Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום דבר לא מוזר.

כנראה רכב גנוב. הגנבים ניצלו את המהומה וברחו.

שתי בחורות צעירות שאחת מהן על מדי צה"ל לא בדיוק מתאימות לפרופיל של "גנב רכב"

פורסם (נערך)

רוצח פוטנציאלי, ילד שמזגזג על קו הפרדה רצוף כשאין שדה ראיה, משחק עם חבר שלו בטלפון תוך כדי הנהיגה, ואחרי שאני עוקף אותו דואג להצמד אליי במרווח של פחות מחצי מטר, לעצור לידי ברמזור ובמקום להודות שטעה ויכיר בהתנהגות הטיפשית שלו, עושה פרצופים למה צפרתי והבהבתי לו, כמו שרואים בסרטון, כנראה שאני לא משקר שהוא התעסק בטלפון.

בכל אופן, אם היה אור יום כנראה היה מסתכל עלי, מבין עם מי יש לו עסק, נרתע וסוגר את החלון.

30-461-54

[video=youtube;-LWQs3vTDcU]

כמה עבירות תנועה תוכלו לספור ב5 דקות נסיעה בפתח תקווה? גיסתי סיכמה יפה את הנסיעה עוד לפני שהיא נגמרה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
מזגזג על קו הפרדה רצוף כשאין שדה ראיה

ולכן הבהבת לו. את זה אני מבין.

אני לא מבין למה צריך לצפור למי שמאט לפני פסי האטה ולפני מעגל תנועה.

פורסם
ולכן הבהבת לו. את זה אני מבין.

אני לא מבין למה צריך לצפור למי שמאט לפני פסי האטה ולפני מעגל תנועה.

לא צפרתי כי האט. עצרתי גם את הסרטון באותה נקודה, צפרתי כי ההאטה שלו הייתה בגלל שהעיניים שלו היו על הפלאפון ולא על הכביש, בגלל זה הוא לחץ על הבלמים לסירוגין והתנדנד בין הנתיבים, דרך נקודת המבט שלי רואים טוב מה עשה בפלאפון, ובצילום עצמו רואים במהלך כמה שניות את האור של הפלאפון דרך השמשה

כמובן שכחתי, שאני נושא הצילום פה והעבריין, ולא הוא, כי לצפור זו סכנת החיים האמיתית.

פורסם
לפחות לפי הסרטון, ההאטות שלו מתרחשות רק לפני הכיכר ולפני פסי ההאטה.

אני לא רואה כאן "בלימות לסירוגין".

אז תסתכל שוב. האטה באמצע הכיכר, האטה 200 מטר לפני הבאמפרים הראשונים, והאטה בערך 100 מטר לפני הכיכר (כשהוא גם ככה לא במהירות גבוהה) ההאטות שלו הן תוצר ישיר של ההתעסקות בטלפון, בכיכר הראשון רואים גם שהוא כמעט נכנס באי תנועה וברגע האחרון חזר ימינה

פורסם
לפני הכיכר, לפני השמאלה בתוך הכיכר, לפני פסי האטה. הכל לגיטימי.

00:08 בלם כי חזר להסתכל על הכביש והבין שהוא עוד רגע נכנס באי תנועה. (זו כיכר שממשיכה ישר בלי שום התעקלות של הכביש, בלימה כזו זה רק מחוסר ריכוז)

00:31 אין כאן שום באמפר.

00:36, גם כאן, במשך עשרות מטרים, אין.

1:11- אמרתי פלאפון?

1:16 גם כאן אין סיבה לבלום, שוב - התעסקות בפלאפון, ובדיוק בגלל זה צפרתי.

על כל פנים, לא מבין מה הצורך העז להגן על עבריינים בצורה כזו.

פורסם

0:08 - "הכיכר" הזו לא ממשיכה ישר. יש בה התעקלות ברורה. אני לא בולם שם, אבל בהחלט מקבל את הרבים שכן.

0:31 - הוא מתקרב לפס האטה ובדיוק "נכנס" לירידה. לגיטימי לבלום.

0:36 - אתה רציני? הוא מוריד מהירות לקראת הפס האטה!

1:11 - הוא מאט לפני הכיכר, כמו שצריך. וכן, רואים פלאפון. מחובר למתקן כלשהו. אולי אפילו עם WAZE מופעל - ייתכן והוא לא מקומי.

1:16 - העיקול שמאלה די חד. שוב, אולי אתה ואני לא בולמים כאן. הרוב כן יבלמו.

