Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. נהג מונית שלא שמע על איתות או על שמירת נתיב.

2. קטנוען ראשון שלא עובר לו כלום בראש וקטנוען שני שכמעט ואני עובר לו בראש.

3. שוב - לא מכיר איתות, לא מכיר שמירה על נתיב וכמובן לא אכפת לו שמישהו צופר לו. אסטרונאוט.

וגם אתה, במקום להשתפשף כמעט עם המאזדה, למה לא נתת לו להכנס וזהו?

למה במדינות מערביות בחו"ל זה נורמלי לתת למישהו להשתלב לנתיב שלך ובארץ לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי מגיע לו, זו הזכות שלו, הוא לא יצא פראייר, דווקא, פרנציפ, אינעל דינק, טוסטר משולשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מצטרף ומרחיב את השאלה לגבי המונית. אולי לא הגעת לסף התנגשות עמה, אבל היית קרוב אליה מאוד: פחות משניה אחת של רווח.

כשאני רואה נהג אחר נדחף שאני מבין שעומד להיכנס לפני "ויהי מה", אין לי מנוס מלהגדיל את הרווח כדי שההשתלבות שלהם לא תסכן אותי.

אולי לא יהיה בינינו באותו רגע רווח מלא של שתי שניות, אבל בטח שלא רווח כזה קטן כמו שמופיע כאן.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
וגם אתה, במקום להשתפשף כמעט עם המאזדה, למה לא נתת לו להכנס וזהו?

למה במדינות מערביות בחו"ל זה נורמלי לתת למישהו להשתלב לנתיב שלך ובארץ לא?

מהסיבה הפשוטה שאתה רואה צילום רחב.

מה אתה היית עושה כאשר רכב שנמצא כמעט במצב מקביל אליך מחליט שאתה מיותר?

חכמולוגי!

ראית אותו מאותת?

אתה מאשים אותי על חוסר מתן זכות קדימה ללא איתות?

אולי אני גם אשם בפיגוע בבריסל ולא ידעתי?

פורסם
מצטרף ומרחיב את השאלה לגבי המונית. אולי לא הגעת לסף התנגשות עמה, אבל היית קרוב אליה מאוד: פחות משניה אחת של רווח.

כשאני רואה נהג אחר נדחף שאני מבין שעומד להיכנס לפני "ויהי מה", אין לי מנוס מלהגדיל את הרווח כדי שההשתלבות שלהם לא תסכן אותי.

אולי לא יהיה בינינו באותו רגע רווח מלא של שתי שניות, אבל בטח שלא רווח כזה קטן כמו שמופיע כאן.

עוד חכמולוג.

כמובן שאני אמור לדעת שכל נהג שנוסע בנתיב לידי הולך להדחף בכח ללא איתות. (ציניות).

הגישה הישראלית - להכנס לכל מקום ללא איתות או אזהרה ולעשות את זה בכח (רואים את זה בכל הסירטונים שלי).

הגישה הפולנית (שלכם) - ליסוע כל הדרך עם הרגל על הבלם כי לכולם בכביש יש זכות ואתם חייבים לפנות את הדרך.

למה שלא תתחילו לומר את האמת?

יש כ"כ הרבה בהמות ישראליות מצויות בכביש והרבה מהם מופיעים בסירטונים של כולנו.

מעדיפים "לרדת" עליי כי אחרים משתוללים?

עשו טובה - אל תגיבו.

(או אולי אתם נוהגים כמוהם ומצפים שכולם יעצרו את החיים שלהם כי הזמן שלכם חשוב יותר?)

פורסם

נדב, אני עוקב אחרי הסרטונים שלך כבר הרבה זמן ואין ספק שהעבירות שאתה מצלם ומעלה הן מרתיחות, מרגיזות ושהצדק איתך.

אבל, נראה שאתה נוהג לפעמים במוד קרבי והקירבה למאזדה היא דוגמה די טובה.

מה שאני הייתי עושה במקרה כזה, זה לתת צפירה קלה ולהעיר את הנהג השני/להוציא אותו מהשוק שהוא לקה בו. לא עבד? פשוט עזוב את הגז לרגע ותן לו לעבור אותך. אל תיגע בבלם אפילו.

לא תצליח לחנך את כל הנהגים בטח לא את הירושלמים :wink:

פורסם

אתה יוצא מתוך הנחה שהוא ראה את הטמבל. ברוב המקרים המצלמה מצלמת אבל אתה מתרכז בנהיגה- משמע הסתכלות קדימה- רואה את הרכב מימין או שמאל בזווית העין ויוצא מתוך הנחה שהחמור מימינך מבין מה קורה סביבו.

ב 99 אחוז מהמקרים זה ככה. באחוז שלא - יש וידאו.

פורסם (נערך)
כמובן שאני אמור לדעת שכל נהג שנוסע בנתיב לידי הולך להדחף בכח ללא איתות. (ציניות).

אה, טוף...אז, איך אני אומר את זה בצורה שתהיה מובנת....

כן!

הכרתי מאמן נהיגה אנגלי, שלא היה צריך ישראלים כדי לנהוג לפי ההנחה הבאה:

כשאני נוהג, כל אחד על הכביש הוא בחזקת אדיוט, כולל אני.

כלל היסוד של נהיגה. בכל מקום. זה ממש לא אומר ליסוע כל הדרך על הבלמים ואני בסך הכל מהיר יותר מלא מעט נהגים שאני רואה מסביבי.

פורסם

ceyal

תודה על השמעת הקול השפוי בפורום.

חן ג.,

בוא נעשה עסק:

בפעם הבאה כש"צדיק" ייכנס בך מאחור או מהצד, אני אאשים אותך בחוסר זהירות, בסדר?

אולי אתה אידיוט על הכביש, אבל אני לא.

ד"א, זה שאתה אומר שאתה מהיר מלא מעט נהגים אחרים, שם אותך בקטגוריה חשודה.

אני דווקא בד"כ במהירות דומה או זהה לרוב שוכני הכביש.

פורסם (נערך)

אני אהיה הראשון "להאשים" את עצמי ולבחון מה יכולתי לעשות כדי למנוע את המכה.

רפרף לאחור בשרשור ותמצא דוגמאות גם להתנגשויות מהצד וגם מאחור (100% באשמת הנהג האחר) שנמנעו הודות לנהגים עירניים. האם זה תמיד עובד? לא. אבל שווה לנסות!

אבל אתה מתחמק מן הנקודה: התעקשת (לא שלא ראית - התעקשת) עם שני נהגים על שטח כביש, עד לנקודה שבה כמעט התנגשת באחד והתקרבת עד לרווח אפסי מן האחר. עובדה. זה מצולם...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...