Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

תתעלל בו כמה שבא לך ותדפוק לו כדור בראש

אהההה זה לא מה שנאמר?

ממש לא סבבה ה 'תתעלל בו כמה שבא לך'

אבל אין מה להסביר, אין לכם רצון להבין. 

Just now, MostlyWicked כתב:

למה העם צריך לסמוך עליה? לא יודע וזה לא משנה כי זה יוחלט בקלפי

אז אני יודע שהדעה שלי לא כזאת מעניינת.

אבל.

לטעמי, עצם אי יכולת לקבל החלטות בקבינט מצומצם שמה מישהו ידליף פרטים קריטיים לביטחון המדינה (!!!!!) זה הרבה יותר חמור מחבלה מכוונת בהצבעת אמון להארכת תקנות שכולם מעוניינים בהם. לא שצריך עוד סיבות לדרוש מביבי ללכת הביתה, אבל זאת עוד אחת לרשימה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, Renaultrap כתב:

ישראל כובלת את עצמה, על חשבון אזרחיה ולוחמיה, בפרקטיקות משפטיות מטורללות מתוך תקוה לזכות בחסדיו של קרקס פוליטי בהאג. זה גם פסול מוסרית וגם הוכח כלא יעיל

אתה אומר שהסיבה שהממשלה לא עשתה הרבה מול ההפגנות על הגדר זה כי היעוץ המשפטי לא אישר ושהסיבה שטורחים לחקור התעללות בעצירים זה כי הפרקליטות מנסה להרשים את בית המשפט בהאג. הבנתי נכון?

אתה חי בסבבה עם זה שחיילים על דעת עצמם יחליטו לדחוף דברים לרקטום של ערבי, בלי משפט, בלי ראיות, בלי לדעת מה הוא באמת עשה?

זו לא אותה הצדקה של הנוחבות בעצם? היהודים גנבו לנו את האדמה, היהודים ירו טילים והרגו את אחמד שלמד איתי בשכבה אז עכשיו מותר לי להיכנס לקיבוצים שלהם ולהרוג, להתעלל ולאנוס כל יהודי כי כולם אשמים גם ככה?

אשכרה מפריע לכם רק העובדה שהם נתפסים או שהם מצלמים את עצמם?

אתה היית מעודד את הילדים שלך לעשות את זה? מבסוט אם הבת שלך הייתה יוצאת עם מישהו כזה?

שיחנקו העזתים, אבל האנשים האלה מתנהגים כמוהם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, stx כתב:

אתה אומר שהסיבה שהממשלה לא עשתה הרבה מול ההפגנות על הגדר זה כי היעוץ המשפטי לא אישר

אתה חושב שהיה אפשר להעמיד שם מכונות ירייה ולחסל כל מי שמתקרב?

לפני 5 שעות, stx כתב:

אתה היית מעודד את הילדים שלך לעשות את זה? מבסוט אם הבת שלך הייתה יוצאת עם מישהו כזה?

אם החיילים שם היו שואלים אותי אם לעשות מה שהם עשו ברור שהייתי אומר להם לא ממגוון סיבות אבל אם כבר מישהו עושה דברים כאלו לפחות שלא יהיה מטומטם בשביל להפליל את עצמו 

פורסם
לפני 43 דקות, עדי-אל כתב:

קודם כל מכונות ירייה היו עד הפלמ"ח בערך. מאז זה מקלעים אבל לשאלתך אם צלפים לא היו מספיקים אז כן.

מה 7.10 אנחנו עושים את זה בלי שום בעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז לפי ביבי, תמיד היינו במלחמה עם איראסיה...סליחה, חמאס/אירן/לבנון/חייזרים ותמיד נהיה במלחמה. המלחמה היא מצב תמידי כדי להבטיח את קיום השלטון הנאלח ולא לדון בשום דבר שקורה בכל יום.

יאוש.