פורסם (נערך)
0:08 - "הכיכר" הזו לא ממשיכה ישר. יש בה התעקלות ברורה. אני לא בולם שם, אבל בהחלט מקבל את הרבים שכן.

0:31 - הוא מתקרב לפס האטה ובדיוק "נכנס" לירידה. לגיטימי לבלום.

0:36 - אתה רציני? הוא מוריד מהירות לקראת הפס האטה!

1:11 - הוא מאט לפני הכיכר, כמו שצריך. וכן, רואים פלאפון. מחובר למתקן כלשהו. אולי אפילו עם WAZE מופעל - ייתכן והוא לא מקומי.

1:16 - העיקול שמאלה די חד. שוב, אולי אתה ואני לא בולמים כאן. הרוב כן יבלמו.

אתה מתווכח עם מי שראה את כל המחזה במשך כמה דקות באופן מציאותי ולא דרך סרטון מצלמה hd . הטלפון לא היה סטטי אלא נמצא ביד של אחד מהם בזמן דהנהג כל הזמן רכן לעבר הטלפון ולא היה מרוכז בכביש כי "למה שמישהו חוץ ממני יהיה בכביש בשעה כזו?"

כמבן שנמצאת אצלך התייחסות רק לעובדה שצפרתי ו"אולי הוא היה בסדר והוא צודק ובאמת לא היה בפלאפון."

מה עם העובדה שהוא עבר קו הפרדה רצוף במשך 70 אחוס מהנסיעה? גם זה משהו שחלק מהאנשים עושים והוא תקין כי אולי הוויז שנמצא אצלו בתושבת, אמר לו חעשות כך..?

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
00:08 בלם כי חזר להסתכל על הכביש והבין שהוא עוד רגע נכנס באי תנועה. (זו כיכר שממשיכה ישר בלי שום התעקלות של הכביש, בלימה כזו זה רק מחוסר ריכוז)

על כל פנים, לא מבין מה הצורך העז להגן על עבריינים בצורה כזו.

לא מסנגרים על עבריינים אבל גם לא נופלים קורבן לאפקט ההילה וצובעים את כל הפעולות של משתמש דרך מסוים באותו צבע.

מכל מקום, אין כזה דבר להיכנס לאט מדי לעיקול/מעגל תנועה/פס האטה ולכן אין טעם לצפור למשתמש דרך אחר שעושה זאת לאט. לקצב בסך הכל זה לא משנה כי באופן טבעי ההאצה המוקדמת יותר מתקזזת עם זה.

כנראה שאם אני הייתי לפניך, בכלל היית מתחרפן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה מתווכח עם מי שראה את כל המחזה...

מה עם העובדה שהוא עבר קו הפרדה רצוף במשך 70 אחוס מהנסיעה?

אני מתווכח עם מי שכולם מסביבו בריונים, בד בבד שהוא צופר לאחרים שלא לצורך.

כבר כתבתי שאני מבין את ההבהוב בקטע הזה (70% מהצילום? יותר כמו 7%).

מן הראוי לציין שהקטע הזה בעייתי וצר באופן חריג. כמעט כל מי שעובר בו, "דורך" על הקו בלית ברירה.

פורסם
לא מסנגרים על עבריינים אבל גם לא נופלים קורבן לאפקט ההילה וצובעים את כל הפעולות של משתמש דרך מסוים באותו צבע.

מכל מקום, אין כזה דבר להיכנס לאט מדי לעיקול/מעגל תנועה/פס האטה ולכן אין טעם לצפור למשתמש דרך אחר שעושה זאת לאט. לקצב בסך הכל זה לא משנה כי באופן טבעי ההאצה המוקדמת יותר מתקזזת עם זה.

כנראה שאם אני הייתי לפניך, בכלל היית מתחרפן.

למה הסקת שצפרתי לו בגלל הבלימות?

אני מתווכח עם מי שכולם מסביבו בריונים, בד בבד שהוא צופר לאחרים שלא לצורך.

כבר כתבתי שאני מבין את ההבהוב בקטע הזה (70% מהצילום? יותר כמו 7%).

מן הראוי לציין שהקטע הזה בעייתי וצר באופן חריג. כמעט כל מי שעובר בו, "דורך" על הקו בלית ברירה.

נסכים שלא להסכים, כי אתה רואה את הדברים בצורה שונה לגמרי מכפי שהיא במציאות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...