Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם לזמן התגובה כשלעצמו צריך הרבה מקום. שלושת-רבעי השניה שתמיד מתייחסים אליה הוא זמן התגובה הקצר ביותר בעולם האמתי, וברוב המקרים זמן התגובה ארוך יותר, אפילו בהרבה.

ובכל מקרה, צריך קצת "ספייר" כדי שהבלימה תהיה נשלטת ובכלל - זה לא כיף להיעצר "על הקשקש". מה גם שהרכב ה"מוביל" לפעמים יכול לעצור מהר יותר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
וגם לזמן התגובה כשלעצמו צריך הרבה מקום. שלושת-רבעי השניה שתמיד מתייחסים אליה הוא זמן התגובה הקצר ביותר בעולם האמתי, וברוב המקרים זמן התגובה ארוך יותר, אפילו בהרבה.

ובכל מקרה, צריך קצת "ספייר" כדי שהבלימה תהיה נשלטת ובכלל - זה לא כיף להיעצר "על הקשקש". מה גם שהרכב ה"מוביל" לפעמים יכול לעצור מהר יותר...

בנתיים הפעם היחידה שהזדקקתי לבצע בלימת חירום, הזמן תגובה שלי היה מעולה ומנעתי תאונה די חמורה לרכב ואולי אפילו פציעה קלה של מי שנסע ברכב השני.

פורסם

אל תדאג לזמן תגובה שלי, אני עוד צעיר.

בנתיים הפעם היחידה שהזדקקתי לבצע בלימת חירום...

שמע אתה מקרה אבוד

מקווה לא להיתקל בך בכביש

פורסם
שמע אתה מקרה אבוד

מקווה לא להיתקל בך בכביש

לא הבנתי לשם מה הציטוט, התאונה כמובן נמנעה באמצעותי ולא נגרמה בגללי (ילד בן 17 החליט שהכביש ריק ב4 בבוקר ולכן אפשר לצאת מחניה בלי להסתכל במראה)

מאחל לך גם לא לפגוש אותי, שלא אדבק.

פורסם

יש לך עודף ביטחון עצמי ורואים את זה על הנהיגה שלך ולפי התגובות שלך והחוסר רצון להבין מה אחרים אומרים לך ***לטובתך***

הציטוטים הם בשביל להבהיר לך שאתה צעיר ויש לך עוד הרבה דברים ללמוד בגלל זה ציטטתי את ה-בנתיים כי מי שעל הכביש יתקל בוודאות בעוד הרבה מצבי חירום

אבל כמו שכבר אמרתי אתה לא רוצה ללמוד אתה רוצה להראות שאתה צודק ואתה יודע הכל והכי טוב למרות שיותר מבן אדם אחד כאן אומר לך שאתה טועה

לא רוצה לפגוש אותך בכביש כי אתה נוהג כמו ביריון

פורסם
יש לך עודף ביטחון עצמי ורואים את זה על הנהיגה שלך ולפי התגובות שלך והחוסר רצון להבין מה אחרים אומרים לך ***לטובתך***

הציטוטים הם בשביל להבהיר לך שאתה צעיר ויש לך עוד הרבה דברים ללמוד בגלל זה ציטטתי את ה-בנתיים כי מי שעל הכביש יתקל בוודאות בעוד הרבה מצבי חירום

אבל כמו שכבר אמרתי אתה לא רוצה ללמוד אתה רוצה להראות שאתה צודק ואתה יודע הכל והכי טוב למרות שיותר מבן אדם אחד כאן אומר לך שאתה טועה

לא רוצה לפגוש אותך בכביש כי אתה נוהג כמו ביריון

מוזמן לקחת את כרטיס הזיכרון מהמצלמה שלי, יש שם 5 שעות נסיעה מאילת הביתה, אתה מוזמן להגיד לי אם נהגתי בביריונות.

וכן חוץ מהמקרה הנ"ל היו לא מעט מקרים שאולצתי לתמרן בעקבות טעויות של נהגים אחרים, פשוט לא ציינתי את זה כמצב חירום קיצוני

פורסם

הזוי לגמרי. מה גורם לנהג שכבר עומד ומחכה ברמזור להתחיל לנסוע?

וגם הרכב שכמעט פגע בו (גולף?) ראה שהוא יוצא לצומת ולא נראה שהאט עד שלא עבר אותו.

פורסם
שבת, צומת חולון, נס גדול:

כסיל כזה צריך לשבת במאסר עולם+קנס כספי כ500,000 שקל על סיכון חיי אדם.

מה שהזוי זה שנראה כאילו שהוא עבר פעמיים באדום. שתי ציפורים במכה.

על עיכוב תנועה סולחים, על אור אדום ממש לא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...