יש פה מישהו אופטימי שיכול להגיד איך חוזרים למצב שהיה פה פעם, עם מדינה אחת, גם אם חלוקה לדיעות שונות? אני מסתכל על הזויים כמו סוכות וביביסטים עם קצף בפה ואף חום ואין לי מושג מה משותף להם ולאזרחים שרוצים מדינה דמוקרטית ליברלית.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 9 שעות, Renaultrap כתב:

אני לא חושב שאני מוסרי פחות ממך, אבל פחות חשוב לי להצטייר כלוחם צדק.

ולי בכלל לא חשוב איך אני מצטייר או במילים פשוטות על הז*ן שלי.

אין לי מושג אם דחפו למישהו מקל לתחת או לא. "אם הכל נכון" לא מצדיק הסתערות של רעולי פנים בסגנון מיליציית ואגנר.

לא יודע איפה שירת אבל בצה"ל מסתערים עם נשק שלף, כדור בקנה וניצרה פתוחה. לא נראה לי שזה מה שהיה בשדה תימן. מעניין שנזכרת דווקא בואגנר. ימ"מ וכל יחידות מיוחדות בצה"ל גם משתמשים במסכות. אבל לא הפריע לך משום מה שאותם סוהרים מילואימניקים הסתובבו במסכות בחברת ח"כים ואפילו עלו איתם על הבמה. מזיכרוני על הרבה פחות היו מפרקים יחידות ושולחים אנשים לכלא.

אני מניח שאתה חושב שהחוקרים של דיראני שקולים ללוחמי החופש שורפי התינוקות, אז גם על זה אנחנו חלוקים.

חוקרים של דיראני שקולים ללוחמי החופש שורפי התינוקות? לא מתמצא בסוגי הזבל, אתה כנראה כן. אבל מה זה קשור לעניין?

הפרקליטות הצבאית היא לא יותר מסכום אנשיה ונטיותיהם הפוליטיות.

הפרקליטות הצבאית זה חיילים וקצינים בדיוק כמו אותם סוהרים בשדה תימן. הפרקליטות גם לא אומרת באיזה צורה לבצעה את המעצר, אלא נותנת הוראה לפתוח בחקירה למשטרה צבאית. אבל לביביסטים יותר נוח לתקוף אותה ולא את המשטרה הצבאית כי זה נשמעה כמו פרקליטות באזרחות. 

זה לא כל כך שמאלני מצדך לקדש את כוחות הבטחון

למה החלטת שאני שמאלני? אתה בכלל יודע מה זה שמאל וימין? ב-77 הצבעתי לבגין, מאז הספקתי להצביע לשרון, טומי לפיד, אולמרט וליבני. אף פעם לא הצבעתי מרץ. פלוס רוב החיים שלי הייתי קשור בצורה זאת או אחרת לכוחות הביטחון (סדיר/מילואים/עבודה).

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:
לפני 8 שעות, stx כתב:

אתה אומר שהסיבה שהממשלה לא עשתה הרבה מול ההפגנות על הגדר זה כי היעוץ המשפטי לא אישר

אני מתקשה להחליט אם זו שאלה רטורית או לא.

אני חושב שצריך להגן על המדינה, על האזרחים שלה, על הגבולות שלה ועל המתקנים שלה.

אתה חושב שלהציב מכונות ירייה ולירות בכל מי שמתקרב, גם אם החמאס ישלח ילדה בת שש, זו הדרך היחידה לעשות את זה?

ואם היא לא היחידה, אתה חושב שזו הדרך הכי טובה לעשות את זה?

אני גם לא מבין מה אתה מציע מעשית.

אני מציע שחיילים לא יתפקדו בשטח כשופט ותליין ושאם הם עושים את זה, אז שיחקרו, ישפטו ויתנו את הדין.

הטיפול המחבלים צריך להיות ע״י מנגנונים של המדינה ולא ע״י פלנגות, ושוב - זה כי אכפת לי מהחיילים ומאזרחי המדינה שצריכים לחיות איתם אח״כ, לא מהמחבלים.

