Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, DareDevil כתב:

כל הכבוד שלא דחפת מטאטא לתחת של מחבל נובחה

תפסנו מחבל בטול כרם שזרק מקרר מהגג על הסיור ופגע בחבר שלנו.

הגיע לשבכ בלי אף שריטה. השארנו להם לעשות את זה 

לפני 27 דקות, פריג'י כתב:

די נו ניסית עם עמוד טלפון וזה פשוט לא נכנס אז עכשיו אתה מתנשא עלינו.

בתקופה שלי זה היה בזנ"טים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

לראות ולא להאמין שהם אשכרה שידרו את זה ככה, זה יותר מטופש מסאטירה מוגזמת עליהם.

כמה מטומטם צריך להיות בשביל לאשר את זה לשידור? כמה מטומטם צריך להיות בשביל לצפות בזה בהנאה..? המציאות באמת עולה על כל דמיון.

זה בעיה שלהם להיות שקועים במציאות שאנחנו מנצחים או וואטאבר.

כשכוח רדואן (מונה בערך 100 אלף איש - לא אכפת לי עם או בלי כפכפים, בפלישה לעוטף נכנסו בערך 3-5 אלף איש - ובערך הגיעו עד לכביש 531) יאנוס את בנות המשפחה של מי אלו שמאמינים שאנחנו מנצחים, הם יבינו את זה. עד אז שיחיו בלה לה לנד. מרחם על אלו שגרים בראש העין, מרחם על אלו שיבחרו להקים בית בקרית שמונה וגם מרחם על כאלה שחושבים שביבי אשכרה מצליח לעשות משהו מבלי להיכנס לפינה.

לפני כשעה, פינדר כתב:

IMG_9332.jpeg

הכל בנוי על בסיס משחק גאנגה אחד גדול, בסוף מוציאים חלק אחד ועוד חלק ועוד חלק. בסוף המגדל נופל. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

כשכוח רדואן (מונה בערך 100 אלף איש - לא אכפת לי עם או בלי כפכפים, בפלישה לעוטף נכנסו בערך 3-5 אלף איש - ובערך הגיעו עד לכביש 531)...

מאיפה אתם מביאים את המספרים האלה?

כל חיזבאללה מדגדג, אולי, את ה-100 אלף חמושים.

כח רדואן זה אלפים בודדים.

הם מאומנים, מצוידים ומוסתים, אבל מפה ועד ההפחדות שלכם...

• אהבתי 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מספיק שופרים לנסראלה, לא צריך לעזור להם גם פה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

מאיפה אתם מביאים את המספרים האלה?

כל חיזבאללה מדגדג, אולי, את ה-100 אלף חמושים.

כח רדואן זה אלפים בודדים.

הם מאומנים, מצוידים ומוסתים, אבל מפה ועד ההפחדות שלכם...

לגבי מספרים, זה מה שאני יודע ומצליח למצוא באינטרנט.

מוזמן לקרוא פה על התוכנית שלהם (התיאור נמצא באמצע המאמר)

https://israel-alma.org/2024/07/02/the-threat-posed-by-hezbollahs-comando-unit-radwan-unit-to-the-state-of-israel/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ככה נראית אנרכיה.

זו ההפיכה הצבאית האמיתית.

IMG_9332.jpeg

מח"ט יהודה אומרים לך, לא מח"ט ישראל. 

• אהבתי 1
פורסם

הוא גם היה מגד שתחת פיקודו חייל טבע במהלך ניווט.

הקידום שלו עוכב אבל הוא לא הודח. מעניין אם עכשיו יודח סוף סוף.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איך חובבי סגול השיער לא מבינים שהאפס הזה ממשיך היום במה שעשה במשך ה-15 השנים האחרונות, כל פעולה נמדדת לפי מצב המנדטים. ממתי מדינה יושבת בחיבוק ידיים כאשר מישהו מאיים עליה עם אקדח? אפס יוזמה, אפס הובלה והמתנה מפגרת לפעולה של האיוב כדי שרק אז הוא יוכל להחליט מה עושים. פשוט לא יאמן שהאפס הזה, עם ממשלת פח האשפה שלנו, עוד זוכה כאן לאהדה. כבר אמרנו מדינה בהתפרקות?!

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

כל כך מטומטמם ששיתפת את זה כאן בתפוצה רחבה, וב"זכותך" גם אני צפיתי בחלקים מהתכנית שלהם. 

