Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

וגם בסוף דפק את הפוקוס על אבני השפה של המדרכה.

ואחר כך בפורום דיטיילינג מתלוננים (ואני בינהם) על פתיחת דלתות שדופקת את הפח. כשאתה רואה סרטון כזה, אתה מבין שקצת פח לא מעניין אף אחד.

פורסם

^ עם איזו תוכנת עריכה אתה עורך את הסרטונים?

לפעמים אני הייתי מקווה שלא יהיו יותר אי תנועה מצוירים אלא רק בנויים. אנשים פשוט רואים שטח פנוי, נתיב פנוי. נוסעים כאילו נתיב פרטי שלהם. אף אחד לא נוסע שם כי כולם מחכים רק להם, נותנים להם את הכבוד...

לא סובל אנשים שחותכים פקקים. לא טוב לך? אל תצא מהבית בשעות של הפקקים. רק ככה נוצרים עוד יותר פקקים. מחרפן.

למה אתה חשוב יותר ממני? למה לסכן את שאר הרכבים בכביש כשאתה חוסם נתיב או חצי נתיב? :evil:

אגב, במשכית עם המשאית, איך עבר באדום?

אם לך יש ירוק, גם לאלו שנוסעים ישר מהכיוון שלך יש ירוק...פשוט ראה כביש ריק וחצה? מטורף.

פורסם
ועוד בחר לעצור במקום הכי לא טוב. היה יכול להתקדם בכיף עוד 20 מטרים, העיקר לא על הפנייה.

איזו מצלמה אחורית זאת?

הוא לא נראה מסוג הנהגים המתחשבים.

המצלמה היא G1W.

פורסם
עוד אוסף קצר

והפעם, נהג שהתחמק מתשלום בחניון, משאית שעוברת באדום מלא בדיוק כשאני נכנס לצומת ועוד...

ב 2:31 מי שעבריינים זה רוכבי האופניים ולא נהג הרכב.

רוכבי האופניים לא יכולים להחזיק את החבל משני קצותיו.

פורסם
^ עם איזו תוכנת עריכה אתה עורך את הסרטונים?

Movie Maker

ב 2:31 מי שעבריינים זה רוכבי האופניים ולא נהג הרכב.

רוכבי האופניים לא יכולים להחזיק את החבל משני קצותיו.

הכוונה פה באמת היתה כנגד רוכבי האופניים ולא כנגד נהגי המכוניות.

פורסם
נהג נדחף בראש הטור מהנתיב לפניה שמאלה + אוטובוס שפונה בצמוד לאופנוע (שמצידו בוחר משום מה

להמשיך לנסוע בצמוד אליו):

הוא פשוט אוהב לנשום את פליטת הסולר השרוף כנראה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפעמים אני הייתי מקווה שלא יהיו יותר אי תנועה מצוירים אלא רק בנויים.

גם אני. מילא בכבישים בינעירוניים בהם אנחנו לא רוצים לגרום תאונות / נזק למכוניות שטעו במהירות גבוהה. בעיר אין סיבה שלא "לבנות" את איי התנועה. ובבין עירוני, אפשר "לחספס" אותם עם ריבועי מתכת מחזירי אור / פסי פלסטיק וכו'. אני משתגע כל בוקר לראות את אלו שבכביש החוף בסיבוב וינגייט חוצים את שטח ההפרדה הלוך ושוב, כאילו הוא לא קיים.

אגב, במשכית עם המשאית, איך עבר באדום?

בא ממערב ופנה שמאלה, בטח בצהוב. אולי נתן להולך רגל לחצות.

:turn-l:
פורסם
עוד אוסף קצר

והפעם, נהג שהתחמק מתשלום בחניון, משאית שעוברת באדום מלא בדיוק כשאני נכנס לצומת ועוד...

דווקא נראה מאוד שאתה די מחפש צרות. לא תנוח ותמשיך להיאבק עד שתיאלץ לבלום בלימת חירום ולצפור שעה:

בסרטונים עם המונית והמשאית שלא נותנות זכות קדימה, זה היה צפוי. יכלת להאט הרבה לפני במקום לבלום בלימת חירום.

