Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה קרה ללא יכנס דלק לעזה?
חשבתי שנתניהו הוא מנהיג חזק שיודע להגיד "לא" ולשמור על האינטרסים של ישראל.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

גם האפס הזה מסתלבט עלינו

IMG_8529.jpeg

החג של הפירומנים. בן גביר, סוכות וסמוטריץ מחפשים איפה להדליק אש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, asix כתב:

החג של הפירומנים. בן גביר, סוכות וסמוטריץ מחפשים איפה להדליק אש.

כן.

בן גביר עוד הספיק להאשים היום את הקבינט (שבו חבר גם אייזנקוט) בסיכון מודע של אזרחי באר שבע לטובת לייקים של הbbc.

כאילו הוא חכ אופוזיציה שולי ולא שר בכיר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

גם האפס הזה מסתלבט עלינו

IMG_8529.jpeg

פשוט לא יאמן - הבדיחה הזו שוברת שיאים של טעם רע.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

גם הצמרת של חמאס ומשפחותיהם לא נמצאים בעזה כמובן.

אולי אתה יודע איפה הם מתחבאים ? 

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

מה קרה ללא יכנס דלק לעזה?
חשבתי שנתניהו הוא מנהיג חזק שיודע להגיד "לא" ולשמור על האינטרסים של ישראל.

הוא לא כמו השמאל שיתן להם את כל הדלק שבעולם.. ביבי ימין על מלא מלא

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 18 דקות, DareDevil כתב:

הוא לא כמו השמאל שיתן להם את כל הדלק שבעולם.. ביבי ימין על מלא מלא

דווקא בקטע של הדלק אני לא חושב שיש לו ברירה.

זה מחיר קטן שאנחנו משלמים בשביל שמנהיגי העולם יתנו לנו להמשיך לפעול.

הבעיה היא דווקא הציפיות המוגזמות שיצרו כל אלו עם הפה הגדול שהבטיחו שלא תיכנס טיפה של דלק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

הבעיה היא דווקא הציפיות המוגזמות שיצרו כל אלו עם הפה הגדול שהבטיחו שלא תיכנס טיפה של דלק.

וואלה אני לא מתעדכן באופן תדיר לגבי המלחמה, כן מתעדכן אבל לא באופן משמעותי בשביל להבין את ההשלכות של כל מהלך.

אכן מחיר קטן בשביל לפעול. מעדיף שלא יצמחו עוד מחבלים אבל לך תדע מה בת'כלס יכול לקרות כתוצאה מהכנסת הדלקים.

הייתי מעדיף תוצאה אחרת לחלוטין מהתחלה אבל אני לא זה שמחליט.

היום אני פשוט רוצה שהכל יחזור להיות כמו שהיה ב6.10 אבל אין לזה סיכוי.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

מהתחלה היה ברור שלא יהיה ברירה אם אמריקאים יתעקשו, אז למה כל ההכרזות המטומטמות? לא רק שלו, גם גלנט. 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

לא צריך להגיד לאמריקאים לא, צריך להגיד להם רוצים דלק? שהצלב האדום יפגש עם החטופים, יבדוק את מצבם ויעביר להם תרופות.

אם אתם חושבים שבמצב כזה ארה"ב תיקח את בת הברית הכי גדולה שלה במזרח התיכון, הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון ותזרוק אותה לכלבים כי היא דרשה שתמורת הדלק הצלב האדום יפגוש את החטופים לדעתי אתם לא מחוברים, אבל זה לא רק אתם, התקשורת והקבינט שבראשו נתניהו טימטמו אותנו לגמרי, זה לא יקרה.
ברגע שארה"ב תעשה את זה אף בן ברית שלה במזרח התיכון ובעולם בכלל לא יסמוך עליה יותר.

אם אתם חושבים שלחמאס לא חשוב דלק אתם גם לא מחוברים. בלי הדלק הוא כבר מזמן היה יוצא מהמחילות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

אם אתם חושבים שבמצב כזה ארה"ב תיקח את בת הברית הכי גדולה שלה במזרח התיכון, הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון ותזרוק אותה לכלבים כי היא דרשה שתמורת הדלק הצלב האדום יפגוש את החטופים לדעתי אתם לא מחוברים

זה לא פעם ראשונה שארה"ב עצרה אותנו. גם ב-73 וגם בלבנון השנייה.

פורסם
לפני 42 דקות, farkash7 כתב:

לא צריך להגיד לאמריקאים לא, צריך להגיד להם רוצים דלק? שהצלב האדום יפגש עם החטופים, יבדוק את מצבם ויעביר להם תרופות.

רק אתמול שר ההגנה האמריקני אמר שהפעולה של ישראל לא מוגבלת בזמן. אתה יודע איזה הישג זה?

התקשורת הישראלית לא מראה את הזוועות בעזה, אבל העולם רואה. אם לנו יש סרט של 45 דקות, הפלסטינים יכולים להציג סרטים של שעתיים, רק עם תינוקות מפורקים ומשופדים. המנהיגים של אמריקה, אנגליה, צרפת וכו'יודעים שאנחנו חייבים להמשיך, אבל חייבים להראות לקהל שלהם שהם גם עושים ככל יכולתם למנוע אסון הומניטרי.

תחשוב שכל יום שאתה מכניס דלק, נותן לך עוד יום או יומיים של לחימה. לדעתי זה מחיר סביר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, mikyl כתב:

גם ב-73 וגם בלבנון השנייה

ב-73? ב73 גולדה לא נתנה לאמריקאים את מה שהם רצו ואז היה מדובר במשבר שבקלות יכול לגלוש למלחמת עולם או ללחימה ישירה מול מעצמה, ובוא נגיד שמצבנו בגבולות היה קצת יותר בעייתי מהיום כדי לומר "לא" לאמריקאים. היא עמדה בסיטואציה הרבה יותר בעייתית, אבל הנושא היה דומה, הם רצו להעביר אספקה לארמיה גולדה רצתה שיבקרו את השבויים והסוגיה של שחרור שלהם תיפתר.
קרא ולמד.

בלבנון השניה האמריקאים לא הפסיקו אותנו. זה אולי מה שאנחנו מספרים לעצמנו. מי שהפסיק אותנו זה ישראל.

לפני 23 דקות, פינדר כתב:

רק אתמול שר ההגנה האמריקני אמר שהפעולה של ישראל לא מוגבלת בזמן. אתה יודע איזה הישג זה?

איזה הישג זה? אתה חושב שאם היינו מתנים העברת דלק בפגישה של הצלב האדום עם החטופים הם היו מפסיקים אותנו?
אתם כורכים בין שני דברים שאין ביניהם קשר. האמריקאים לא יפסיקו אותנו, כי הם לא יכולים, זה לירות לעצמם בראש.
גם אם הם יגידו לנו "די" נוכל להמשיך עוד שנים במלחמה אם נרצה בכך והם לא באמת יפסיקו להעביר אספקה. גם בחומת מגן בוש אמר די, נו המשיכו להילחם עוד כמה שנים...

אני אסביר לכם איך אני רואה את הדברים.
נתניהו הוא מנהיג שמחובר למכונת אקמו שנקראת ביידן. תכלס הוא גוויה מהלכת. 
אין לו מספיק כוח כדי להגיד לאמריקאים "לא". הוא לא יכול להגיד לביידן "לא". הוא חלש. ככה פשוט.
מנהיג חזק עם קונצנזוס היה מעיף את ההצעות האלה של העברת דלק מהחלון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

• תוכן חדש...