Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתה מעדיף שעונים דיגיטאליים או אנלוגיים ברכב שלך ?  

62 הצבעות

1. 1. האם אתה מעדיף שעונים דיגיטאליים או אנלוגיים ברכב שלך ?

• אנלוגי
      54
    • דיגיטלי זה הכי, אחי :-P
      8

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לערוך סקר קטן.

איזה שעונים אתם מעדיפים אלקטרונים או מכאנים?

לא צריך להסביר יתרונות וחסרונות פשוט איזה אתם מעדיפים........

קו---------------------------------------

פורסם

התנסיתי בדיגיטלי ביאריס וב-S2000 (להבדיל אלף אלפי הבדלות...)

ביאריס זה חמוד בגלל שכל האוטו חמוד. ב-S2000 זה מגניב כי כל האוטו מגניב (וכי מד הסל"ד נראה מצוין כשהוא מתקרב ל-9000 סל"ד) אבל למרות זאת אעדיף את האנלוגי הישן והטוב. אין כמו לראות את המחט עולה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינתי, שעונים אנלוגיים הם בטיחותיים יותר.

הסיבה פשוטה - בשעון אנלוגי מספיקה הצצה בזוית העין כדי לקבל את הנתונים, ואילו שעון דיגיטלי דורש ממני הסתכלות מעט יותר עמוקה.

זה קורה אצלי גם בשעונים רגילים (אלו שעונדים על היד ומראים את הזמן...). שעון אנלוגי גוזל ממני הרבה פחות זמן וקליטת המידע ממנו היא אינטואיטיבית יותר.

פורסם
מבחינתי, שעונים אנלוגיים הם בטיחותיים יותר.

הסיבה פשוטה - בשעון אנלוגי מספיקה הצצה בזוית העין כדי לקבל את הנתונים, ואילו שעון דיגיטלי דורש ממני הסתכלות מעט יותר עמוקה.

זה קורה אצלי גם בשעונים רגילים (אלו שעונדים על היד ומראים את הזמן...). שעון אנלוגי גוזל ממני הרבה פחות זמן וקליטת המידע ממנו היא אינטואיטיבית יותר.

ידידיי היקרים ניראה לי שהתבלבלתם קצת....... הכוונה שלי לא הייתה איזה תצוגה אתם מעדיפים.....

הכוונה לחיישן השעון.

פורסם
ידידיי היקרים ניראה לי שהתבלבלתם קצת....... הכוונה שלי לא הייתה איזה תצוגה אתם מעדיפים.....

הכוונה לחיישן השעון.

לא בכל רכב ניתן לדעת איזה חיישן יש בצורה פשוטה.

לדוגמא בכל דגמי וולוו עד שנת 1998 האודומטר היה אנלוגי אולם החיישנים הינם אלקטרוניים כבר משנת 1986, ובסדרת ה-700 משנת 1983.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא בכל רכב ניתן לדעת איזה חיישן יש בצורה פשוטה.

לדוגמא בכל דגמי וולוו עד שנת 1998 האודומטר היה אנלוגי אולם החיישנים הינם אלקטרוניים כבר משנת 1986, ובסדרת ה-700 משנת 1983.

הכוונה לשעונים AFTERMARKET שהרכבתם בעצמכם.

כגון:

גדישה

לחץ שמן

לחץ דלק

וכו....

פורסם
הכוונה לשעונים AFTERMARKET שהרכבתם בעצמכם.

כגון:

גדישה

לחץ שמן

לחץ דלק

וכו....

קשה,קשה... השתלטנו לך על הסקר!

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני מעדיף אנלוגיים.

יש לי שעוני גדישה ו-EGT אנלוגיים של אוטומטר..

(אגב - ממליץ בחום על שעונים של אוטומטר!:lol: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...