Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

פעם, כשאמרתי שאנחנו מחפשים פתרון מערבי לבעיה מזרח תיכונית, אמרו לי שאני מדבר שטויות.

כשאמרו שכל הפלשתינאים שונאים אותנו היו פה כמה שאמרו שיש להם חבר שהם אוכלים אצלו חומוס.

התעוררו.

תיזהר, תיכף יגידו שאתה שונא ערבים כי אתה מעז לציין עובדות.

בתאריך 20.10.2023 בשעה 15:24, יבגניפ כתב:

המרנו את זה רשמית לשרשור "גולשי קארספורום מסבירים למה הם שונאים ערבים"?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

אסור? איפה כתוב שאסור? תוכיח שאסור.
בלי להכיר את דיני המלחמה אני מהמר שגם ע"פ דיני המלחמה מותר לנו להפציץ את בית החולים הזה. מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.
יש לישראל מספיק מידע מוכח שמראה שהבית חולים הזה יושב על מפקדה של ארגון טרור.

אני מהמר שהוא יופצץ נחכה ונראה.

חיפוש בשפה שאינה עיברית תביא אותך למסמכים עליהם חתומות אומות ומדינות רבות.
אתה לא רוצה להפציץ בית חולים. אתה כן יכול ורוצה לחסום כל גישה אליו. מצידי שינחיתו מסוק שלהם על הגג (אהה, סליחה אין להם)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 דקות, MadCat_LE כתב:

אז אין יותר מים, חשמל, סיוע, תרופות, אוכל, כלום.

לא מבין למה אנחנו צריכים לספק להם את זה.

רוצים החברה בלונדון שמפגינים, שילכו ויבנו מתקן התפלה ותשתית אנרגיה ואוכל ותרופות וסיוע. 

היינו צריכיפ להפסיק עם זה מזמן.

אם המצרים רוצים, שיעבירות אליהם צינור דלק, או מים, שימכרו להם חשמל.

אבל נראה שגם בכסף המצרים לא רוצים לעשות את זה.

אגב, שוחחתי היום עם הקולגה המצרי שלי. לא כול כך אהב את הרעיון של לקחת 2 מיליון פלסטינאים ולדחוף אותם לשישי לאוקטובר. אמר שמבחינתו זאת עיר נחמדה פלוס פלוס והוא היהשמח שם לדירה. בין השורות, גם אם יקבלו אותם, ממש לא שם. אולי באיזו עיר מסריחה שבחיים לא שמעתם עליה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_war#Red_Cross,_Red_Crescent,_Magen_David_Adom,_and_the_white_flag

Red Cross, Red Crescent, Magen David Adom, and the white flag

Modern laws of war, such as the 1949 Geneva Conventions, also include prohibitions on attacking doctors, ambulances or hospital ships displaying a Red Cross, a Red Crescent, Magen David Adom, Red Crystal, or other emblem related to the International Red Cross and Red Crescent Movement. It is also prohibited to fire at a person or vehicle bearing a white flag, since that indicates an intent to surrender or a desire to communicate.[30]

In either case, people protected by the Red Cross/Crescent/Star or white flag are expected to maintain neutrality, and may not engage in warlike acts. In fact, engaging in war activities under a protected symbol is itself a violation of the laws of war known as perfidy. Failure to follow these requirements can result in the loss of protected status and make the individual violating the requirements a lawful target.[31]

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קארן ערביה מקבלת טריגר מעטיפת מקצ'יקן בצבע כחול-לבן.

ככה עושים למערביים טרור כדי שיתמכו ב"פלסטין".

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 54 דקות, MadCat_LE כתב:

שחרור 50 חטופים בעלי אזרחות זרה, אם באמת יקרה ללא שום תגובה או מעשה מישראל (כי מסתמן שארהב אחראית למו"מ?) אומר באופן סופי שישראל לא אחראית יותר לאזרחיה ואין לנו מה לחפש פה.

הנה

https://m.maariv.co.il/news/world/Article-1047024

יש לי בחילה מלקרוא את זה.

איזו גלותיות עלובה.

אפשר לקפל.

