Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לחוקי משרד הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

רציתי לשאול את המבינים שביניכם - איך יודעים מה אפשר לשפר ברכב ומה אסור? כלומר חבר שלי אמר לי שיש קסנון שהוא חוקי וקסנון שהוא לא חוקי. מדובר בכוח של הנורה.

אני רוצה נגיד לשנות את גודל הצמיגים שלי, להרכיב על רכב ספויילר, לשים לו טורבו קיט שונה ולא מקורי, אז איך יודעים עם זה יהיה חוקי והרכב יעבור טסט? כי גם שמעתי שבמקרה כזה רכב יכול גם לא לעבור טסט.

אשמח לקבל תשובות זה ממש חשוב לי הנושא - אני מתכוון לייבא חלקים מחו"ל כיוון שיש כאלה שלא נמכרים כלל בארץ.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם :)

רציתי לשאול את המבינים שביניכם - איך יודעים מה אפשר לשפר ברכב ומה אסור? כלומר חבר שלי אמר לי שיש קסנון שהוא חוקי וקסנון שהוא לא חוקי. מדובר בכוח של הנורה.

אני רוצה נגיד לשנות את גודל הצמיגים שלי, להרכיב על רכב ספויילר, לשים לו טורבו קיט שונה ולא מקורי, אז איך יודעים עם זה יהיה חוקי והרכב יעבור טסט? כי גם שמעתי שבמקרה כזה רכב יכול גם לא לעבור טסט.

אשמח לקבל תשובות זה ממש חשוב לי הנושא - אני מתכוון לייבא חלקים מחו"ל כיוון שיש כאלה שלא נמכרים כלל בארץ.

בקשר לצמיגים, גש למכון טסט, ושם יש להם את כל המידות החוקיות לרכב שלך, ותוכל לבחור אחת, בקשר לספוילר לא שמעתי אף פעם שזה עושה בעיות טסט (כל עוד הספוילר בפרופורציה כמובן, ולא משהוא כמו זה או זה :lol: ). ובקשר לקסנון, אם אני לא טועה, אם היה דגם מהרכב שלך שבא איתו קסנון במקור, אז תוכל להרכיב קסנון המיקורי של החברה (חכה לתגובות נוספות בקשר לקסינון אני לא בטוח בזה)

עוד דברים אסורים, אגזוז זרימה חופשית, פילטיר פתוח יכול לעשות בעיות (למרות שהרבה טוענים שהם עוברים טסט איתו), השחרת הפנסים מבחוץ, השחרת חלון קדמי\אחורי וחלונות שמצדדי הנהג...

ובקשר לטורבו אין לי מושג....

פורסם
בקשר לצמיגים, גש למכון טסט, ושם יש להם את כל המידות החוקיות לרכב שלך, ותוכל לבחור אחת, בקשר לספוילר לא שמעתי אף פעם שזה עושה בעיות טסט (כל עוד הספוילר בפרופורציות כמובן). ובקשר לקסנון, אם אני לא טועה, אם היה דגם מקורי מהרכב שלך שבא איתו קסנון במקור, אז תוכל להרכיב קסנון המיקורי של החברה (חכה לתגובות נוספות בקשר לקסינון אני לא בטוח בזה)

עוד דברים אסורים, אגזוז זרימה חופשית, פילטיר פתוח יכול לעשות בעיות (למרות שהרבה טוענים שהם עוברים טסט איתו)

באמת חבל שיש את כל האיסורים הדיבילים בארץ :-(

אוקיי תודה.. ויש לי שאלה נוספת: אמרת "אגזוז זרימה חופשית" - מה זה אומר?? :shock:

פורסם
אוקיי תודה.. ויש לי שאלה נוספת: אמרת "אגזוז זרימה חופשית" - מה זה אומר?? :shock:

בקשר לקסנון, מנסיוני זה לא קשור להאם קיים דגם שמגיע עם קסנון מהחברה, אלא חייב ספציפית שהרכב שלך יצא עם קסנון מהחברה ובהתאם יגיע עם עדשות מתאימות ומתזי מים לפנסים.

לגבי מידות הג'אנט, יש ספר שנקרא אוטודתה אם אני לא טועה, או שם אחר כלשהו, שמכיל את מידות הצמיגים התקניות שמותר לך להתקין על הרכב שלך.

לגבי אגזוז זרימה חופשית, אתה אולי מכיר את המונח אגזוז לחץ? ברכבים זה זרימה חופשית, באופנועים זה אגזוז לחץ, בשני המקרים הוא רועש יותר מאגזוז רגיל :lol:

פורסם
לגבי מידות הג'אנט, יש ספר שנקרא אוטודתה אם אני לא טועה, או שם אחר כלשהו, שמכיל את מידות הצמיגים התקניות שמותר לך להתקין על הרכב שלך.

