Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

במי תבחרו?  

239 הצבעות

1. 1. במי תבחרו?

• הליכוד ביתנו
      29
    • העבודה
      25
    • הבית היהודי
      37
    • ש"ס
      5
    • התנועה
      3
    • עלה ירוק
      33
    • ארץ חדשה
      18
    • יש עתיד
      47
    • מרצ
      15
    • קדימה
      3
    • האיחוד הלאומי
      0
    • עוצמה לישראל
      18
    • עם שלם
      4
    • כח להשפיע
      2

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לאל. זו הייתה יכולה להיות הקומבינה הכי אפלה בהיסטוריה היהודית המודרנית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 570
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משום מה יש לי הרגשה חיובית לגבי לפיד, רשימתו, והתועלות שהם הולכים להביא לנו...

נחכה לתוצאות המו"מ הקואליציוני וכן להמשך הקדנציה כדי להיווכח :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שאלה, הנשיא מחויב להטיל את הקמת הממשלה על המפלגה עם מספר המנדטים הגדול ביותר? או שהוא פשוט בוחר במי שבא לו? יש עליו הגבלות כלשהן?

.Your average Notepad

פורסם
שאלה, הנשיא מחויב להטיל את הקמת הממשלה על המפלגה עם מספר המנדטים הגדול ביותר? או שהוא פשוט בוחר במי שבא לו? יש עליו הגבלות כלשהן?

תפקידו בעיקר פורמלי - "לבחור" את ראש הממשלה לפי מי שיש לו את הסיכוי הכי גדול להרכיב ממשלה, כלומר מי שמרבית חברי הכנסת (הבאה) ממליצים עליו לראשות הממשלה. כך שריאלית, זה לא ממש שיש לו אפשרות בחירה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם
צא כבר מהמחשבה המטופשת הזאת שהמנהיג של ישראל חייב להיות גנרל.

זה בהמשך לתגובה של יוסי שאנשים מתחילים להבין שיש דברים יותר קריטיים פה מהבעיה הבטחונית.

לראש ממשלה יש שר ביטחון כדי שיתעסק בנושא הביטחון. אז נכון- היו שני ראשי ממשלה שכיהנו גם כשרי ביטחון, ותיכף מישהו יזכיר את גולדה ויום כיפור, אבל לא יקרה שום דבר אם יהיה לנו ראש ממשלה "ג'ובניק"

לא מקטלגים בן אדם לפי 3 שנים מהחיים שלו. אם זה ככה אז אני רוצה שייפנו אליי מעכשיו כ"אדוני בוגר התואר במנהל עסקים".

נדמה לי שהוא כתב שראש ממשלה חייב להיות גנרל גיבור מתוך ציניות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ירושלים היא לא רעיון דתי, בטח לא לדעת הציונים שעלו לפה (תראו את הסרט הבא, תהיו בשוק מה לא מלמדים אותנו בבית ספר).

http://www.youtube.com/watch?v=4kF8CEwXM4U

נכון, עם ישראל חזר לכאן בגלל טראומה אבל מה איחד אותם לחזור? הרעיון של ארץ אבות, המורשת היהודית, ירושלים, לא הספארי ברמת גן.

אמיר, אתה נותן יותר מדי קרדיט לתנועה הציונית. הדבר היחיד שדחף בסופו של דבר את רוב היהודים להגיע לכאן זה מלחמת העולם השניה והתוצאות שלה. ירושלים אולי היתה לסמל במשך אלפי שנים, כמו שהיא עדיין היום בשבילך, בפועל אנשים הסתדרו לגמרי לא רע גם בלעדיה. אני מאוד אוהב את העיר הזו, אבל אפילו בשכונות של החרדים כבר יצא לי לחטוף צעקות סתם ככה. למקומות כמו שועפט בטח שלא אני ולא רוב היהודים האחרים בכלל לא מתקרבים. אז מה בדיוק אתה מרוויח מהסמל הזה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בושה וחרפה שיהודים חושבים לחלק את עיר הבירה של ישראל.

ומה בושה בזה בדיוק?

ירושלים היתה עד לפני כ 300 שנים סתם חור שאף אחד לא רצה. היא לא סמל יהודי ולא כלום. בכלל היהדות לא מקדשת אדמה (היהדות האמיתית. לא כל מיני מסובבים שלקחו מונופול על היהדות).

