Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כל כך ברור מה עבר לנהגת הזאת בראש ואיך היא הגיעה לסיטואציה ההזויה הזאת (אני ממליץ לראות במסך מלא ובאיכות

מקסימאלית):

האם זאת צומת ירקון?

היא נסעה הפוך בכביש 5?

פורסם

מקבץ סרטונים שצולמו רק שלשום (יום שני 01.06)

תאונה שהיתה אתמול (יום שלישי 02.06) בהרצליה פיתוח מוקדם בבוקר.

אומנם זה אחרי התאונה אבל עדיין...

פורסם
מקבץ סרטונים שצולמו רק שלשום (יום שני 01.06)

amp;feature=youtu.be

התעלמת מהעובדה שהמון מכוניות אחרות גם משתמשות שם בנתיב תחבורה ציבורית בצורה לא חוקית.

אה, גם הרכב הוא יונדאי לא קיה.

פורסם
התעלמת מהעובדה שהמון מכוניות אחרות גם משתמשות שם בנתיב תחבורה ציבורית בצורה לא חוקית.

אה, גם הרכב הוא יונדאי לא קיה.

זה כבר הפך ל-'מובן מאליו', אנשים פשוט חותכים בנתיב הזה עוד הרבה לפני שפיים שהנתיב הזה מתחיל משם.

ואז כשאני משתלב משפיים, הנתיב הזה מלא, או נוסעים בו מהר וקשה להשתלב כי אני צריך להשתלב אליהם

ואז לנתיב רגיל. ולא תמיד קל.

כל אלה שחותכים מהנתיב אחר כך חוזרים אליו לפני מחלף רבין (המנהרה) ויוצרים פקקים נוספים.

לגבי הקיה, וואלה צודק. בעיניים שלי ראיתי קיה. לא סתם רשמתי. וזה באמת יונדאי! וואי הזוי! :shock::shock:

פורסם
זה כבר הפך ל-'מובן מאליו', אנשים פשוט חותכים בנתיב הזה עוד הרבה לפני שפיים שהנתיב הזה מתחיל משם.

ואז כשאני משתלב משפיים, הנתיב הזה מלא, או נוסעים בו מהר וקשה להשתלב כי אני צריך להשתלב אליהם

ואז לנתיב רגיל. ולא תמיד קל.

כל אלה שחותכים מהנתיב אחר כך חוזרים אליו לפני מחלף רבין (המנהרה) ויוצרים פקקים נוספים.

לגבי הקיה, וואלה צודק. בעיניים שלי ראיתי קיה. לא סתם רשמתי. וזה באמת יונדאי! וואי הזוי! :shock::shock:

אגב סתם לידיעה כללית, הנתיב הזה משמש כנתיב לתחבורה ציבורית בשעות ספציפיות בלבד. בשעות שהוא לא נתיב תחבורה ציבורית, האזור הזה מוגדר כשוליים. כך שבכל מקרה על רכבים רגילים חל איסור מוחלט לנסוע בנתיב זה בכל שעות היממה ומי שנוסע בו שווה ערך שעוקף על השוליים.

פורסם
אגב סתם לידיעה כללית, הנתיב הזה משמש כנתיב לתחבורה ציבורית בשעות ספציפיות בלבד. בשעות שהוא לא נתיב תחבורה ציבורית, האזור הזה מוגדר כשוליים. כך שבכל מקרה על רכבים רגילים חל איסור מוחלט לנסוע בנתיב זה בכל שעות היממה ומי שנוסע בו שווה ערך שעוקף על השוליים.

האמת שזה ברדק. השילוט מגדיר את הנתיב כהתיב תחבורה ציבורית לאוטובוסים בלבד בין 6:30 ל 9:30, אבל השלטים הנוספים שציינו שבשאר השעות השימוש בנתיב אסור לכל כלי הרכב הוסרו, ולכן אני לא בטוח אם נסיעה בנתיב שלא בשעות המצויינות יחשב כעבירה. בכל מקרה, עם 0 אכיפה בכל שעה, למי זה משנה?

:turn-l:
פורסם
אתה חייב לעשות משהו עם איכות הצילום.

יותר מדי אור שמש נכנס לך לצילום. וגם כשאין שמש, האיכות לא מירבית (בקושי ניתן להבחין במספרי הרכבים).

עם איזו מצלמה אתה משתמש?

אתה צודק, אבל...

1. אני מוריד את האיכות כשאני מעביר ליוטיוב כי למי יש כח לחכות יומיים להעלות ווידאו?

2. יורד מלא שמש וזה מה שהמצלמה מסוגלת (והיא גם לא חדשה)

3. מה אתה מצפה ממצלמה סינית מלפני 3 שנים שעלתה האיביי 120 שקל?

8)

פורסם

כל יום הוא יום חדש ומפתיע כמה נהגים יכולים להדרדר ולהפתיע...

1. ילד עובר כביש. כולם עוצרים. כשמסיים, דביל שחייב לצאת. אבל מייד!

2. נדחף מגעיל שלא יכול לעמוד בפקק ועולה על אי תנועה מצוייר באותה הזדמנות. מגעיל.

פורסם
לא כל כך ברור מה עבר לנהגת הזאת בראש ואיך היא הגיעה לסיטואציה ההזויה הזאת (אני ממליץ לראות במסך מלא ובאיכות

מקסימאלית):

סיטואציה הזויה אבל כנראה היא פנתה ימינה לכביש 5 והחליטה לחזור

פורסם (נערך)

נהג אגד נכנס לצומת באדום מלא ועושה פרסה בזמן שלרכבים ממול יש אור ירוק.

[video=youtube_share;lWja45JjsCc]http://youtu.be/lWja45JjsCc

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אחלה איכות מצלמה יש לך דבר ראשון :)

לי נראה ברור שהג'וק אשם כאן. נראה בבירור כי הוא נכנס לנתיבו של האוטובוס. יש מצב שהיית צריך לעצור ולהעביר לנהג אוטובוס את הסרט.

פורסם
אחלה איכות מצלמה יש לך דבר ראשון :)

לי נראה ברור שהג'וק אשם כאן. נראה בבירור כי הוא נכנס לנתיבו של האוטובוס. יש מצב שהיית צריך לעצור ולהעביר לנהג אוטובוס את הסרט.

איך הייתי יכול להעביר לו עם הכרטיס זיכרון

אני ירשום בשבילו ביוטיוב "ניסן ג'וק אוטובוס תאונה חולון צומת וולפסון"

יש לי איכות יותר טובה לא היה טעם

פורסם
איך הייתי יכול להעביר לו עם הכרטיס זיכרון

אפשר להעתיק מכרטיס זכרון לרוב טלפוני האנדרויד ישירות בימינו

אני ירשום בשבילו ביוטיוב "ניסן ג'וק אוטובוס תאונה חולון צומת וולפסון"

יש לי איכות יותר טובה לא היה טעם

אולי, אבל קצת התפרעת עם ה 240p :lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...