Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, RK כתב:

יכול להיות הכל. אבל ליברמן בשנים האחרונות הרבה יותר מתון (בקטע טוב) בעניין הבטחות, והרבה יותר עקבי במה שהוא מציג ומייצג.

אני אקדים את כל מי שיבוא לטעון עכשיו בעד ביבי - כן, הוא הבטיח לחסל את חמאס תוך 24 שעות, כן, הוא לא חיסל את חמאס תוך 224 שעות, כן ברק אחד פדופיל והשני גנב את השלטון במהפכה החוקתית, ובנט בנה בית ב-53 מיליון שקלים והעבירו ים כסף לאחים המוסלמים וכוווווווווווווווווווווווווולם ממומנים על ידי קרן וקסנר והשמאל והאילומינאטי ואני מקווה שלא קיפחתי מישהו.

יאללה נקסט.

image.gif.66fa3473511630f7a810aa23f7203298.gif

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 דקות, Mech Morphix כתב:

image.gif.66fa3473511630f7a810aa23f7203298.gif

חשבתי לשים את זה, זאת באמת הייתה ההשראה :)

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

אז אנשים באופן טבעי אומרים אם כולם רק דיבורים למה לשנות דברים? 

אנשים בכללי לא אוהבים לשנות דברים 

נכון הצבעת ביבי? :)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מאמין לך כמובן, אבל אני לא בטוח שאתה צודק 🙂

ייתכן שהצבעת למפלגה שחתמה בזמנו על הצהרת נאמנות לרוממותו ועכשיו נמצאת איתו בקואליציה?

עריכה: אם אפשר לשאול…

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

תור קפיטליסט והכל השטיק שיש בו, אני מאמין ביוזמה פרטית והאחריות היא על האינדיבידואל.

המדינה היא לא אמא ואבא שלך. המדינה לא צריכה לדאוג לך בקטע הפרטני שיהיה לך טוב אלא ברמה הכללית. שיהיה לך את הבסיס להצלחה.

נכון ובזה בדיוק המדינה כשלה וכושלת בתחומים אחרים נוספים. אני יכול להחזיק נשק אישי להגנה וממש לא מצפה מהמדינה לשוטר צמוד לכל אזרח, אבל אם יש ארגון פשע שלוקח פרוטקשן, זה התפקיד של המדינה לטפל בו אחרת היא לא מאפשרת טוב ברמה הכללית, אם יש ארגון טרור שיורה רקטות מתי שבא לו, זה התפקיד של המדינה ואני כמובן יכול להמשיך עוד ועוד... מבחינתי לדוגמה כיפת ברזל, מקלטים וחדרי ביטחון, כל זה אמור היה להיות רק הפתרון הזמני, פתרון להגנה בעת מלחמה בלבד ולא היום יום של עשרות עד מאות אלפי אנשים שיש להם 10-15 שניות בין חיים ומוות. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

בתור קפיטליסט והכל השטיק שיש בו, אני מאמין ביוזמה פרטית והאחריות היא על האינדיבידואל.

.

בדיוק הגישה של נתניהו, שהביאה אותנו עד הלום - המדינה מתנערת מכל אחריות, עכשיו צריך ״אחים לנשק״ ו״זק״א״ לביצוע מטלות לאומיות.

האחריות על האינדיבידואל היא לעצמו. מעבר לכך - של הרשויות (אם דרג מקומי ואם דרג ארצי).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

בתור קפיטליסט והכל השטיק שיש בו, אני מאמין ביוזמה פרטית והאחריות היא על האינדיבידואל.

המדינה היא לא אמא ואבא שלך. המדינה לא צריכה לדאוג לך בקטע הפרטני שיהיה לך טוב אלא ברמה הכללית. שיהיה לך את הבסיס להצלחה.

