Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי שמח לייעוץ מכם לגבי רכישת רכב משומש.

הדרישות:

-חסכוני (גם דלק וגם טיפולים).

-ניתן להכניס עגלת תינוק ותיק לתא המטען.

-יכול לבצע נסיעות בינעירוניות על בסיס יומי (עד חצי שעה לנסיעה)

-עד 35000 ש"ח.

פחות חשוב:

-איבזור פנימי

-נוחות

-סוג תיבת ההילוכים.

מה אתם אומרים? מה יתאים לי?

ממש תודה!

פורסם

במודל גבוה תוכל ללכת על מגאן 2008/9

במודלים נמוכים יותר אפשר ללכת על ליאנה,פוקוס,אלמרה,לנסר

תלוי מה אתה מעדיף,אני הייתי הולך לאחד המגרשים קונה מגאן עם אחריות במודל גבוה

פורסם

מה לגבי קורולה/מזדה?

שלום,

הייתי במצב דומה עם תקציב יותר גבוהה בקצת.

אין לך מה להתלבט. מזדה 3 בשנתון 2007 תהיה עם ק"מ גבוהה, לא שמורה במיוחד, תשתה לך דלק ותהיה פחות מרווחת.

ירידת הערך במידה ואתה מתכנן להחזיק את הרכב 3-4 שנים היא פחות רלוונטית במיוחד עם יש התחייבות לטרייד אין.

קורולה הרובוטית שלא בטוח נכנסת לך לתקציב בהיא מזעזעת מנסיון.

רנו מגאן, נכנסת בתקציב כמו שצריך, נוחה, אמינה, מרווחת, בטיחותית ופשוט מהנה למשפחה. תמורה מעולה לכסף! אין רכב משפחתי שעולה עליו (למעט אמינות).

אל תבהל מסטיגמות שמתיחסות לשנתונים מוקדמים של הרנו כי רב הבעיות נפתרו וניתן לרכוש את הרכב עם 3 שנות אחריות מקרסו טרייד אין.

אם בכל זאת החלטת לרדת מזה - מיצובישי לנסר תוכל לתת תמורה נאה עקב אמינות גבוהה אבל אז אתה מתפשר על כל השאר.

לצערי בישראל נושא הבטיחות הוא משני ושוכחים למי יש חלקי חילוף ולמי אין חו"ח.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...