Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שאותי תפס בסרטון הוא ההבדל בין התגובה החדה של נהג האלפא לבין השוק של נהג הפוקוס.

זה כבר עניין של זמן תגובה. בסרטון זה נראה צורם יותר מאשר כשאתה מאחורי ההגה.

גם זמני תגובה ארוכים יותר מזה של נהג הפוקוס נחשבים בנורמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זמני תגובה של נהגים עירניים נעים בין שלושת-רבעי השניה לשניה וחצי או שתי שניות. בוחן התנגשויות שיגיע להתנגשות (כמו זו שכמעט קרתה כאן) ויסיק שזמן התגובה של אחד הנהגים המעורבים היה גדול מכך - יתחיל לבדוק חשדות לנהיגה בגילופין או בהיסח הדעת.

כשאתה מתחיל להשלים עם העובדה שלא כל הנהגים יהיו עירניים לגמרי בזמן הנהיגה (כמו שמניחים בזמן תכנון דרכים ומגבלות מהירות) אז זמני התגובה מגיעים עד 2.5 שניות או אפילו שלוש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

סימון חצים על הנתיב? מי צריך את זה בכלל. אמשיך ישר מנתיב של פניה שמאלה, כמעט אגרום לתאונה עם רכב כבד, ואגרום לרכב אחר לבלום בגללי. כבונוס, אגיע למצב של עצירה כמעט מוחלטת באמצע הצומת הבא-הבא.

!AWDSOME

פורסם
ביום שישי האחרון עמדתי ברמזור מאחורי האלפא הזו כשהרכב שמגיע משמאל גנב רמזור אדום שניות רבות אחרי שהתחלף.

כמעט תאונה קשה:

[video=youtube;upBKWx-Ab8k]

הייתי עד פעם לתאונה שהתרחשה בדיוק בנסיבות האלה, ומנקודת המבט שלך.

שם אלה היו שתי מבוגרות על טויוטה יאריס ישנה שפשוט לא התסכלו על הרמזור, נכנסו בהונדה אקורד ב 70 קמ"ש ועשו 360 תוך כדי מעבר לנתיב הנגדי שבצומת.

באופן מפתיע בתאונה היו 2 פצועים קל בלבד, שהם שתי הנשים שביאריס.

באקורד הכרית הצידית כנראה הצילה את הנהג מפציעה רצינית. אז למדתי שלכריות צידיות/וילון תפקיד חשוב, במיוחד לאור העובדה שגניבות רמזור כאלה די נפוצות.

פורסם (נערך)

סרטון מהפורום ראשון לציון בפייסבוק

יש לחתוך ידיים לכל מי שמסמס בנהיגה!!

עריכה אחרונה על ידי plats
פורסם
סרטון מהפורום ראשון לציון בפייסבוק

יש לחתוך ידיים לכל מי שמסמס בנהיגה!!

מחריד. אני מאוד מקווה שכולם יצאו משם בריאים ושלמים. אני מעולם לא מדבר בטלפון בזמן נהיגה ובטח שלא מסמס, אם מישהו רוצה אותי, הוא תמיד יוכל לדבר איתי כשאסיים לנהוג ואגיע למקום היעד. שום דבר לא עד כדי כך דחוף שאסכן את עצמי ואת כל סובבי.

אגב, מחמם את הלב לראות את כולם עוצרים ורצים לעזור.

פורסם

אני לא חושב שנגרם לנהגים מתאונה כזו יותר מנזק קל.

ליוסקלה לא קרה כלום, הוא כמובן יצא מהרכב להגיש עזרה למסמס.

פורסם

גלעד, הסרטון שלך מעצבן, כי זה עוד משהו שהפך לנורמה.

מה שכן, שמתי לב לזה שברוב הרמזורים אין כמעט מרווח בין הרגע שבו צד אחד מקבל אור אדום והרגע שבו צד אחר מקבל ירוק. את זה אני גם לא מבין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני - התקן הוא 5 שניות (3 לצהוב ברמזור הנסגר ועוד 2 לאדום צהוב בנפתח). עדיין לא מפריע להרבה נהגים להתפרץ באדום.

(הנחיות להצבת רמזורים, עמוד ה\33, סעיף ז).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...