שלהם. זו גם עובדה.

אני לא חכם גדול ולא יודע מה יקרה הלאה. יכול להיות שחיסול הנייה שווה את החיים של כל החטופים. זו עמדה לגיטימית שאפשר להתווכח עליה.

אבל להגיד שהכל באחריות חמאס ואין לנו קשר לגורל החטופים? בחייאת.

ברגע שהברירה היא לייצר סיכון עתידי גדול יותר אין באמת ברירה.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

הם כאילו לא מסוגלים לא לעבור על חוקים ונורמות בסיסיות של מינהל תקין אה?

איפה כל מי שהתווכחתי איתו על הצורך במטוס. הנה. טעיתי. איך אפשר להגניב את יורש העצר לארץ (הוא עבר בקרת דרכונים? או שכח ממנה בסגנון אפי נווה?) אם אין מטוס למלך?

אני לא סובל את יאיר נתניהו אבל אתם מתעסקים בקקה. למי אכפת שהוא חזר איתם. למה אתה לא היית נותן לבן שלך לעלות איתך בחזור? מה תגיד לו לך קח טיסה סדירה? המטוס גם ככה טס למי אכפת. יא בכיינים.

לפני 5 שעות, avargel כתב:

אני לא רוצה להיות כובש, אבל הם לא הותירו לנו שום ברירה. כבשו את צפון ישראל מבלי לחצות את הגדר.

לא מנצחים מלחמה בלי לקחת שטח.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

התוספת שלי היא שהחיסול הזה שוב מרחיק עסקה שהיתה יכולה להיחתם כבר בשבועות האחרונים. חטופים שהיו יכולים להיות כבר בבית יחכו עוד שבועות או חודשים ואולי כבר לא יחזרו. לענ"ד זה מחיר כבד מאוד.

איזה עסקה בדיוק? כזו שמחזירה את חמאס לשלטון? כזו שהם מתחייבים להחזיר רק חלק מהחטופים? בלי לציין חיים או מתים? להחזיר *חלק* מהחטופים. בתמורה להפסקת המלחמה והשארת שלטון חמאס על כנו זה גם חרפה כלפי החטופים שישארו שם וגם סיכון של כלל עם ישראל בעתיד.

• אהבתי 4

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

היה לי מוזר שהאיראנים מיד התעקשו לציין שהנייה חוסל עם "טיל שנורה מארץ אחרת". מריח כמו נסיון טיוח למטרות פנים של איבוד שליטה בחצר האחורית של האייטולות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר הם התגאו איך הם תפסו סוכני מוסד...

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צופי ערוץ 14 ראו השבוע את סמוטריץ' מתראיין באולפן ומספר על חקירות של מחבלי נוחבה ששוחררו משדה תימן:

אז הנה האמת

https://www.ynet.co.il/news/article/rk8fztwya

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 9 דקות, Michazzz כתב:

וואו אני בהלם אז בעצם צה״ל לא שחרר מחבלי כח עלית של החמאס ואז התקשר לשאול לשלומם? 

אני בטוח שכל האידיוטים השימושיים שהדהדו את השקרים האלו הולכים להתנצל בקרוב, וסמוטריץ׳ ושות׳ ילמדו לקח שלא יפה לשקר לציבור הרחב!

... אמר אף אחד, אף פעם

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רגע, זה ההוא שאמר "החמס הוא נכס" ?

• אהבתי 3
  • מבאס 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

חבל שהצבא לא יכול לתבוע תביעות דיבה.

לפני 5 שעות, avi 1234 כתב:

אתה מסיק שזה מהסתה 

יכול להיות שזה בא על רקע עסקי

אף אחד לא יודע שהוא בעל השליטה ב12

אפילו עמית סגל מתלונן על ההסתה.

ואפשר גם לעשות לו "עמית סגל" ולהזכיר שהוא צבוע, כי לא שמענו ממנו כלום על ההסתה של אותו ערוץ נגד הפרקליטות, היעמשית ושאר סמולנים.

IMG_9330.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...