כן זה AUTO DATA...

או יותר קל, אתה יכול לשאול בדף הבא על המידות האפשריות לרכב שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

פורסם

רגע רגע רגע... אתם רוצים להגיד לי אם אני מזמין את זה: supersprint.com/en/prod-332-10443-vw_passat_sedan__variant_4_motion_r36_300hp__09_E28093E280BA__11.aspx

אז אסור לי לשים???

פורסם
רגע רגע רגע... אתם רוצים להגיד לי אם אני מזמין את זה: supersprint.com/en/prod-332-10443-vw_passat_sedan__variant_4_motion_r36_300hp__09_E28093E280BA__11.aspx

אז אסור לי לשים???

הלינק לא עובד

פורסם
הלינק לא עובד

supersprint.com/en/prod-332-10443-vw_passat_sedan__variant_4_motion_r36_300hp__09_E28093E280BA__11.aspx

תוסיף www. לפני.. למה אסור לי לשים לינקים כי אין לי מספיק הודעות.

פורסם

אתה צריך לבדוק את התקנים המאושרים ע"י משרד התחבורה, ואת התקן שמצויין על אותה מערכת פליטה שאתה רוצה.

מסיפורים ששמעתי, וגם פה בפורום דובר על זה קצת, זה כאב ראש גדול וסיכון לא פחות גדול להזמין מערכת פליטה לארץ.

תקנה בארץ, יש מס' אופציות מעניינות, לאחרונה בווריאן מוטורס גם החלו לשווק את Akrapovich שלא מאכזבים עם המערכות שלהם.

פורסם
אתה צריך לבדוק את התקנים המאושרים ע"י משרד התחבורה, ואת התקן שמצויין על אותה מערכת פליטה שאתה רוצה.

מסיפורים ששמעתי, וגם פה בפורום דובר על זה קצת, זה כאב ראש גדול וסיכון לא פחות גדול להזמין מערכת פליטה לארץ.

תקנה בארץ, יש מס' אופציות מעניינות, לאחרונה בווריאן מוטורס גם החלו לשווק את Akrapovich שלא מאכזבים עם המערכות שלהם.

האמת שאני מתחיל קצת להתבאס.. ורציתי לדעת איכן אני יכול לבדוק את כל העניין הזה, בגלל זה פתחתי את האשכול הזה. רק מערכת הפליטה הזאת עולה 20 אלף ש"ח.. גלגלים שיש בארץ הם פשוט זוועה והמחיר לא מהעולם הזה ולכן אני מעדיף להזמין מחו"ל. הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לבדוק כל דבר לפני שאני מייבא לארץ.. המחיר הוא לא קטן ושמעתי שבמכס משרד רישוי עושה מלא בעיות ולכן אני רוצה לבדוק מראש. :-(

פורסם
האמת שאני מתחיל קצת להתבאס.. ורציתי לדעת איכן אני יכול לבדוק את כל העניין הזה, בגלל זה פתחתי את האשכול הזה. רק מערכת הפליטה הזאת עולה 20 אלף ש"ח.. גלגלים שיש בארץ הם פשוט זוועה והמחיר לא מהעולם הזה ולכן אני מעדיף להזמין מחו"ל. הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לבדוק כל דבר לפני שאני מייבא לארץ.. המחיר הוא לא קטן ושמעתי שבמכס משרד רישוי עושה מלא בעיות ולכן אני רוצה לבדוק מראש. :-(

מערכות הפליטה האיכותיות אכן יקרות, לפני מס' חודשים הייתי בתערוכת רכב בפריז, וביררתי עלות מערכת לרכב שלי בביתן של Akrapovich, לפני מס ומשלוח זה היה כמעט 20,000, לאחר מיסוי ומשלוח זה בקלות יגיע ל27-30.

בסופו של דבר בווריאן החלו לשווק את החברה כאן, למי שמתעניין, אני ירדתי מהעניין בגלל העלות הגבוה.

לגבי ג'אנטים, תדבר עם אביתר מפורטל, הוא כאן בפורום, הם מחזיקים הרבה דגמים מעניינים שלא חשבת שתשיג פה בארץ.

לאיזה רכב אתה מחפש?