זו עיר בירה שנקבעה מטעמים פוליטיים בלבד ומה גבולות העיר גם נתון לפרשנות. תראה לי עוד בירה אחת בעולם שאחוז כל כך גבוה מתושביה שנולדו בה וגם ההורים והסבים שלהם נולדו בה והם לא אזרחים אלא תושבים בלבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
המפלגה הכי גדולה בירושלים היא יהדות התורה. מבחינתי שישימו נקודת בידוק במוצא ושימסרו את כל קן הצרעות הזה למי שרק מוכן לקחת. אבל זה רק אני וכו'

זה לא רק אתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אמיר, אתה נותן יותר מדי קרדיט לתנועה הציונית. הדבר היחיד שדחף בסופו של דבר את רוב היהודים להגיע לכאן זה מלחמת העולם השניה והתוצאות שלה. ירושלים אולי היתה לסמל במשך אלפי שנים, כמו שהיא עדיין היום בשבילך, בפועל אנשים הסתדרו לגמרי לא רע גם בלעדיה. אני מאוד אוהב את העיר הזו, אבל אפילו בשכונות של החרדים כבר יצא לי לחטוף צעקות סתם ככה. למקומות כמו שועפט בטח שלא אני ולא רוב היהודים האחרים בכלל לא מתקרבים. אז מה בדיוק אתה מרוויח מהסמל הזה?

מה שאתה אומר אינו נכון, אך אין לי כרגע הזמן להעמיד אותך על טעותך.

ירושלים היא *ה*סמל של העם היהודי, ואם אתה מרגיש שאתה יכול לוותר עליה אז הגענו למצב שכבר אפשר לארוז וללכת מכאן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כנראה שהבית היהודי יגיע ל12 מנדטים (ואחת מהמפלגות הערביות יאבדו מנדט)

אז לביבי יש עוד אופציה של ממשלה צרה ליכוד-חרדים-בנט 61 מנדטים

פורסם

מה שכן, כל המושג של "מרכז" נשמע לי כמו לוקש אחד גדול של התקשורת. אתה מעוניין לחלק שטחים - אתה שמאלן. אתה נגד - אתה ימני. אין כאן מקום ל"מרכז".

לשיטתך (נלך על פי דברי אלוהים חיים:

ביום ההוא כרת ה' את אברם ברית לאמר, לזרעך נתתי את הארץ הזאת מנהר מצרים עד הנהר הגדול נהר פרת.

(בראשית טו יח)

מנחם בגין (סיני) היה שמאלני, אריק שרון (יישובי עזה) וביבי (חברון) היו שמאלנים. :idea:

שוב, מדובר ברעיון ירושלים ולא מי גר בעיר תכלס. בשביל מה עם ישראל חזר לפה? בשביל החומוס ביפו?

מה זה בשבילך "רעיון" ? משולש קינג ג'ורג'? העיר העתיקה + מאה שערים? החלק המערבי (גבולות 67)? גילה/ארמון הנציב/הר הצופים? מבשרת ציון/מעלה אדומים/ אפרת/הר אדר? ואדי ג'וז כלול? אבו-טור? ראס-אל עמוד? ג'בל מוכאבר?

העם היהודי, להזכירך, חשב בצורה די רצינית על כל מקום שהוצע לו בתחילה (תכנית אוגנדה, הלוואי עלינו. תאר לך שהיינו יושבים היום באמצע היבשת העשירה ביותר באוצרות טבע, בלי ערבים להילחם בהם ועם עובדים אריתראים וסודנים בשפע ובזול. לכולת לשבת כל היום ושינפנפו לך עם עלי דקל ענקיים). ציון הייתה משאת נפשם של חלק מהיהודים דאז, אבל תכל'ס - מה שקיבלנו היה חתיכת פאקן מדבר בלי כלום, חוץ מכמה גלי אבנים "קדושים" (מי שמקדש אותו הוא האדם, להזכירך. כמה קברים "קדושים" בישראל הם למעשה קברי מוסלמים?

אלוהים הבטיח לנו את האדמה הזו? שהוא ידאג לתת לנו אותה.

אני, תן לי מקום בו אוכל לחיות בצורה טובה (טובה = להיות (עם) חופשי בארצנו, לא מתעקש דווקא על קומת הפנטהאוז במרכז ארץ ציון וירושלים, עם רמת חיים סבירה, מספיק מרווח לפרטיות, אוכל מזין ומספיק אמצעים חומריים ורוחניים כדי לקום בבוקר עם חיוך.

אשמח כמובן ל-F40 שתשב לי בחניה ליד איזה MV AUGUSTA F4 וכל מיני צעצועים מכניים אלקטרוניים שמרחיבים דעתו של אדם, אבל כל זה לא קובע את האושר שלי ובוודאי שלא הדברים החומריים ולא הדתיים קדושים עבורי.