גם בסרטון ב 1:06 של המאזדה שפונה שמאלה לא מהנתיב שלה, הנהג אותת. זה לא אומר שזה בסדר שהוא נדחף אבל לפעמים כדאי להימנע מצרות מהסוג הזה ופשוט לתת לאנשים כאלה לעבור.

פורסם

^ ^ ^

מחפש צרות? ממש לא.

אבל נכון, אני לא אוהב לעשות חיים קלים לעבריינים כאלו.

אז יכולתי לבלום מעט מוקדם יותר, אבל בלימות חרום לא היו כאן.

אגב, אם מישהו באמת התבלבל, אותת וניסה לעבור נתיב בצורה חוקית - אני הוא הראשון שיתן לו זכות קדימה.

רוב רובם של מי שמופיע בסרטונים שלי עושים את העבירות בכוונה. מסלול הנסיעה שלהם מתוכנן כך. אני עד לזה על בסיס יום יומי.

יש גם כאלו שהתבלבלו בדרך ורק רוצים לא לפספס את הפניה (תוך כדי ביצוע עבירה) - אבל גם להם לא מגיע הנחות.

אתה כנראה לא מתעמק מספיק הפרטים:

* המונית גם לא נתנה זכות קדימה להולכי הרגל שעמדו לחצות.

* המשאית לא רק שלא נתנה זכות קדימה, היא חצתה צומת באדום מלא (לפחות 20 שניות שהיה אדום שם).

בד"כ כשנהג גולש לנתיב שלי בהפתעה - אני צופר. כמעט תמיד מדובר בנהג שלא שם לב אלי, ואז הוא דואג לחזור לנתיב שלו (ואני מקווה שנזהר יותר להבא).

מה שתיארת ב-1:06 לא מדוייק. הוא פנה שמאלה מהנתיב המתאים, אבל ניסה לעבור נתיב בתוך הצומת (עבירה), ותוך כדי שהוא חותך אותי (עוד עבירה).

מה שיותר מכעיס אותי מעבר לעצם העבירה, הוא שלמרות שצפרתי לו, הוא "צפצף" עלי והמשיך במעבר הנתיב, כלומר, היה מודע שאני שם והמשיך בשלו כאילו אני לא שם.

פורסם

1. ה"נו!" שאני משמיע בסרטון, לא במקום- בכל זאת אשה מבוגרת והיא מפחדת כי מדובר ברחוב שלא נוטים לעצור במעבר החצייה הספציפי הזה (אני עובר שם מספיק בעצמי). אבל ריבונו של עולם, בשביל מה עומד שם "משמרות הזה"ב" אם לא לעזור בדיוק בדברים כאלה? רק ילדים צריכים עזרה בחצייה?

2. הגדלתי והאטתי את הסרטון שתראו טוב יותר- פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה בציר ראשי (מנחם בגין בר"ג, שחוצה את כל הבורסה)- אין כמו לעצור ליד אי תנועה\הפרדה, שזה סוג של מדרכה (מה לא?), ופשוט להעמיס סחורה- על הדרך יש בונוס בדמות חסימת הנתיב.

פורסם

3 מפגרים מהיום (קצת יותר וקצת פחות):

1. הנדחף התורן שלא יכול לעמוד בפקק.

2. ככה לא לוקחים סיבוב! טוב שאני עירני אחרת היה נגמר בשיפשוף ארוך ומגעיל.

3. לאן הוא ממהר להתחיל ליסוע באדום שיש מכוניות בצומת?

פורסם
3 מפגרים מהיום (קצת יותר וקצת פחות):

1. הנדחף התורן שלא יכול לעמוד בפקק.

2. ככה לא לוקחים סיבוב! טוב שאני עירני אחרת היה נגמר בשיפשוף ארוך ומגעיל.

3. לאן הוא ממהר להתחיל ליסוע באדום שיש מכוניות בצומת?

אתה חייב לעשות משהו עם איכות הצילום.

יותר מדי אור שמש נכנס לך לצילום. וגם כשאין שמש, האיכות לא מירבית (בקושי ניתן להבחין במספרי הרכבים).

עם איזו מצלמה אתה משתמש?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...