אז מי המטומטם פה בדיוק?

בהינתן שאתה לא מבין את ההבדל בין attribution לערוץ 14 ולשליין (...) 🤷‍♂️

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 36 דקות, ch28566 כתב:

איך חובבי סגול השיער לא מבינים שהאפס הזה ממשיך היום במה שעשה במשך ה-15 השנים האחרונות, כל פעולה נמדדת לפי מצב המנדטים. ממתי מדינה יושבת בחיבוק ידיים כאשר מישהו מאיים עליה עם אקדח? אפס יוזמה, אפס הובלה והמתנה מפגרת לפעולה של האיוב כדי שרק אז הוא יוכל להחליט מה עושים. פשוט לא יאמן שהאפס הזה, עם ממשלת פח האשפה שלנו, עוד זוכה כאן לאהדה. כבר אמרנו מדינה בהתפרקות?!

אם יש רגע להוריד בו עוד כמה גנרלים איראנים/חיזבאללה/חמאס זה בדיוק עכשיו. 

תארו לכם שמי שאמור להוציא את תוכנית התגובה לפועל מחוסל יום לפני... 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני הייתי מוריד מטר של טילים על טקס הלוויה להנייה, חיסול של כל המשטר במכה אחת והזדמנות לאופוזיציה האיראנית לבצע מהפכה מתוך הכאוס שיווצר. כן, סין תכעס מאוד, גם רוסיה ועוד, אבל באמת שלא רואה ברירה אחרת אלא בקודם כל פירוק ראש הנחש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

קראתי את הכתבה של שאול אמסרדמסקי ואני חושב שהוא הצליח לתאר בדיוק מה שאני מרגיש בתקופה האחרונה ולא ידעתי לתאר אותה.

מצביעי ימין ( ולדעתי רובם לא באמת מבינים לאן הם מובילים את המדינה) בשם הדת והלאומיות לפרק הכל ולגרום לזה שמה שקובע פה יהיה כמה אתה קרוב לדת וכמה אתה לאומי. את הקריטריונים הם יקבעו ופשוט לא יהיה בית משפט שיחליט ויגן. וזה בשם הלאומיות והדת. הם יהיו המחוקקים, השופטים, התליינים ואבוי למי שיתנגד.

גם לירקן מגיע להיות שופט. אז מה אם הוא לא למד. הוא מקופח, לא נתנו לו ללמוד( נשים בצד שמי שרוצה לומד ומי שלא רוצה לא לומד) ולכן הוא ירקן אבל מגיע לו להיות שופט. בשביל מה צריך תהליך לחוקק חוקים. זה מיותר ולוקח הרבה זמן. גם לא צריך הרבה רשויות שסתם תוקעות כל גחמה או רעיון ימני או דתי. 

שום דבר טוב לא יצמח פה. בהתחלה עוד אנשים ינסו למרות מה שקורה אבל ככל שהדת והלאומיות יגעו בכל נושא ולא יהיה משקל למקצועיות, מחקר ולמידה אז אנשים יעזבו כי פשוט לא יאפשרו להם לחיות בצורה חופשיה וללא כבלים של דת ולאומיות.

פשוט עצוב.

למי שרוצה קישור לכתבה המלאה:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=bk9if8itc

Screenshot_20240801_231948_ynet.jpg

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם

והכל מתחיל ונגמר ב- ביבי. האיש שאני מקווה שאת גופתו יזרקו לים כאשר ימות, זו הקבורה שמגיעה לאיש הזה שהרס כאן כל חלקה טובה ונתן לכל הלא שפויים, כמו סון הר מלך, סטרוק, סמוטריץ' רוטמן, מעוז, בן גביר, קרעי ועוד ועוד, מקום מרכזי בבמה. האיש פגע בכל דבר שאפשר לפגוע בו כדי להחזיק בשלטון. 

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

אני מתכוון שאי אפשר להגיד בוודאות "אני לא הייתי עושה"

יש שם חלאות אדם מהזן הכי נמוך שב 7 באוקטובר אנסו, רצחו, שרפו ועשו זוועות.

לא מדובר כאן בחסידי אומות העולם 

הרהרתי בזה קצת, ואיכשהו עדיין לא קוסם לי להתעסק עם תחת של גבר, מחבל או לא מחבל, סורי. אולי הייתי מפעיל אלימות מסוג אחר, לא יודע (בעיטה בראש נשמע נחמד).

• תוכן חדש...