זאת גישה של קפיטליזם פרוע מלפני איזה 200 שנה. ביטחון זה פונקציה של המדינה ואם אזרח חייב להתחמש כדי להרגיש בטוח מדובר בכישלון חרוץ. המדינה היא לא אמא ואבא שלך, היא ספק שירותים שאתה שילמת עבורם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, stx כתב:

מאמין לך כמובן, אבל אני לא בטוח שאתה צודק 🙂

ייתכן שהצבעת למפלגה שחתמה בזמנו על הצהרת נאמנות לרוממותו ועכשיו נמצאת איתו בקואליציה?

עריכה: אם אפשר לשאול…

גם לא

פורסם
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

וואללה?!

מה לגבי ביקורת תברואה למסעדה חדשה שנפתחת?

ביקורת אש?

חיוב להציב שמירה במקומות ציבוריים?

בקרה על מנגנוני סליקה ושמירה על מידע (למשל, שבעל עסק לא יוכל לשמור על פרטי כרטיס האשראי שלך)?

מה לגבי ביטוח בריאות? שירות צבאי חובה? חובה לבנות בתים ממוגנים?

המשפט הזה כ״כ רחוק מהמציאות שאני לא יודע איפה להתחיל.

שוק חופשי הוא חופשי רק בתוך מסגרת של חוקים והסדרה שהמדינה מספקת, כדי לשמור על אחידות והגינות (הגינות, בגדול, אומר שמקיימים התחייבויות). ללא מעטפת ההסדרה, יש כאוס, לא שוק.

אתה חי בתוך מסגרת שכוללת מערכות סופר מורכבות שאתה לוקח כמובן מאליו, ומבטיחות את הקיום והשגרה שלך. מחשמל ועד פינוי אשפה, מתחבצ ועד זכויות עובדים. הכל מנוהל בכפייה, ע״י המדינה, כדי שהאור יידלק כשאתה לוחץ על המתג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

המדינה היא לא אמא ואבא שלך. המדינה לא צריכה לדאוג לך בקטע הפרטני שיהיה לך טוב אלא ברמה הכללית. שיהיה לך את הבסיס להצלחה

אני מסכים עם זה לחלוטין, רק שאם המדינה מונעת ממך להגן על עצמך ומכריחה אותך לשלם עבור ביטחון והגנה, אתה מצפה ממנה לספק משהו.

אני לא אומר שישראל לא מסוגלת להגן על האזרחים שלה, אבל האזרחים הערבים לא מרגישים בטוחים כבר לא מעט זמן אותו דבר עם בעלי העסקים בפריפריה וב7.10 המדינה נכשלה בצורה טוטאלית.

הגיע הזמן שהמדינה תתחיל לעשות את העבודה שלה במקום לחלק ג'ובים לחברים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

הבעיה היא לא עם ההתנערות אלא שאנחנו משלמים על ביטוח סוציאלי ולא מקבלים אותו. זה בסדר לא לבטח ולשלוח אותי להסתדר בעצמי אבל לא לגבות ביטוח ולא לעמוד בפוליסה כשאני צריך לממש אותה.

אתה הרבה יותר מידי מצומצם. ההתייחסות שלי היא הרבה יותר רחבה. כי אתה אמור לקבל שירותי שיטור ולא מקבל אותם ברמה ראויה. אמור לקבל תחבורה ציבורית ומקבל קצת ובאיכות ירודה. אתה אמור לקבל שירטתי רפואה וממתין בתור 3 חודשים (לא באשקלון, אני מניח ששם יותר גרןע). זו ההתנערות שעליה אני מדבר.

וזה בלי להתייחס לבעיה שראשי המדינה מתיחסים למיסים שאנו משלמים כאיחו אלה כספיהם הפרטיים. מהחשמלאי בקיסריה ועד מוסדות החינוך של גולדקנופף. מימשאחראי על כספנו - וזו ממשלץ ישראל - צריכה להתייחס לכל שקל בחרדת קודש. אבל המושחתים האלה מסיטים סכומי עתק לאינטרסים שלהם, וגם שם לא מנצלים אותם בצורה ראויה, ע"ע מימון לימודים ללא ליבה.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי זה ביצה ותרנגולת- בגלל שאין לימודי ליבה, הם לא יודעים לחלק את התקציב... 😭🤦🏻‍♂️

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...