תן לי מקום חילופי, מחר בבוקר אני אורז את האשה, הילדים והכלב ועובר למקום אחר. את החפצים אני יכול להשאיר בחפץ לב, תמורת שווה ערך. מקסימום אקח את ההרד דיסק עם התמונות שצילמתי במהלך השנים, גם על זה אפשר להתפשר, גם אם לא בחפץ לב.

להקריב את חיי (לא רק במובן של שדה הקרב, אלא גם בהתנהלות היומ-יומית) בשביל מקום ספציפי? צר לי, החיים חשובים לי מדי בשביל זה. שלא תבין לא נכון - אני מוכן להילחם עבור מקום/מדינה/ארץ, אבל בשביל שזה יהיה אמצעי לקיום, לא כ-מהות.

פורסם

אם ביבי טיפש אבל ממש טיפש הוא ילך לקואליציה של חרדים - בנט. מהלך כזה יוכל להחזיק קואליציה של 4 שנים בגלל הפחד של המפלגות לאבד את השלטון. ב-4 השנים הללו תגדל ההתעמרות במעמד הביניים מה שאומר שבבחירות הבאות לא רק שלפיד בטוח יהיה ראש ממשלה אלא גם שהליכוד יימחק לחלוטין מהמפה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קשה לי להאמין שזה נכון. לפיד מייצג את המרכז, הפשרה משני הכיוונים. אלה שלא עברו את אחוז החסימה נחשבים קיצוניים. אם כבר, הם יצביעו למישהו כמו בנט, גלאון או כל אחד עם אידיאולוגיה ברורה.

מה שכן, כל המושג של "מרכז" נשמע לי כמו לוקש אחד גדול של התקשורת. אתה מעוניין לחלק שטחים - אתה שמאלן. אתה נגד - אתה ימני. אין כאן מקום ל"מרכז".

אח"כ יש ימין ושמאל "כלכליים" (קפיטליזם - סוציאליזם), אבל אין לזה קשר להגדרה של "ימין" או "שמאל", כי במהותן, ההגדרות האלה הן בטחוניות (לפחות בישראל).

מסתבר שהליכוד הוא מפלגת שמאל לדעתך...

וגם בנט לא שולל מסירת שטחים, כנראה שגם הוא שמאלן. אז רק בן גביר ובן אר"י נשארו ימניים.

לגבי ירושלים - אני אוהב את העיר הזאת, את הסמלים שבה (גם הלא יהודיים), ואת מה שהיא מייצגת.

אני חושב שאת הכפרים שסופחו לירושלים במהלך השנים והפכו למעשה למזרח ירושלים אין בעיה למסור.

ולסיום - אני בעד לקרוא לארה"ב (או גרמניה) להשתלט עלינו ולשלוט על כל ארץ ישראל. ככה היא תישאר שלמה ;) (אני צוחק, כן?)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אז נכון- היו שני ראשי ממשלה שכיהנו גם כשרי ביטחון, ותיכף מישהו יזכיר את גולדה ויום כיפור, אבל לא יקרה שום דבר אם יהיה לנו ראש ממשלה "ג'ובניק"

גולדה מאיר היתה ראש ממשלה מצוינת, ובמיוחד בימי המלחמה. נעשה לה עוול גדול והדביקו לה אשמה , שממש לא מגיעה לה.

בניגוד להאשמות, היא היתה מוכנה לויתורים מהותים (במושגים של אז) בעניני גבולות , עוד לפני פרוץ המלחמה.

בזמן המלחמה היא לקחה החלטות קשות, למרות שלא היתה מומחית לבטחון. היא היתה מומחית לאנשים, ידעה על מי ניתן לסמוך, התיעצה עם מי שצריך, וגם לאחר מעשה החלטותיה היו מצוינות.

המלחמה היתה נוראית, ובמהלכה התברר שרוב הגנרלים שלנו היו לא בסדר, אם בהכנות למלחמה (הרמטכ"ל דדו, סגנו ישראל טל), במהלך הלחימה (אלוף פיקוד דרום גורודיש, מפקדי אוגדות ברן ושרון) ועוד. הקונטרסט בין האוירה שלפני המלחמה (הכל שקט ואנו מאוד חזקים) ובין המלחמה עצמה (הנצחון הערבי היה קרוב כחוט השערה), גרמה לדעת הקהל לראות את ההנהגה כאשמה, וראש הממשלה "חטפה" גם היא, למרות שהיא היתה בסדר גמור.

הלואי עלינו היום ראש ממשלה כמוה. היא עולה בגדול על כל המבחר של המועמדים שיש לנו.

יהודה

• תוכן חדש...