Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יבגני מה חזרת משנת שבתון בחו"ל? אתה לא יודע שבישראל אנשים חיים בקומבינות ע"ג קומבינות? הקומבינה זה דרך חיים פה.

אז מה זה כבר ראש ממשלה שמבריח את הילד שלו לארץ במטוס צבאי, קונה צוללות בלי לשאול אף אחד, עושה מה שבא לו ונותן לאנשים שלא מסוגלים לנהל קובץ אקסל לנהל משרדי ממשלה? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה לא מה ששאלו.

התקשרו לגבות עדות על תלונות ספציפיות. 

לא רוצה לעשות את זה אז תעשה את זה תחת צו מעצר בהאג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, Renaultrap כתב:

עזוב, המחשבה להתקשר ולשאול את הערבים איך היה במעצר זה המשך ישיר להפקרות שהיתה על הגדר לאורך שנות ה"הפגנות העממיות"

איך? איך זה המשך ישיר?

בבקשה ממך, בוא, צייר לנו את הקו.

פורסם

אם נודה על האמת, חיסולים מהסוג שהיו בעיקר טובים לאגו ואולי קצת העברת מסר, הם לא משני מציאות בשום צורה. ברור לי שביבי זכה עכשיו בעוד כמה מנדטים מחלולי המוח. 

פורסם
לפני 46 דקות, stx כתב:

איך? איך זה המשך ישיר?

בבקשה ממך, בוא, צייר לנו את הקו.

ישראל כובלת את עצמה, על חשבון אזרחיה ולוחמיה, בפרקטיקות משפטיות מטורללות מתוך תקוה לזכות בחסדיו של קרקס פוליטי בהאג. זה גם פסול מוסרית וגם הוכח כלא יעיל

לפני 45 דקות, ch28566 כתב:

אם נודה על האמת, חיסולים מהסוג שהיו בעיקר טובים לאגו ואולי קצת העברת מסר, הם לא משני מציאות בשום צורה. ברור לי שביבי זכה עכשיו בעוד כמה מנדטים מחלולי המוח. 

אל תאבד תקווה. אם תוצאת התגובה האיראנית תהיה קשה שוב תוכל ליהנות מהסקרים

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
פורסם

לא ישראל כובלת את עצמה. העולם עושה זאת, וגם את תצעק (בצדק מוחלט) ״אנטישמיות״ ו״מוסר כפול״ זה לא יעזור לך, כי אנחנו קטנים ותלויים בעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

יבגני מה חזרת משנת שבתון בחו"ל? אתה לא יודע שבישראל אנשים חיים בקומבינות ע"ג קומבינות? הקומבינה זה דרך חיים פה.

אז מה זה כבר ראש ממשלה שמבריח את הילד שלו לארץ במטוס צבאי, קונה צוללות בלי לשאול אף אחד, עושה מה שבא לו ונותן לאנשים שלא מסוגלים לנהל קובץ אקסל לנהל משרדי ממשלה? 

חבר שלי בנימין שאל אותי שאלה קצת מוזרה ולא הצלחתי למצוא תשובה.
הוא חוזר מחו"ל עם "ילד ז*ן" במטוס ושוקל מה להצהיר במכס, "ילד" או "ז*ן".
ניסינו לבדוק באתר של המכס מה המיסים על ילד ומה המיסים על ז*ן ולא הצלחנו למצוא תשובה, הכי קרוב שמצאנו זה "גור פודל זכר" ו"דילדו" במקרה שלהם המיסוי על "דילדו" נמוך יותר.
מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 51 דקות, Renaultrap כתב:

שראל כובלת את עצמה, על חשבון אזרחיה ולוחמיה, בפרקטיקות משפטיות מטורללות מתוך תקוה לזכות בחסדיו של קרקס פוליטי בהאג. זה גם פסול מוסרית וגם הוכח כלא יעיל

בוא נגיד את האמת, בשדה תימן לא נמצאים לא גולני, לא גבעתי ולא צנחנים. ומי שדוחף מקל לתחת של אסיר (לא משנה איזה) הוא לא לוחם אלא סדיסט דביל. אם הכל נכון אז מגיע לו לשבת ביחד עם אותם בהמות כי הוא אחד מהם. פרקליטות צבאית עושה את העבודה שלה כמו שצריך ובזה בין השאר היא מגינה על ישראל כולה וחיילי צה"ל בפרט. אם אתה מחפש איזה שהם פלנגות או משהו בסגנון חמאס אז בבקשה במקום אחר. אפשר בלבנון או עזה.  

• אהבתי 3
פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

בוא נגיד את האמת, בשדה תימן לא נמצאים לא גולני, לא גבעתי ולא צנחנים. ומי שדוחף מקל לתחת של אסיר (לא משנה איזה) הוא לא לוחם אלא סדיסט דביל. אם הכל נכון אז מגיע לו לשבת ביחד עם אותם בהמות כי הוא אחד מהם. פרקליטות צבאית עושה את העבודה שלה כמו שצריך ובזה בין השאר היא מגינה על ישראל כולה וחיילי צה"ל בפרט. אם אתה מחפש איזה שהם פלנגות או משהו בסגנון חמאס אז בבקשה במקום אחר. אפשר בלבנון או עזה.  

אני לא חושב שאני מוסרי פחות ממך, אבל פחות חשוב לי להצטייר כלוחם צדק. אין לי מושג אם דחפו למישהו מקל לתחת או לא. "אם הכל נכון" לא מצדיק הסתערות של רעולי פנים בסגנון מיליציית ואגנר. אני מניח שאתה חושב שהחוקרים של דיראני שקולים ללוחמי החופש שורפי התינוקות, אז גם על זה אנחנו חלוקים. הפרקליטות הצבאית היא לא יותר מסכום אנשיה ונטיותיהם הפוליטיות. זה לא כל כך שמאלני מצדך לקדש את כוחות הבטחון

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

בזה הוא צודק

תתעלל בו כמה שבא לך ותדפוק לו כדור בראש 

למה להיות מטומטם ולצלם את זה?

לא בטוח שאתה רוצה שסוהר יהיה תליין, אבל אין ספק שמי שמצלם את עצמו מתעלל הוא אידיוט

פורסם

מה נולדתם אתמול?

כבר שנים שאין צורך באירגונים כמו שוברים שתיקה.

חיילים מצלמים את עצמם מבצעים פשעי מלחמה ומשתפים בגאווה. זה היה נכון בשטחים וזה נכון פי כמה במלחמה הנוכחית, שבה נפרצו כל הגבולות המוסריים, בעידוד של פוליטיקאים.

זה ממש מצחיק כשמחבל ובנו מתלוננים על מלשינים, כשכל מה שהאמריקאים צריכים זה לעקוב בטוויטר ובטיקטוק אחרי פעילי ימין.

IMG_9331.jpeg

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

אז אי אפשר לסמוך על חברי הקבינט, למה הם שם? למה זה קיים? בשביל מראית העין?

זה טיעון צפוי, אבל זה טיעון גרוע כי זה אומר שהממשלת ימין ימין הזאת לא סומכת על עצמה.
ואם היא לא סומכת על עצמה, למה העם צריך לסמוך עליה?

אולי באמת לא צריך קבינט.

הממשלה בטוח לא סומכת על עצמה, זה לא סוד גדול, הם מתכתשים שם בפומבי אחד עם השני כל יומיים בערך.

למה העם צריך לסמוך עליה? לא יודע וזה לא משנה כי זה יוחלט בקלפי.

• תוכן חדש...