Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר קאריזמה לבנה פונה שמאלה , אבל לא שם לב לסיביק הכחולה שדוהרת ישר. השניים נפגשים (דווקא הרגע הזה מוסתר ע"י רכבים אחרים).

מהזווית שלי, לא ניתן לראות בבירור אם הקאריזמה פנתה שמאלה מהנתיב הימני ביותר (שזה אסור כי הוא מיועד אך ורק ישר) או מהנתיב האמצעי (מותר ישר ושמאלה).

מה שמוזר, הסיביק כמובן האט לאחר הצומת, אך במקום לעצור ולהחליף פרטים, שלא לדבר על לבדוק מה קרה-אחרי התגלגלות של כמה מטרים פשוט המשיך בדרכו. ולא שלא היה נזק- אפשר לראות אותו על הקאריזמה:

[video=youtube_share;NkTUIMRIZ70]

נננההה, לא כזה מפתיע. חוסר ברישיון\ביטוח\שלילה וכו', לא חסר סיבות

פורסם
לפי מה שאני רואה האוטובוס בנתיב הכי ימני אז הסיביק המשיך ישר מהנתיב לפניה שמאלה.

צודק, אפשר לראות שהסיוויק נמצאת מאחורי הכריזמה

aaaaa.jpg

פורסם (נערך)

נגיעה מאחור במהירות גבוהה (קרוב לודאי מתאימה לתנאי הדרך אבל לא לנהג. אני מהמר על תאונת טלפון).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רצו לשיחים כדי להתרחק מהכיש המהיר. יש הנחיה ברורה של המשטרה שבמצב כזה צריך לעבור את מעקה הבטיחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נתקלתי אתמול בבהמה הזאת.

אין שום מילה אחרת שיכולה לתאר אותו טוב יותר.

מגעיל, חוצפן ובעל ג'יפ...

לא מספיק שהוא עוקף מהשוליים, הוא גם חוזר ובולם לו מול האף.

זה לא עקיפה על שוליים אלא עקיפה תוך כדי מעבר על קו לבן רצוף.

חמור יותר.

פורסם
נגיעה מאחור במהירות גבוהה (קרוב לודאי מתאימה לתנאי הדרך אבל לא לנהג. אני מהמר על תאונת טלפון).

הדבר הנראה בסרטון אגב נורא נדיר.

התנגשויות מאחור בדרך כלל לא קורות סתם ככה בשיוט או אפילו בזמן האטה. בדרך כלל הן תוצאה של הפרש מהירויות גדול (לרוב בין רכב נוסע לרכב העומד - בסוף טור מכוניות, ברמזור, או בשול) או בלימה חזקה ופתאומית.

עוד סיבה לבדוק מראות באופן תכוף ולשמור לעצמנו "מוצא". :shock:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לכן הימרתי על טלפון. או נהג שאינו מרוכז בנהיגה מסיבה אחרת.

פורסם

מוכח מחקרית, טלפון גורם לסטייה ימינה,

אני מהמר שהרכב הפוגע סטה מהנתיב השמאלי לימני, תוך כדי פגיעה בחלק אחורי של בעל המצלמה מה שגרם לסיבוב שמאלה.

אני מהמר על טלפון.

Seat Ibiza FR

פורסם
תאונה מוזרה מאוד (האקשן ב35 שניות):

https://www.youtube.com/watch?v=ldb2LaDPPUQ&feature=youtu.be&t=25

וואו.

האמת, כל מה שעבר לי בראש כשראיתי את הסרטון הזה, היה המוזיקה מהסרטון הבא- שווה לצפות בשניהם יחד למען האפקט:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ואז!

הנוסע התפצל [מההתנגשות] לשניים.

מתוכו יצא צבע חזק של מעיים...על המעיים היה מדובק תוספתן. עם סקוטץ'. ואז, התוספתן הסתובב בצורה אליפסיסטית ונחת ליד הנהג אופ-אופ.

חן (ששוב מדבר על עצמו בגוף שלישי...:screwy:) מבקש להתנצל על הקטע הכתוב לעיל, מביע פליאה על כך שדברים כגון אלו יצאו מפי...אה...מקלדתו, ומבקש להבהיר שככל שידיעתו משגת, לנוסע המתאוורר שלום.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תאונה מוזרה מאוד (האקשן ב35 שניות):

שום דבר לא מוזר.

כנראה רכב גנוב. הגנבים ניצלו את המהומה וברחו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...