Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחוקי משרד הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שינוי מבנה רכב מתייחס רק לחלקים מכניים של הרכב (או יותר נכון לרוב), פלסטיקה זה לא חלק מכני.

טורבו זה איסור בתכלית האיסור.

קסנון גם יש איסור מוחלט, אם אתה רוצה קסנון תצטרך לקנות רכב חדש מהחברה שמגיע עם קסנון.

המגנזיום שהראת בתמונה למעלה - אתה יכול לשכוח מזה, אאל"ט זה בסביבות ה-20", אני לא מאמין שמותר יותר מ18" בפסאט.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שינוי מבנה רכב מתייחס רק לחלקים מכניים של הרכב (או יותר נכון לרוב), פלסטיקה זה לא חלק מכני.

טורבו זה איסור בתכלית האיסור.

קסנון גם יש איסור מוחלט, אם אתה רוצה קסנון תצטרך לקנות רכב חדש מהחברה שמגיע עם קסנון.

המגנזיום שהראת בתמונה למעלה - אתה יכול לשכוח מזה, אאל"ט זה בסביבות ה-20", אני לא מאמין שמותר יותר מ18" בפסאט.

סבבה עכשיו זה יותר ברור.

לגבי טורבו אני לא מתכוון לשים כיוון שכבר יש אחד כזה מהחברה כפי שאמרת וזה מותר.

קסנון - אני מזמין את כל הבית והקופסא שיש בא קסנון ולא בחלקים ככה שזה כביכול (מקורי :] )

לגבי מגנזיום אתה אכן טועה. זה 19" ובפסאט אפשר עד 20" - בדקתי.

פורסם

הקסנון עדיין לא יהיה חוקי, לא משנה אפילו אם תזמין חצי רכב, ע"פ החוק הרכב חייב להגיע עם הקסנון מהחברה.

יש היום הרבה דמויי קסנון חוקיים אם אתה כ"כ חושק באחד.

ואני באמת מופתע שאפשר לשים בפסאט מגנזיום 20", מכובד מאוד! :-D אך אני מקווה שאתה יודע מה ההשלכות לכך (פגיעה בנוחות הנסיעה, וצריכת דלק גבוהה יותר, ולעיתים גם צריך שינויים שאני כרגע לא זוכר באיזה חלק, אא"לט בחיישן מהירות על מנת שהמד מהירות לא יזייף. ואתה צריך גם לאשר את זה ברשיון, אבל זה כבר שטויות, עושים את זה במכון טסטים.)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם
הקסנון עדיין לא יהיה חוקי, לא משנה אפילו אם תזמין חצי רכב, ע"פ החוק הרכב חייב להגיע עם הקסנון מהחברה.

יש היום הרבה דמויי קסנון חוקיים אם אתה כ"כ חושק באחד.

ואני באמת מופתע שאפשר לשים בפסאט מגנזיום 20", מכובד מאוד! :-D אך אני מקווה שאתה יודע מה ההשלכות לכך (פגיעה בנוחות הנסיעה, וצריכת דלק גבוהה יותר, ולעיתים גם צריך שינויים שאני כרגע לא זוכר באיזה חלק, אא"לט בחיישן מהירות על מנת שהמד מהירות לא יזייף.)

לגבי קסנון, הסבירו לי שיש כוח שמותר לדעתי 55W ומעל זה אסור. ברור שאני לא יזמין אחד עם 70W אלה אחד חוקי - לא באלי שיעצרו אותי בכל עמדה שיש בא שוטר.

לגבי מגנזיום - אפשר לשים אבל אני לא מתכוון לשים בגודל כזה - לגלגל כזה בארץ אין מה לעשות הכבישים פה על הפרצוף, אבן אחת והוא מפונצ'ר. אני יותר בכיוון של 18-19" אני גם לא ממש אוהב את הגדולים כמו 21 ששם חוץ מג'אנט לא רואים כלום :-)

בקשר לחיישן תודה שאמרת אני יצטרך לבדוק את הנושא - באמת שלא חשבתי על זה.

פורסם
תציץ גם כאן על הדרך אני חושב שתחכים קצת: סוגי נורות, עוצמות, וכו'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432563

כמו שאתה רואה כאן הקסנון יגרור הורדה מהכביש של הרכב.

