Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציטוט

"ניתן להבין כי הלוחמים הצעירים הללו עמדו באתגר דומה לזה שבו עמדו אבות אבותיהם 50 שנה קודם לכן בחזיתות הלחימה של מלחמת יום הכיפורים. הגבורה וההקרבה שהם הפגינו לא הייתה פחותה מזו שהפגין הדור הקודם, ואולי אף למעלה מכך".

צמרמורות עוברות לי בגוף כשאני קורא את השורה הזו.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

למערכת המשפט לצעוק ש"השופטים שמאלנים"

יופי, בשביל זה מכנסים את הוועדה לבחירת שופטים וממנים שופטים מסוג אחר, אבל שר המשפטים עדיין מתנגד לכינוס הוועדה וזאת כאשר ממש לאחרונה, לאחר תחילת המלחמה, הציעו לו לכנס את הוועדה רק לטובת בחירת שופטי שלום/נוער, תחבורה וכו'. הוא, כמו ביבי, הם אנשי האתמול, לא קולטים שישראל לא תהיה אותו הדבר לאחר המלחמה, שאנחנו כעם כבר לא מוכנים לקבל אנשים שעושים קודם למען עצמם ואז למען המדינה וכן, יריב כמו רבים כיום בליכוד הם לפני הכל בסוג של מסע נקמה אישי. 

• אהבתי 2
פורסם

הנה ראש ממשלת הולנד ונשיא צרפת באים לביקור. בינתיים כאן מתחילים שוב להתנגח בנושא מערכת המשפט. 

אין ספק שמי שמנהל את המערכה הם הקמפיינרים והיועצים. בקיצור חזל״ש.

• אהבתי 5
פורסם

מתברר שפוקס. המשביר לצרכן. ועוד רשתות מוציאים תעובדים לחל"ת.

רק שהפעם המדינה לא תיתן כסף. מי שנשאר לו חופש יקבל את ימי החופשה.

בינתיים באוצר לא רוצים לתת כסף.

רוצים לשנות את שם עוטף עזה. לישובי תקומה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 27 דקות, Giant_TA כתב:

הנה ראש ממשלת הולנד ונשיא צרפת באים לביקור. בינתיים כאן מתחילים שוב להתנגח בנושא מערכת המשפט. 

כי צריך לדאוג לעתיד. ההווה לא מעניין אותו. צריך למצוא דרך להשאר בשלטון ולבטל את המשפט.

הוא מחפש משהו שיוציא אותו מהמלחמה הזאת ומנגד שיציג אותו כמר בטחון.

• אהבתי 1
פורסם

הנשיא חשף  החמאס רצה להשתמש בציאניד. וגם הדריכו אותם לכרות ראשים.

https://www.ynet.co.il/news/article/b1nc31qf6#autoplay?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

הרצוג: חמאס תכנן להשתמש בציאניד נגד אזרחים, כמו אל-קאעידה

בריאיון ל-sky news אמר נשיא המדינה כי ברשות מחבלים שהשתתפו במתקפה על יישובים בדרום נמצאו הוראות מדויקות להכנת מתקן לפיזור ציאניד. "כריתת ראשי תינוקות, מדריך לחטיפת שבויים והוראות לשימוש בחומרים כימיים לרצח המוני, הם דפוסי פעולה רצחניים המעידים על ניסיונו של ארגון הטרור חמאס להתחקות לדאעש", הוא הוסיף.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ציפית ממסוממים ששוחטים תינוקות? מה זה כבר הרעלה בשבילם.

אני מאד מקווה שהאמריקאים יתנו לנו לסיים את העבודה והסגול לא יפריע. הוא צריך להפנים שאין מצב שהוא יוצא מזה נקי ולהתכונן לזה, במקום לנסות לדחות את הקץ.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים הסגול שער. סיכם אם ביידן עוד העברה משאיות לדרום הרצועה.

• מבאס 1

תודה🙂

פורסם

סגול השיער עסוק בלשמור על השלטון ולהמשיך למנות מקורבים לא ראויים.
סגול השיער עסוק בלכעוס על כולם חוץ מעל עצמו.
סגול השיער עסוק בלהתכונן לוועדת חקירה ולגרום לביביסטים להאמין שהוא לא אשם כדי שיעמדו לצידו במלחמת האזרחים שעוד תגיע אחרי שהכל יגמר (ואין לי מושג איך זה יגמר).
סגול השיער עסוק כל כולו בהישרדות.

טעות טעות טעות - להציף במים, לא להכניס לשם אף אחד. להשתלט על פני הקרקע ולהציף במים כל פיר שמגלים.
אני מקווה שבצבא גם מבינים שהם יצרו בעזה צפון אזור השמדה, הם פינו משם את רוב האזרחים. באזור השמדה אני מתכוון שאם חיזבאללה ירכז מאמץ וירה אלפי טילים על צפון עזה בזמן שהמון כוחות נעים שם הוא יכול לגרום לנזק אדיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משבר אמון בין בנימין נתניהו לבין צה"ל (ynet.co.il)
" זועם על בכירי צה"ל, שאשמים לתפיסתו בכל מה שקרה"

אפס.

"המגעים עם חמאס מנוהלים על ידי ראש ממשלת קטאר, מוחמד אל ת'אני, בעצה אחת עם הבית הלבן."

נותן לקטאר שונאי היהודים לנהל לנו את מלחמת העצמאות 2. הבן אדם הפך לסכנה קיומית.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

לדעתי, אחד מקווי ההגנה שלו הוא שלא הציגו לו תרחיש של מאות לוחמים, ולכן פעל כפי שפעל. לא משנה שההגיון אומר שאתה אמור לפעול לפי התרחיש הגרוע ביותר.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...