Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי החליט להתחדש ברכב חדש. הדרישות הן: אוטומט, חסכון בדלק ושטח הטענה גדול ונוח.

אחרי מעט מחשבה הוא החליט שהוא רוצה את אחד הדגמים המצויינים בכותרת.

מישהו יכול לשתף לגבי בעיות ידועות ברכבים אלו?

פורסם

בעיות ידועות? לא ממש..

אבל מעיין אותי לדעת מה הקשר בין שני הרכבים שציינת. ה-SX4 היא משפחתית קומפקטית בסיסית, פשוטה ואמינה. הורסו הוא מיניוואן 7 מקומות. גם במחיר יש ביניהם הבדל גדול. ה-SX4 עולה 100 אלף ש"ח, הורסו 160 אלף ש"ח. כנראה שהורסו, דגם חדש שהוצג ממש לפני כמה חודשים, יהיה איכותי ונעים יותר לשימוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מתכוון לספייס ורסו, אז השיווק שלו הופסק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי מה שנאמר לי בשבוע שעבר מנציג שעובד באחת מסוכנויות המשנה, יש עדיין רכבי ספייס ורסו במלאי אבל הם בני שנה ונמכרים כ"יד ראשונה מיבואן".

פורסם

מדוע השיווק הופסק?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מתנצל הכוונה הייתה אכן לספייס ורסו. מוזר לשמוע שהשיווק הופסק ברשת מפורסם מחיר מחירון לדגם חדש 2013.

יונדאי i30cw ופורד פוקוס נכנסות למשוואה אבל החשש הוא הצריכת דלק ביונדאי ושמועה על תקלות בגיר בפוקוס, יש אישושים לשמועות?

פורסם

תבדוק באתר של טויוטה, הדגם כבר לא מופיע שם.

לגבי היונדאי - במבחן הדרך שאנחנו עשינו לרכב כאן באתר קיבלנו צריכת דלק של כ-11.5 קילומטרים לליטר, שזה נתון די ממוצע בקבוצת ה-1600 סמ"ק אוטומט.

פורסם

למה כוומתך ב"שטח הטענה"?

ל-SX4 סדאן אכן תא מטען נדיב מאוד ונוח, לגרסת ה-HB תא מטען די קטן (אלא אם מקפלים את המושבים האחוריים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יונדאי i30cw ופורד פוקוס נכנסות למשוואה אבל החשש הוא הצריכת דלק ביונדאי ושמועה על תקלות בגיר בפוקוס, יש אישושים לשמועות?

צריכת דלק ביונדאי? איזו בעיה בדיוק יש שם? מדובר בצריכה די סטנדרטית ממוצע פלוס בהשוואה לרכבים אחרים בסגמנט עם גיר לא רובוטי או ידני. בידני זה אפילו משתפר.

פורסם

אכן בסוזוקי הוא לא גדול במיוחד, אבל הוא גבוהה, וקיפול המושבים מקרב את זה לנפח של סטיישן. אבא התאהב ברעיון שהוא דומה לגי'פ במראה.

לא מזמן זכו בתביעה יצוגית נגד קיה-יונדאי בשל צריכת דלק גבוהה משמעותית מאשר בנתונים המפורסמים.

פורסם

זה היה בארצות הברית, שם התקן למדידת צריכת הדלק לפי נתוני היצרן שונה מהתקן שבשימוש באירופה (ובישראל). גם הרכבים שונים ושם לא משווקת ה i30 בכלל ומנוע ה 1.6 ליטר בפרט.

בכל מקרה נתוני האמת תמיד רחוקים מנתוני צריכת הדלק הרשמיים וזה נכון לכל היצרנים שמוכרים בארץ ולא ספציפית ליונדאי. אבל אין לי ספק שפייס ורסו או sx4 יהיו חסכוניות יותר מה i30.

פורסם

הייתי מציע לפותח השרשור לשקול גם ניסן נוט, מתחרה בקטגוריה הנ"ל.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

האמת שבסוף ברגע של פתיחות מצד אבא נרכשה סיטרואן סי4 איירקרוס במבצע הנוכחי של לובינסקי.

עוד שבועיים אמורה להגיע אליינו.

פורסם

הייתי ממליץ לך על פאביה ספייס\יטי\אוקטביה כולן עם מנועי הTSI שכידוע גם חזקים וגם חסכוניים

בכל מקרה אם אתם קונים רכב חדש - לכו לנסיעת מבחן. תגלו הרבה דברים שלא ידעתם.

Subaru Impreza 1.6 04

• תוכן חדש...