Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב חדש מהחברה לרווק בן 24 בסביבות 80,000 ש"ח (3, לפה 3, לשם)

הדרישות הן: נסיעות ללימודים כחצי שעה כל כיוון..וכמובן מדי פעם לצפון ולאילת.. בערך 2000 ק"מ בחודש

אוטומט, שיהיה "רכב" ולא כמו סוזוקי אלטו וכו'...

חסכוני בעיקר, ושיהיה לו כוח...

אני מתלבט בין רכבי המיני לרכבי הסופר מיני...

אם תוכלו לתת הצעות ופירוט אני אשמח...

עידן.

פורסם

אתה רוצה סופר מיני חדש מהניילונים, אוטומט ב 80 אלף אבל לא רכב כמו סוזוקי אלטו...

אולי בארצות הברית זה אפשרי :-)

למה לא לחפש מיני כמו מאזדה 2, פיאסטה או I20, שהם לא חדשים אלא 2011 או אפילו כבר 2012, יש כאלו במגרשי הליסינג.

פורסם

בתקציבך תוכל לרכוש רכב, מאחת מבין 3 קבוצות:

1. מיני (ידנית או אוטמטית) - ישאר לך אפילו קצת עודף. היתרון - חדש, זול וחסכוני. החסרון - קטן ולא לטעמך.

2. סופרמיני ידנית - אם תכלול את הרישוי והביטוח הן יכנסו לתקציב. היתרון - חדש, זול וחסכוני. החסרון, לפי דרישותיך - ידני.

3. רכב משומש - כיד הדמיון הטובה בעיניך. מסופרמיני אוטומטית בת שנה-שנתיים ועד רכב יוקרה זקן. היתרון - מגוון דגמים עצום.החסרון - לא חדש, עלול להיות יקר באחזקה, צריך להתאמץ למצוא רכב מתאים במצב טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפיאט ב-80K ידנית

בתקציבך תוכל לרכוש רכב, מאחת מבין 3 קבוצות:

1. מיני (ידנית או אוטמטית) - ישאר לך אפילו קצת עודף. היתרון - חדש, זול וחסכוני. החסרון - קטן ולא לטעמך.

2. סופרמיני ידנית - אם תכלול את הרישוי והביטוח הן יכנסו לתקציב. היתרון - חדש, זול וחסכוני. החסרון, לפי דרישותיך - ידני.

3. רכב משומש - כיד הדמיון הטובה בעיניך. מסופרמיני אוטומטית בת שנה-שנתיים ועד רכב יוקרה זקן. היתרון - מגוון דגמים עצום.החסרון - לא חדש, עלול להיות יקר באחזקה, צריך להתאמץ למצוא רכב מתאים במצב טוב.

אופציה נוספת שאתה יכול לבדוק היא רכב 0 ק"מ מליסינג. יכול להיות שתמצא שם סופרמיני חדשה שתיכנס לך בתקציב.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

חברים,

באמת שעשיתם לי קצת סדר בראש ותודה רבה..

לגבי הרכב מליסינג עם 0 ק"מ אפשר קצת יותר פירוט? אין לי מושג על מה מדובר? באיזה חברות ליסינג?

ומה נותן להם למכור חדש בפחות מהמחירון?

פורסם

הן קונות מהיבואן כמות במחירים מאוד נמוכים, עושות לקונה הנחה יפה ממחיר המחירון הרשמי ועדיין נשארות עם רווח.

הלקוח מקבל רכב בהנחה סבירה מצד אחד אבל נשאר עם רכב שהוא יד שניה מליסינג, עובדה שתפיל את המחיר ותאריך את זמן המכירה כשיגיע הזמן להחליף את הרכב.

פורסם
הן קונות מהיבואן כמות במחירים מאוד נמוכים, עושות לקונה הנחה יפה ממחיר המחירון הרשמי ועדיין נשארות עם רווח.

הלקוח מקבל רכב בהנחה סבירה מצד אחד אבל נשאר עם רכב שהוא יד שניה מליסינג, עובדה שתפיל את המחיר ותאריך את זמן המכירה כשיגיע הזמן להחליף את הרכב.

אני גם מחפש רכב שהוא לא גדול רכב לצעירים, בסביבות 60000-65000 ? והאם כדאי מליסינג?

ראיתי רכב מאלבר - מאזדה 2 שנת 2009 42,000 ק"מ, האם כדאי? האם כדאי לקחת אותה לבדיקה ואם היא עוברת לקחת אותה?

כי האמת די אהבתי אותה....

אשמח לתגובהה

פורסם

יש לעשות אלפי הבדלות בין רכב 0 ק"מ מליסינג לבין רכב מליסינג.

קומבינת הרכב 0 ק"מ בליסינג, היא בסך הכל קומבינה שמאפשרת ליבואני הרכב לשמור על מחירון רכב גבוה ועדיין למכור יותר רכבים גם במחיר נמוך יותר.

מחיר שוק גבוה אומר שהם יכולים לתת הנחות יותר טובות לחברות הליסינג תוך כדי מכירה לציבור הרחב במחיר מופקע וגם מידי פעם לצאת במבצעים "חסרי תקדים" (= עדיין מופקע, אבל פחות). על מנת למכור יותר רכבים היבואניות צריכות להוריד את המחיר, כדי להפוך את הרכב ליותר נגיש לאנשים, אבל הן לא יכולות לעשות זאת מהסיבות שמניתי קודם. אז מה עושים? מוכרים את הרכב לחברת הליסינג, שבמקום לחרוך אותו במשך 3 שנים תמכור אותו לציבור בהנחה, שעדיין משמעותית קטנה יותר ממה שחברת הליסינג קיבלה. ככה כולם מרוויחים, חוץ מהציבור כמובן, אבל שיזדיין הציבור.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כמה אופציות שיוכלו להתאים לך:

1. שברולט סוניק 1.6 0 ק"מ במחיר של 85K, רכב מאובזר, בטיחותי וקומפקטי.

2. אם אין לך בעיה עם ידני אני מציע שתבדוק גם את הספארק החדשה, מתחילה ממחיר של 62,900

הרכב עבר מתיחת פנים ומגיע עם עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

אבזור העשיר הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון. ועיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

פורסם

גיא משברולט...תודה אבל הייתי רוצה שימליצו לי עפ"י ניסיון וידע של אנשים ולא עפ"י אינטרס...

אגב, הצלחתי לשנכע שזה יהיה גיר ידני..ויש קצת שינוי, זה צריך להיות רכב בסביבות ה-70 אלף ולא 80....אפשר ידני.

ממה שעולה לי כרגע אני מתלבט בין קיה פיקנטו לבין הסיאט איביזה שבמבצע 71,000 ש"ח..

מה אתם אומרים?

פורסם

ראיתי גם שהיה מבצע של הפאביה ב-73,000 או משהו כזה, הוא עדיין קיים?

בכל מקרה...

יש כמה רכבים ואני די מתלבט:

לא לפי סדר עדיפות:

1. סיאט איביזה

2. קיה פיקנטו (אגב הייתה לי כזו ידנית והיא בסדר אך מרגישה לי חלשה מעט)

3. סקודה פאביה

4. פורד פיאסטה

5. סוויפט/I20/ קורסה??

אני כבר מבולבל

• תוכן חדש...