נכון אתה צודק,קסנון לא חוקי.

איך בדיוק שוטר יגלה שזה קסנון?הרי כולם מפחדים לשים קסנון מכיווון שזה הורדה מהכביש ע"י השוטר.

לגבי הטסט -- 99% שלא תעבור,רק עם אתה מסודר שם.

פורסם

חבר שלי נוסע עם קסנון H4 ושום שוטר לא עוצר אותו וטסטים עובר חופשי. הוא אומר שH4 זה חוקי ומותר מעל זה אסור כמו H7..

פורסם

exma, יש לך בכלל מושג מה זה H4 וH7?

קסנון לא מקורי - אסור עפ"י חוקי. מצד שני אם ההתקנה מקצועית, האלומה מכוונת, לא מסנוורת והגוון תקני אז יש סיכוי לעבור טסט גם עם קסנון.

פורסם
מסקנה:

תפסיק להקשיב לחברים שלך.

או

תמצא חברים חדשים, רצוי כאלה שמבינים ברכבים.

חברים הם לא בשביל שהיה אינטרס אישי...

exma, יש לך בכלל מושג מה זה H4 וH7?

קסנון לא מקורי - אסור עפ"י חוקי. מצד שני אם ההתקנה מקצועית, האלומה מכוונת, לא מסנוורת והגוון תקני אז יש סיכוי לעבור טסט גם עם קסנון.

כן חבר שלי אמר שאפשר לשים H4 הוא לא מסנוור ואפשר לעבור איתו בקלות טסט ולא מייחסים לו חשיבות גדולה כיוון שהוא מפיק אור יום ולא אור כחול. ברגע שהיה כחול יגידו שזה לא תקין ורכב לא יעבור טסט. ולא אין לי מושג מה זה H4 וH7 ולכן שאלתי. אגב קסנון זה דבר כל כך קטן וזול שאפשר להחליף אותו לשנייה לעבור טסט ולהחזיר חזרה.. שאלתי כאן על דברים פי מיליון יקרים יותר כמו מערכת פליטה, גלגלים, ספויילרים וכדומה.. לא הבנתי למה כולם מדברים על קסנון כאילו זו בעיה כל כך גדולה.

הבנתי מאנשים שכאן מה צריך לעשות לגבי גלגלים ומערכת פליטה ואילו אישורים צריך - בנוגע לקסנון שאלתי את החברים שלי שכבר עברו לא פעם ולא פעמיים עם קסנון H4 טסטים ונעצרו ע"י שוטרים ואף אחד לא אמר שום דבר.. אני גם לא חושב שצריך להקפיד ולפחד בצורה כל כך גדולה כפי שאתם מתארים. אני יותר דואג למכס שיעביר מערכת פליטה שעולה 20 אלף ש"ח וגלגלים בגודל 19" שכל אחד עולה 1200 ש"ח ופגוג'ים חדשים שכפי שהבנתי אפשר לשים אותם בארץ.. פסני קסנון שאני מזמין בחו"ל שניים עולים 1200 ש"ח יחד עם לדים וכל הבית ככה שזה סכום כל כך מזערי.

תודה לכל העונים - הבהירו לי פה כמה נקודות שהייתי חייב לדעת אותם בצורה טובה מאוד ואני מודה על כך. קסנון דבר האחרון שמדאיג אותי וכתבתי אותו רק בשביל הדוגמא.

פורסם
נכון אתה צודק,קסנון לא חוקי.

איך בדיוק שוטר יגלה שזה קסנון?הרי כולם מפחדים לשים קסנון מכיווון שזה הורדה מהכביש ע"י השוטר.

לגבי הטסט -- 99% שלא תעבור,רק עם אתה מסודר שם.

שמעת על המושג "בוחן רכב"? - הסיוט הכי גדול של משפרי הרכב. זה בדיוק העבודה שלהם - לגלות דברים לא חוקיים ברכב כגון קסנון ולהוריד את הרכב מהכביש.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

קודם כל הH4 הזה שאתה מדבר עליו זה דמוי קסנון ולא קסנון,

בטח אתה תשתמש בנורה סינית עלומת שם שתשרוף את הפנסים שלך אחרי תקופה או שלא תחזיק מעמד בכלל ותישרף לך מהר.

