Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להודיע משהו!!!!

לכל מי שבאתר הזה שנתקע בנתיב השמאלי בכבישים מהירים במהירות נמוכה שיזוז מהנתיב השמאלי! הנתיב השמאלי הוא לעקיפה בלבד! אם אתם לא מבינים כדאי לכם ללכת לגרמניה למשל ולהבין את החוק הזה!

פורסם

הנושא עולה כאן מספר פעמים ביום מזה מספר שנים. מרבית חברי הפורום לא צריכים הטפות בנושא, הם מודעים לו. אבל נשמח אם תצליח להשיג כותרת מתאימה פעם בשבוע בטמקא כדי שיחלחל גם לשכבות נוספות של נהגי ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קו 71 של אגד נוסע באדום ברחוב לישנסקי בראשון לציון.

מספר רכב 75-785-69.

יש לציין שהרמזור כבר היה אדום במשך זמן רב וגם רואים את הנהג בולם ומתלבט האם לעבור או לא.

פשוט זלזול מוחלט בחיי אדם.

פורסם

פורסם בדף הפייסבוק של המשטרה ובדף של אגד.

אגד הגיבו לאחר עשר דקות:

"

שלום מיכאל,

בעקבות הנתונים שהעברת הצלחנו לאתר את הנהג וזימנו אותו לטיפול מחלקות הבטיחות והמשמעות של אגד, שם הוא צפוי לעמוד בפני ההליך המיועד לנהגים אשר ביצעו עבירות חמורות.

צד הליך זה, אנו נראה לו את הסרטון שצילמת, היות והוא מתאר בבירור את נקודת המבט של נהג רכב פרטי אשר ממחיש את חומרת העבירה שלו.

תודה על שהסבת את תשומת ליבנו לארוע."

מקווה שבאמת יטפלו בזה

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון עמדתי ברמזור מאחורי האלפא הזו כשהרכב שמגיע משמאל גנב רמזור אדום שניות רבות אחרי שהתחלף.

כמעט תאונה קשה:

[video=youtube;upBKWx-Ab8k]

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם

למה לחכות אם אפשר לעקוף

למה לתת זכות קדמה אם אפשר לנסוע?

למה לתת לנט"ן לעבור אם אפשר להמשיך?

למה לנסוע כמו שצריך אם אפשר לעקוף בתוך הכיכר? אגב, במציאות זה נראה הרבה יותר קרוב מאשר בוידיאו

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

ערס במזדע עושה משהו לא מובן עם הדוושה, ומאוחר יותר גם מסנוור אנשים בימני (אין טעם להעלות כי לא רואים)

בריון באלנטרה שלחוץ להגיע ראשון לרמזור האדום וחותך נתיבים בפניה. (היה מאחוריי והחליף נתיב במהלך הפניה תוך כדי שנצמד אליי ממש)

פורסם
ביום שישי האחרון עמדתי ברמזור מאחורי האלפא הזו כשהרכב שמגיע משמאל גנב רמזור אדום שניות רבות אחרי שהתחלף.

כמעט תאונה קשה:

[video=youtube;upBKWx-Ab8k]

מפחיד. מדגיש את החשיבות של הסתכלות על התנועה החוצה גם כשלך יש רמזור ירוק.

פורסם

You said it!

בדיקת תנועה חוצה רלוונטית כמובן לכל חצית צומת מרומזר - מעמידה או בתנועה ובכל שלב של מופע האור הירוק.

אבל ברור שהזינוק של הרכב הראשון והשני בטור עם הופעת האור הירוק הוא המסוכן ביותר ומשני אלו - דבר לא יחלוף אם תחילת הכניסה לצומת תהיה מעט אטית יותר תוך כדי בחינה של התנועה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בתור מי שצילם את הסרטון, אי אפשר להאשים אותם בפזיזות, לקח להם 3 שניות אחרי שהאור האדום התחלף להתחיל תנועה, ולקח חמש שניות לרכב הלבן לחתוך את הצומת באדום מוחלט.

יש גבול כמה אפשר לצפות מאנשים להביט ימינה ושמאלה למעשה, מכיוון שמה שנראה כאן אינו גניבת רמזור קלאסית של עד שניה אחת אלה משהו חריג.

כל מה שהפריד בין המקרה הזה לבין תאונה היא שניה אחת בלבד שהייתה מקדמת אותם עוד מטר מספיק לפגיעה.

צריך חינוך, מה שרואים כאן זו חוצפה אמתית ומוחלטת שרק חינוך ארוך טווח יכול לפתור, לא שום דבר אחר.

אופנוען

פורסם (נערך)

אין כאן האשמה בפזיזות חלילה. יש כאן מרכיב של נהיגה דפנסיבית שלדעתי, ולדעת אחרים, נכון לאמץ.

אני זוכר שקראתי נתונים (מארצות הברית אם אינני טועה, אחפש מובאה) שמישהו עובר באדום בכל צומת גדול פעם בשעה אם לא הרבה פחות.

זה לאו דווקא חוצפה או זלזול בחשיבות הרמזור מצד העובר באדום. זו יכולה פשוט להיות טעות אשר - חרף חומרתה - עשויה לקרות להרבה מאוד נהגים.

אז יש הגיון בבדיקה שמישהו לא עובר באדום, בכל מעבר צומת, ואת זה אני עושה גם אם אני נוהג בסין (שם אתה תמות בצומת הראשון אם לא תעשה את זה), גם בישראל וגם בגרמניה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...