אם אתה מאשים את המשפטנים שלא נתנו לממשלה לשמור על הגבולות, בוא תציע בדיוק מה אתה חושב שהיה צריך לעשות.

פורסם
לפני 9 שעות, stx כתב:

אתה אומר שהסיבה שהממשלה לא עשתה הרבה מול ההפגנות על הגדר זה כי היעוץ המשפטי לא אישר ושהסיבה שטורחים לחקור התעללות בעצירים זה כי הפרקליטות מנסה להרשים את בית המשפט בהאג. הבנתי נכון?

אתה חי בסבבה עם זה שחיילים על דעת עצמם יחליטו לדחוף דברים לרקטום של ערבי, בלי משפט, בלי ראיות, בלי לדעת מה הוא באמת עשה?

זו לא אותה הצדקה של הנוחבות בעצם? היהודים גנבו לנו את האדמה, היהודים ירו טילים והרגו את אחמד שלמד איתי בשכבה אז עכשיו מותר לי להיכנס לקיבוצים שלהם ולהרוג, להתעלל ולאנוס כל יהודי כי כולם אשמים גם ככה?

שיחנקו העזתים, אבל האנשים האלה מתנהגים כמוהם.

לא רק הפרקליטות, אלא האווירה בפיקוד הבכיר. מפקד גזרה שלא יכול לירות במי שמחבל בגר הגבול, אלא מורה כל בוקר למתוח מחדש קילומטרים של תלתלית כדי שגם אלה ייאספו לעזה למחרת וחוזר חלילה, צריך להניח את המפתחות וללכת הביתה. אחרי שניים ההפקרות הזו היתה מפסיקה. הנה רפרנס לאיך עושים את זה נכון בלי להגיע להאג:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4078547,00.html

מוזר שאתה פונה אלי בעניין בחישת השוקו. כתבתי כבר את דעתי בעניין, אבל לפעמים יותר נוח להתעלם. אחזור ואומר שההשוואה שלך בין יחס ברוטלי כלפי אזרחים מכל הגילאים שנתפסו במיטותיהם לבין אלימות כלפי מי שנתפס מעולל את הפשעים המחרידים האלו היא הזויה. אתה מתנסח כאן כאילו אתה מגיש בקשה לדרכון אירופאי.

הבנים שלי כנראה לא היו עושים את זה, אם כי אני לא יכול להיות בטוח בכך. לא חסרות לי דוגמאות של מעשים שלהם שאני הייתי עושה אחרת. אגב, אני לא רוצה שיחנקו העזתים. אני רוצה לחיות איתם בשלום. אתה היית מעודד את הבן שלך לחנוק אותם? עם הידיים או בגז? איך אתה שונה מהם? אשכרה מפריע למצפון שלך סיפור עיתונאי ללא ראיות ולא ששניים מהאנשים ש"מתנהגים כמוהם" שוחררו כבר?

לפני שעתיים, MadCat_LE כתב:

אז לפי ביבי, תמיד היינו במלחמה עם איראסיה...סליחה, חמאס/אירן/לבנון/חייזרים ותמיד נהיה במלחמה. המלחמה היא מצב תמידי כדי להבטיח את קיום השלטון הנאלח ולא לדון בשום דבר שקורה בכל יום.

יאוש.

יש פה מישהו אופטימי שיכול להגיד איך חוזרים למצב שהיה פה פעם, עם מדינה אחת, גם אם חלוקה לדיעות שונות? אני מסתכל על הזויים כמו סוכות וביביסטים עם קצף בפה ואף חום ואין לי מושג מה משותף להם ולאזרחים שרוצים מדינה דמוקרטית ליברלית.

אורוול בעצמו רצה דמוקרטיה ליברלית, ואפילו נלחם בשביל כזו. מאוחר יותר הוא גילה שהשמאל הוא הכל חוץ מליברלי וכתב את זה:

https://www.the7eye.org.il/50299

פורסם

לא הייתי רוצה שהבן שלי יתעלל באף אדם או חיה. מה נסגר. לא הייתי רוצה שהבן שלי יאנוס שום דבר. לא הייתי רוצה שהבן שלי ידחוף מטאטא לתחת של אף אחד ללא הסכמה.