רוצה אור שאין עליו תקן אבל הכי מוכר?PHILIPS DIAMOND VISION, על רכב חדש הרבה פחות חשוד. העוצמה חלשה אבל לוק של קסנון.

בכלל, רוצה לתת לרכב שלך לוק יפה או משהו?תשפר אותו חיצונית, גם חוקי וגם יכול להיות יפה. קצת ניקלים, סופית עגולה ויפה לאגזוז, מגני רוח, השחרה בחלונות, מגנזיום וזהו, בלי הסתבכויות עם החוק, אתה תהנה להסתכל עליו, תאמין לי ויהיה לך הרגשה של "חוקי"(חוץ מהפיליפס).

פורסם
קודם כל הH4 הזה שאתה מדבר עליו זה דמוי קסנון ולא קסנון,

בטח אתה תשתמש בנורה סינית עלומת שם שתשרוף את הפנסים שלך אחרי תקופה או שלא תחזיק מעמד בכלל ותישרף לך מהר.

רוצה אור שאין עליו תקן אבל הכי מוכר?PHILIPS DIAMOND VISION, על רכב חדש הרבה פחות חשוד. העוצמה חלשה אבל לוק של קסנון.

בכלל, רוצה לתת לרכב שלך לוק יפה או משהו?תשפר אותו חיצונית, גם חוקי וגם יכול להיות יפה. קצת ניקלים, סופית עגולה ויפה לאגזוז, מגני רוח, השחרה בחלונות, מגנזיום וזהו, בלי הסתבכויות עם החוק, אתה תהנה להסתכל עליו, תאמין לי ויהיה לך הרגשה של "חוקי"(חוץ מהפיליפס).

קודם כל, כל מה שאני מזמין הוא תוצרת אירופה ולא סין כפי שאמרת.. פנסים שאני קונה זה זה:

Volkswagen_Passat_B6_06-08_DRL_LED_Projector_Headlights_Black.jpg

תוצרת גרמניה, גלגלים תוצרת גמרניה, כמעט כל דבר תוצרת גרמניה פרט ממערכת פליטה שזה תוצרת איטליה ששם מצאתי את החברה הטובה והמתאימה לי.

PHILIPS DIAMOND VISION זה לא חוקי לפי מה שהבנתי אחרי שביררתי.

רכב שחור וחלונות מושחרים בלייזר, גלגלים 19" יפים מחו"ל, מערכת פליטה - שבא שומעים כאילו לרכב יש V10 ובלי רעש מיותר, ספויילר קטן מאחורי, מערכת DVD בפנים, סאב של CERWIN VEGA, מערכת שמע חדשה כולל קומפוננטים, פגוג'ים חדשים של רכב מרוצים, לדים לדלתות עם שם הרכב, קצת שיפורים קטנים בפנים ובחוץ בלי יותר מדי נצנצים של ניקלים, 2 פסים לבנים על רכב שחור מהצד ימין כמו של מרוצים ותאמין לי ייצא לי בובה של רכב! אני מאמין שבסוף ייצא לי השקעה של 130-150 אלף ש"ח אבל על משהו באמת שווה ולא סתם! אני אוהב את הרכב הזה ומעדיף אותו על פני כל רכב חדש שאפשר לרכוש במחיר כזה. הדבר היחיד והבעייתי זה מכס וכל העניין של חוקיות כי פשוט לא באלי להיעצר ע"י כל שוטר ולקבל הורדה מהכביש. אני ישתדל כמה שיותר להתקבר לחוקיות כדי להימנע מבעיות.

פורסם

ברכב שלא הגיע עם קסנון מהחברה איי אפשר לאשר שום קיט אפטרמרטק (גם אם הקיט מקורי) -

למה? כי מערכת הקסנון מורכבת יותר מנורה וזוג מגברים, פירטתי בעבר באחת מההודעות שלי על המערכת.

יש נורות שנותנות את אפקט הקסנון (והם לא רעות בכלל), שוטר פעם עצר אותי על נורה כזאת, הסברתי לו שיש להם תקן E וזה לא עניין אותו כל כך, החלפתי לידו לנורות רגילות והוא שחרר אותי לדרכי.

• תוכן חדש...