פורסם
בקשר לצמיגים, גש למכון טסט, ושם יש להם את כל המידות החוקיות לרכב שלך, ותוכל לבחור אחת, בקשר לספוילר לא שמעתי אף פעם שזה עושה בעיות טסט (כל עוד הספוילר בפרופורציה כמובן, ולא משהוא כמו זה או זה :lol: ). ובקשר לקסנון, אם אני לא טועה, אם היה דגם מהרכב שלך שבא איתו קסנון במקור, אז תוכל להרכיב קסנון המיקורי של החברה (חכה לתגובות נוספות בקשר לקסינון אני לא בטוח בזה)

עוד דברים אסורים, אגזוז זרימה חופשית, פילטיר פתוח יכול לעשות בעיות (למרות שהרבה טוענים שהם עוברים טסט איתו), השחרת הפנסים מבחוץ, השחרת חלון קדמי\אחורי וחלונות שמצדדי הנהג...

גם שינוי פנסים מרגילים לפנסים בהירים יותר פלורוסנט

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם
מערכות הפליטה האיכותיות אכן יקרות, לפני מס' חודשים הייתי בתערוכת רכב בפריז, וביררתי עלות מערכת לרכב שלי בביתן של Akrapovich, לפני מס ומשלוח זה היה כמעט 20,000, לאחר מיסוי ומשלוח זה בקלות יגיע ל27-30.

בסופו של דבר בווריאן החלו לשווק את החברה כאן, למי שמתעניין, אני ירדתי מהעניין בגלל העלות הגבוה.

לגבי ג'אנטים, תדבר עם אביתר מפורטל, הוא כאן בפורום, הם מחזיקים הרבה דגמים מעניינים שלא חשבת שתשיג פה בארץ.

לאיזה רכב אתה מחפש?

אני מחפש לרכב VW PASSAT B6.

אני מחפש משהו בסגנון כזה:

testdrayv.com/uploads/taginator/Sep-2012/vw-passat-variant-b6-tuning.jpg

או כזה:

kit-tuning.com/modules/free_files/thumbImage.php?src=mod_products/products/1483/pr_image_1483.jpg&width=546&height=364&compress=85&show_blank=1

שהיה 19"

אגב זאת התוצאה:

kit-tuning.com/modules/free_files/thumbImage.php?src=mod_products/products/1483/pr_image_1483.jpg&width=546&height=364&compress=85&show_blank=1

וזה מקדימה:

nktuning.com/_var/gfx/a5b71c3bc1638a21d43877a41c63e9e5.jpg

רק שאצלי בשחור.

יש שם עוד המון שינויים שאני רוצה לעשות ברכב. אני רוצה להגיע לתוצאה של WOW גם מבחוץ וגם במפנים. 8)

פורסם

בקשר לקסנון,

חקרתי את הנושא שעות ולא מצאתי שום תקנה שאוסרת על התקנת קסנון ברכב.מה שכן מצאתי תקנה 380 שינוי מבנה הרכב.

ואיך בדיוק זה קשור לקסנון? עם אני שם קיט עם תקן אירופאי איך בדיוק אני משנה אתה מבנה הרכב?

מה שכן לא תצליח לעבור טסט עם קסנון ללא עדשה בפנס,עוצמת הסינוור ללא עדשה תהיה גבוהה ופה אתה תכשל,ואיך בדיוק שוטר יכול לבדוק את עוצמת הסינוור?מתקינים קסנון ולפני הטסט מחליפים למנורה רגילה.

פורסם
בקשר לקסנון,

חקרתי את הנושא שעות ולא מצאתי שום תקנה שאוסרת על התקנת קסנון ברכב.מה שכן מצאתי תקנה 380 שינוי מבנה הרכב.

ואיך בדיוק זה קשור לקסנון? עם אני שם קיט עם תקן אירופאי איך בדיוק אני משנה אתה מבנה הרכב?

מה שכן לא תצליח לעבור טסט עם קסנון ללא עדשה בפנס,עוצמת הסינוור ללא עדשה תהיה גבוהה ופה אתה תכשל,ואיך בדיוק שוטר יכול לבדוק את עוצמת הסינוור?מתקינים קסנון ולפני הטסט מחליפים למנורה רגילה.

רגע שאני יבין את החוק הזה.. גם אני קראתי אותו והבנתי שאסור לעשות כלום ברכב!! כאילו אם אני שם חצאית או ספויילר קטן או משנה את הפגוג' של הרכב לאחר כל זה נקרא שינויי ברכב ואני חייב לכל שטות כזאת אישור ממשרד התחבורה או רישויי?? זה עד כדי כך לא הגיוני אם זה יהיה כן...!

• תוכן חדש...