מה.נסגר.

זה רצון כזה מוזר?

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, stx כתב:

אני חושב שצריך להגן על המדינה, על האזרחים שלה, על הגבולות שלה ועל המתקנים שלה.

אתה חושב שלהציב מכונות ירייה ולירות בכל מי שמתקרב, גם אם החמאס ישלח ילדה בת שש, זו הדרך היחידה לעשות את זה?

ואם היא לא היחידה, אתה חושב שזו הדרך הכי טובה לעשות את זה?

כן. אין שום דרך אחרת. זו בדיוק ההגדרה של "רצועת בטחון", "איזור בטחוני מיוחד" או כל דרך אחרת שתקרא לזה.

זה ככה בכל גבול לחימה בעולם וגם אצלנו. הטיעון השאתה מביא גרם בפועל ל"לא לירוטת על מפגינים ליד הגדר" והוביל ליכולת שלהם לעבוד שם באין מפריע.

לפני 48 דקות, stx כתב:

אני מציע שחיילים לא יתפקדו בשטח כשופט ותליין ושאם הם עושים את זה, אז שיחקרו, ישפטו ויתנו את הדין.

אתה חוזר על טעות שמפומפמת על ידי גורמים מסויימים מאוד. משווים דינים פליליים לדיני מלחמה שאין ביניהם שמץ של קשר.

לוחם הוא לא שופט או תליין. הוא לוחם. הוא הורג את האוייב. יכול להיות שזה שמולו הוא אזרח למופת, קיבל מיליון צלש"ים ועוזר לזקנות לעבור את הכביש. זה לא משנה.

המטרה היא להכריע את המדינה השניה ע"י נצחון בקרב. זהות החיילים בצד השני לא רלוונטית. או בקצרה - "זה לא אישי".

שוטר שיהרוג "סתם" רוצח ברחוב כאשר יכול רק לנטרלו - יזומן לחקירה. חייל בקרב חייב לירות כדי להרוג את האויב. מי שלא עושה זאת מועל בתפקידו וישפט.

וכמובן שכל זה רלוונטי לאוייב שמתנהל על פי חוקי לחימה. למחבלים אין את הפריבילגיה הזו - הם סוטים מכללי הלחימה ולכן לא יקבל גם את ההגנה שלהם. איך זה יתבטא - כאן כבר המדינה צריכה להחליט.

ולפני שמערבבים כאן דברים לא קשורים - האמור הוא לגבי הטיעון שלך על חייל בשטח, לא לעניין החקירה הנוכחית.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

ולי בכלל לא חשוב איך אני מצטייר או במילים פשוטות על הז*ן שלי.

לא יודע איפה שירת אבל בצה"ל מסתערים עם נשק שלף, כדור בקנה וניצרה פתוחה. לא נראה לי שזה מה שהיה בשדה תימן. מעניין שנזכרת דווקא בואגנר. ימ"מ וכל יחידות מיוחדות בצה"ל גם משתמשים במסכות. אבל לא הפריע לך משום מה שאותם סוהרים מילואימניקים הסתובבו במסכות בחברת ח"כים ואפילו עלו איתם על הבמה. מזיכרוני על הרבה פחות היו מפרקים יחידות ושולחים אנשים לכלא.

חוקרים של דיראני שקולים ללוחמי החופש שורפי התינוקות? לא מתמצא בסוגי הזבל, אתה כנראה כן. אבל מה זה קשור לעניין?

הפרקליטות הצבאית זה חיילים וקצינים בדיוק כמו אותם סוהרים בשדה תימן. הפרקליטות גם לא אומרת באיזה צורה לבצעה את המעצר, אלא נותנת הוראה לפתוח בחקירה למשטרה צבאית. אבל לביביסטים יותר נוח לתקוף אותה ולא את המשטרה הצבאית כי זה נשמעה כמו פרקליטות באזרחות. 

