Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רמזור אדום.

שימו לב למרצדס השחורה שעומדת בנתיב השמאלי, ראשון ברמזור..

(אודיו הוסר לצורך שמירה על פרטיות וכו'...)

כנראה החליט שיש לו פגישה חשובה והפסיק להמתין

ניסית פעם לפרסס שם?

רמז - אני עושה זאת כמה פעמים בשבוע, נדיר שנגמר בלי כמעט תאונה, בלימת חרום וצפירה חדה. התנועה המגיעה משמאל (רואים בסרטון את הפונים ימינה) כבדה, ונדירים הנהגים המצייתים לתמרור "תן זכות קדימה" המוצב במקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

:conf::conf::conf:

בא לו לנסוע ככה ויש לו משאית אז מי אנחנו שנגיד לו איך לנסוע?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ניסית פעם לפרסס שם?

רמז - אני עושה זאת כמה פעמים בשבוע, נדיר שנגמר בלי כמעט תאונה, בלימת חרום וצפירה חדה. התנועה המגיעה משמאל (רואים בסרטון את הפונים ימינה) כבדה, ונדירים הנהגים המצייתים לתמרור "תן זכות קדימה" המוצב במקום.

הוא לא פירסס, הוא פשוט לקח שמאלה במעלה דרך פיק"א.

הסיבה שפרסמתי את הסרטון הזה, היא שהוא עמד ברמזור האדום איזה חצי דקה לפחות (חצי דקה שאני הייתי שם לפחות),

ככה שפתאום ברגע של עצבים הוא החליט לנסוע באדום כאילו הכל כרגיל.

בצומת הבאה שבהמשך (בפיק"א\פופולו) הוא כבר עמד לידי ברמזור...

פורסם

הבנתי שהוא עולה בפיק"א. פשוט ניצלתי את הסרטון כדי לציין את הבעייתיות בףרסה (או, ליתר דיוק, התנהגותם של היורדים בפיק"א ופונים לנחל גיבורים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם, פשוט לרגע חשבתי שאתה מצדיק אותו. אבל עכשיו הבנתי את הכוונה.

ולפרסס שם זאת דווקא לא הבעיה, ברגע יש ירוק ברמזור שלך כמובן, יש לך 2 נתיבים להשתלב אליהם.

וברגע שאתה בנתיב עם הפנים קדימה לאחר הפרסה, התנועה המגיעה מפיק"א ימינה לנחל צריכה לתת לך זכות (יהיה צדיק בסדום).

פורסם

נסה לפרסס בשעה 7:20 בבוקר. קודם ל - גם ברכב קטן אתה מגיע לנתיב הימני. והחמור הוא שהמגיעים מפיקא נוסעים כאילו הם בכביש המהיר, לא בצומת בו עליהם לתת זכות קדימה, וכל פעם מופתעים מחדש לגלות שיש רכב לפניהם.

פורסם

כנראה שלא הסברתי לעומק, ברור שאתה לא תעשה פרסה משמאל לשמאל 180 מעלות ולא תחרוג לנתיבים אחרים במיקום הספציפי הזה.

אבל ברגע שאתה בנתיב שלך (לאחר הפרסוס, הימני) הנוסעים הצדיקים יתנו לך זכות קדימה ששייכת לך.

(אחרי הכל יש לנו דביליים במדינה הזאת, ברור שלא כולם יתנו לך)

פורסם
תאונה שעשתה אותי בשוק! ניסאן אלטימה אמריקנית חזקה ושרירית נמעכת לגורמים על ידי משאית.

איך דבר כזה קורה? הרכב לא אמור לעוף מהכביש ברגע הפגיעה? נראה שהמשאית נעצרה בתוך הרכב.

357674780_2072755197.jpg

לגלריה המלאה: http://www.hnn.co.il/gallery29341.html

כניראה מרוב המהירות של המשאית היא עלתה עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיין, משאית איננה Monster Truck וגם בממצאים של התנגשויות עם רכבות כביש ענקיות לרוב לא תראה שהמשאית ממש "מטפסת" על הרכב כמו כאן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

זה נראה יותר כאילו הרכב עמד במקום והמשאית נכנסה בו מאחורה, וקילפה את גוף הרכב כמו קופסאת שימורים. מרוב העוצמה של המכה גוף הרכב קרס וכן הרכב לא הועף.

מפחיד.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם

טוב, אז השוס פה זה הסוף.

העובדה שהוא בלם לי בפנים ונכנס לנתיב, אני יכול להבין (נהג הI-30 עבר לנתיב שלו),

אבל את הסוף?

אם הייתי יודע לערוך ולשחק, הייתי שם thug life על הבחור הזה בסוף, אבל לפחות מצאתי מוזיקה מתאימה לצרף מתוך מה שיוטיוב מציעים.

פורסם
טוב, אז השוס פה זה הסוף.

העובדה שהוא בלם לי בפנים ונכנס לנתיב, אני יכול להבין (נהג הI-30 עבר לנתיב שלו),

אבל את הסוף?

אם הייתי יודע לערוך ולשחק, הייתי שם thug life על הבחור הזה בסוף, אבל לפחות מצאתי מוזיקה מתאימה לצרף מתוך מה שיוטיוב מציעים.

השערה שלי - נהג ללא רשיון שחבר נתן לו לנהוג ברכב שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...