פורסם
לפני 49 דקות, zaf כתב:

https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_war#Red_Cross,_Red_Crescent,_Magen_David_Adom,_and_the_white_flag

Red Cross, Red Crescent, Magen David Adom, and the white flag

Modern laws of war, such as the 1949 Geneva Conventions, also include prohibitions on attacking doctors, ambulances or hospital ships displaying a Red Cross, a Red Crescent, Magen David Adom, Red Crystal, or other emblem related to the International Red Cross and Red Crescent Movement. It is also prohibited to fire at a person or vehicle bearing a white flag, since that indicates an intent to surrender or a desire to communicate.[30]

In either case, people protected by the Red Cross/Crescent/Star or white flag are expected to maintain neutrality, and may not engage in warlike acts. In fact, engaging in war activities under a protected symbol is itself a violation of the laws of war known as perfidy. Failure to follow these requirements can result in the loss of protected status and make the individual violating the requirements a lawful target.[31]

פרקש צודק. אתה טועה ודווקא הסייפא חשובה למרות שלא הדגשת אותה.

מבחינת החוק הבינלאומי, אסור לך לתקוף בתי חולים אבל בתי חולים לא יכולים לשמש ללחימה. אם בית החולים משמש ללחימה אז הוא לא מוגן ואתה יכול לתקוף אותו. יותר מזה, עצם השימוש בבתי חולים ללחימה זו עבירה על החוק הבינלאומי.

באופן דומה, מבחינת החוק הבינלאומי אסור לך להטיל עונש קולקטיבי אבל מותר לך להטיל מצור עד לכניעה. בעת הטלת מצור אתה נדרש לאפשר כניסה של סיוע הומניטרי לאוכלוסיה לא מעורבת (אתה לא נדרש לספק אותו בעצמך) אבל רק במידה וניתן להבטיח שהוא לא ישמש את הכוחות הלוחמים. אם לא ניתן להבטיח את זה אז מותר לך למנוע כניסה של סיוע הומניטרי.

ואגב, אני לא יודע למה בחרת להדגיש את ה״מגן דוד אדום״. אם היה לך מושג כמה בלתי אפשרי היה להכניס את מגן דוד אדום לרשימת הארגונים שכלולים תחת הצלב האדום (עשרות שנים של התנגדויות מוחלטות של הגוש המוסלמי שרצה להפגיז אמבולנסים ישראלים ללא הגנה חוקית) ואיזו קקמיימה היו צריכים לעשות בשביל לאפשר את זה (סירוב מוחלט להכנסה של סמל המגן דוד שגרר הגנה לסמל של מעוין שהוא החלק הפנימי של המגן דוד) אז כנראה שלא היית מדגיש את זה.

• אהבתי 4
פורסם

הסלקציה הזאת ושיתוף הפעולה של ישראל עם זה הוא אחד הדברים הנוראיים ביותר שניתן להעלות על הדעת. אני שמח בשביל אלה שישתחררו, אך מלא בושה למדינה על כך.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

15 שנה ולא הבנתם שאנחנו בתוך משחק שמראש הוא מלוכלך?

כנראה שחלקכם טמנו את הראש בחול.

אם לא תגנו על עצמכם אז אף אחד לא יגיע לעזור לכם. כמו שקרה ב7.10

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כשהסבא מפרגן ב-14 מיליארד דולר, מי אנחנו שנגיד משהו? הכותרות מתחילות להרגיש יותר כמו Rerun מהמבצעים קודמים. לא אתפלא אם בעוד פחות מ-48 שעות ייסגרו את כל הבסטה, לרבות ויתור על כניסה קרקעית ובלי חזרה של החטופים המקומיים.

פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

הסלקציה הזאת ושיתוף הפעולה של ישראל עם זה הוא אחד הדברים הנוראיים ביותר שניתן להעלות על הדעת. אני שמח בשביל אלה שישתחררו, אך מלא בושה למדינה על כך.

אני לא יודע עד כמה זה בשליטתנו.

האמריקאים סוגרים עם קטר והחטופים מגיעים למעבר ברפיח.

מה תעשה?

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zaf כתב:

הם האם אמא של מטרה לגיטימית וחוקית גם ע"פ החוק הבינלאומי.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מה תעשה?

תדרוש מהם לתת אזרחות לכל האזרחים החטופים על רקע הומניטרי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 2 דקות, ALÞћÃ כתב:

כשהסבא מפרגן ב-14 מיליארד דולר, מי אנחנו שנגיד משהו? הכותרות מתחילות להרגיש יותר כמו Rerun מהמבצעים קודמים. לא אתפלא אם בעוד פחות מ-48 שעות ייסגרו את כל הבסטה, לרבות ויתור על כניסה קרקעית ובלי חזרה של החטופים המקומיים.

לצערי אתה צודק אבל זה כבר ממש לא בשליטה של ביבי.

ביידן מנהל את הקבינט. אחרת כבר היינו חוזרים לשיח של כן ביבי לא ביבי הרגיל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...