למה החלטת שאני שמאלני? אתה בכלל יודע מה זה שמאל וימין? ב-77 הצבעתי לבגין, מאז הספקתי להצביע לשרון, טומי לפיד, אולמרט וליבני. אף פעם לא הצבעתי מרץ. פלוס רוב החיים שלי הייתי קשור בצורה זאת או אחרת לכוחות הביטחון (סדיר/מילואים/עבודה).

כל המגילה הזו היתה נחסכת אם היית מתייחס לדבריי ולא מייחס לי דעות של אחרים. אני לא חושב שסוהר צריך להיות תליין, נקודה. אני גם חושב שאם יש ראיות להתעללות הן צריכות להיות מטופלות במישור המשפטי. הועלתה פה נקודה חשובה שאין צורך בפשיטות ומעצרי ראווה למטרות חוץ, כי חיילים כאן לא צריכים לשלם מחיר (נוסף) על היחס העוין לישראל במוסדות האו"ם.

עם כל זה, אין לי שום עניין בחוות דעת של פרוקטולוג על תנאי המאסר של מוסטפא דיראני שסחר ברון ארד. להשוות את הטיפול שהוא קיבל לשואה שעברו יישובי העוטף זה איבוד המצפן המוסרי ולא משהו להתגאות בו.

אני חושב שאני יודע להבחין בין הצדדים, תודה על השאלה. לא החלטתי שאתה שמאלני, ואני לא יודע למה קורות החיים שלך רלוונטיים לדעות שאנחנו מציגים כאן. אם יש משהו שלמדתי כאן זה שאין בזה טעם.

לפני כשעה, stx כתב:

אם אתה מאשים את המשפטנים שלא נתנו לממשלה לשמור על הגבולות, בוא תציע בדיוק מה אתה חושב שהיה צריך לעשות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4078547,00.html

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להאשים את ראשי הצבא והמשפטנים והאליטות והשמאל בהכל כשאתה 15 שנה בשלטון זה תירוץ עלוב ביותר לא משנה איך מסתכלים על זה.

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

להאשים את ראשי הצבא והמשפטנים והאליטות והשמאל בהכל כשאתה 15 שנה בשלטון זה תירוץ עלוב ביותר לא משנה איך מסתכלים על זה.

נשמה אתה לא מבין עניין, זה הכל ברק פלולה והלוליטות שלו..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

לא הייתי רוצה שהבן שלי יתעלל באף אדם או חיה. מה נסגר. לא הייתי רוצה שהבן שלי יאנוס שום דבר. לא הייתי רוצה שהבן שלי ידחוף מטאטא לתחת של אף אחד ללא הסכמה.

מה.נסגר.

זה רצון כזה מוזר?

אתה חייב להתחיל להתייחס לעקרון של ההודעות ולא לפרש את זה מילה במילה כמו chatgpt.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מה.נסגר.

זה רצון כזה מוזר?

שמגיעים לביטחון המדינה יש דברים שחייבים לעשות. אם רק היינו מדברים ומתנהגים יפה לא היתה מדינת ישראל בכלל.

אז רוב האנשים לא יעשו דברים כאלו אבל כמות מצומצמת של אנשים פסיכופתים כדאי שיהיו בצד שלך ולא בצד של האויב. בדיוק כמו שצריך אנשים שיהיו מוכנים להיכנס לביוב עם כל החרא כדי להוציא מגבונים משם. 

הסיבה שצריך לעשות דברים כאלה לפי החוק זה מכמה סיבות גם אפשר לפגוע בחקירות נוכחיות שאותו מחבל יכול לעזור (יש חוקרים שזה המקצוע והמומחיות שלהם)ודבר חשוב שבכל מקרה (גם אם זה לפי החוק) זה פוגע באדם עצמו והוא נכנס לאיזה "חור שחור" באישיות שלו. אז אם זה עם פיקוח יש אנשים שיכולים לעזור לו אבל אם זה לבד אז הוא לבד.

• משעמם 1
  • תוכן חדש...