Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שמי שהעמיד את הרמזור הזה בצורה הזאת תרם לשגיאות של נהגים כאלו.

הרמזור הנמוך בצד שמאל שלא תמיד רואים כשנוהגים בימין, והגבוה.. יותר מדי גבוה, יחד עם שלטי ההכוונה.

(אני משער שזה לצורכי הצבא\נמל בזמן הובלת דברים חריגים, למרות שיש נתיב משלהם ללא הגשר והגבלת גובה)

פורסם

כשאמבולנס נוסע מאחורי הישראלי המכוער

"אלו הם חיי צוות אמבולנס (במקרה הזה טיפול נמרץ) על קצה המזלג במדינת ישראל.

חולה מונשם במצב קריטי,

אבל למה למה שנהג האוטובוס של מובילי אשל יפנה לנו את הדרך?!?!?! כי מה שחשוב לו זה לעקוף עוד רכב ועוד רכב ועוד רכב ולעשות דווקא!!"

פורסם

איזה נבלה. הוא אוטובוס ועוד היו לו מלא הזדמנויות לחזור לימין בלי בעיה. מרחקים עצומים בין רכב לרכב.

מקווה שיופץ הרבה יותר עד שהחברה תיאלץ לטפל בזה כי אחרת לא יקרה כלום.

פורסם

נהג האוטובוס פשוט מתעלם.

נהג האמבולנס עשה הכל על מנת שיראה אותו, כולל בחלק האחרון בו הוא ניסה לעקוף מימין ולהשתחל

לפני האוטובוס - אך גם את זה נהג האוטובוס סיכל.

פורסם
כשאמבולנס נוסע מאחורי הישראלי המכוער

"אלו הם חיי צוות אמבולנס (במקרה הזה טיפול נמרץ) על קצה המזלג במדינת ישראל.

חולה מונשם במצב קריטי,

אבל למה למה שנהג האוטובוס של מובילי אשל יפנה לנו את הדרך?!?!?! כי מה שחשוב לו זה לעקוף עוד רכב ועוד רכב ועוד רכב ולעשות דווקא!!"

הצלחת ממש לעצבן אותי עכשיו!

פורסם

באשר לנהג האוטובוס: הוא יפוטר לאחר שיחת שימוע (הליך קבוע בחוק לפני פיטורים): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4667056,00.html

ובנימה אישית:

1. נהג המאזדה הנ"ל החליט לחצות פס הפרדה לבן כפול היום בכביש 66 ולטוס לכיווני תוך כדי עקיפת משאית, כשהוא נכנס לי מעט לנתיב. זה היה מאוד מפחיד וקרוב, פשוט ירדתי לשוליים קצת, וגם נהג המשאית שנעקף עשה זאת. לא רציתי להפנות את כל ההגה בחוזקה מחשש לאיבוד שליטה - בכל מקרה התאונה או שפשוף הצד נמנעו. לצערי לא הצלחתי לבדוק את מס' הרכב המלא - צירפתי תמונה למטה.

[video=youtube;g-lG48fCZHI]

2. נהג הסקודה הזאת טס תוך כדי פניה ימינה ביום חמישי האחרון בצומת לב המפרץ, כשהוא מתעלם מרמזור שתובע ממנו מתן זכות קדימה להולכי רגל, וכמעט דורס אותם באמצע מעבר החציה. הולכי הרגל שנבהלו קפאו במקום, ואילו נהג הסקודה הצליח לעצור לידם תוך כדי בלימת חירום/בלימה משמעותית. אין שכל אין דאגות.

נ"ב

כמו ששמתם לב הפסקתי להעלות שטויות ואעלה סרטונים רק עם קצת "בשר" (או עם הרבה).

D1215380.AVI_snapshot_09.47_[2015.06.10_13.17.26].jpg

פורסם (נערך)

הנהג הישראלי הוא אגו-מניאק מסוכן.

דוגמא אחת זה "נהג" האוטובוס.

משהו שקרה לי היום:

נהג "אדיב" מנסה להידחף ואני לא נותן, אז:

1. השארתי אודיו כי ההערה שלו הרגה אותי - הוא בריון וצועק עליי "למה בכח?"

2. הנקמה שלו אחרי הפנייה - כמעט נכנס בי. ממש "גבר גבר"

(הוא ממשיך לצעוק כל מיני דברים שלא הבנתי תוך כדי הפנייה)

(אפשר לשמוע את הרכב המסכן שלו גם כן צורח ממאמץ...)

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם

למה באמת בכוח??

אתה נוסע עם ילדים ברכב, וראית שהוא כבר נכנס לך לנתיב, אז למה באמת בכוח? ואם הוא עם הרכב ה"יוקרה" שלו היה משפשף לך את הרכב? למה לך את כל האי נעימות הזאת בהחלט כשאתה עם ילדים ברכב. לדעתי וזאת רק דעתי לא פעלת נכון!

תן לו לעבור וזהו תעלה את הסרטון לפה. וגם לא מחויוב.

פורסם

פייר, גם אני הייתי נותן לו לעבור, אבל זה בגדר מרחב השיקול האישי של כל נהג.

אישית, כל עוד זה נהג אחד, ואין מישהו שנושף בעורפי מאחור, אני תמיד נותן לעבור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
למה באמת בכוח??

אתה נוסע עם ילדים ברכב, וראית שהוא כבר נכנס לך לנתיב, אז למה באמת בכוח? ואם הוא עם הרכב ה"יוקרה" שלו היה משפשף לך את הרכב? למה לך את כל האי נעימות הזאת בהחלט כשאתה עם ילדים ברכב. לדעתי וזאת רק דעתי לא פעלת נכון!

תן לו לעבור וזהו תעלה את הסרטון לפה. וגם לא מחויוב.

אתה צודק. למרות שלעיתים זה מעצבן ממש שאתה עומד ומבזבז את הזמן שלך, וחלאות נדחפים ככה. זה קורה בכל פקק כמעט והמשטרה המטומטמת בארץ לא עושה עם זה כלום (מה גם שזה מאריך את הזמן של כולם כל הדבר הזה).

לגבי המאזדה - אני מקווה מאוד שמשטרת ישראל תקח את הסרטון ותחפש את בעל הרכב המטומטם הזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...