Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאמרת שמה שהוא (liav) אמר זה בדיוק ההפך. אז זה די הגיוני, באנגליה נוהגים הפוך.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להביא איזשהו נספח כדוגמה, לפחות תביא דוגמה מייצגת, לא?

אל תיקח את זה באופן אישי,

פשוט אני חושש שהפחות מנוסים פה יסתכלו על סרטונים הלא מדויקים ויחקו אותם בטעות אצלנו.

פורסם

אם הסרטון אומר שצריך לתת זכות קדימה למי שכבר בנתיב, איך כיוון הנסיעה רלוונטי?

זה שהם נוהגים בצד השני לא אומר שהם נוהגים ברוורס והגלגלים על הגג.

פורסם

כנראה שכן לקחת את זה באופן אישי ועכשיו אתה מנסה להוציא אותי\אחרים טמבל\ים.

הרי ברור לך שהכוונה היא לא לנהוג ברוורס או להחליק על הגג.

אתם דיברתם על פניות (משמאל, מימין, מיקום הרכב בנתיב X, הישארות או מעבר לנתיב Y וכו'),

אז כאשר מחליפים לך בין השמאל והימין, אז די הגיוני שמה שהוא אמר ומה שאתה מראה בסרטון יהיו הפוכים, זה הכל.

שוב, הכל בסדר, העיקר שהדגשנו את החשיבות של למידה מסרטונים לא מדויקים ואל תיקח את זה באופן אישי.

פורסם

איל, כאשר אתה עוצר את הנהג - אתה מציג תעודה? האם לפני הצגת תעודה (בהנחה שאינך במדים) הנהג חייב לציית לך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעקרון, שוטר שאינו במדים חייב להזדהות בפני כל אזרח שהוא עוצר (בסייגים מסויימים).

לאחר שאני מורה לנהג לעצור בצד ולאחר שאני יורד מהאופנוע, אני ניגש לנהג ומציג את עצמי בליווי תעודת שוטר, מסביר לו על מה נעצר ומבקש רשיונות ומשם ממשיך.

התפר שבין הזמן בו אני מורה לנהג לעצור, לבין הזמן בו הצגתי לו את התעודה הוא בעייתי מבחינת אי ציות לשוטר והשאלה הנשאלת היא האם הנהג הבין מעל לכל ספק שאני שוטר.

בוא נגיד שנהג שלא יעצור לי בזמן הזה יוכל לטעון שלא הבין שאני שוטר ולכן לא אוכל לתת לו זימון לבימ"ש על אי ציות.

אפשר לומר וכך גם נהוג בבית משפט שברגע שפניתי לנהג כמו בסרטון ואמרתי לו שאני שוטר או שאמרתי לו שלום אדוני, משטרה, הנהג חייב לציית אבל כמובן שהכל שפיט :-)

בנוסף יש לציין שעל האופנוע אני גם נראה כמו שוטר אפילו שאני לא על מדים (ניתן לראות אותי בהשתקפויות על השמשות). מעיל רכיבה, קסדה נפתחת עם מצלמת קונטור (מאותו הדגם של המשטרה), כפפות, מגפי רכיבה, מגיני ברכיים וכמובן אפוד זוהר.

רק השבוע נעמד לידי ברמזור נהג שפתח את החלון ואמר לי כולכם נראים כמו שוטרים. שאלתי אותו מי שאמר שאני לא שוטר 8)

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
איל, כאשר אתה עוצר את הנהג - אתה מציג תעודה? האם לפני הצגת תעודה (בהנחה שאינך במדים) הנהג חייב לציית לך?

הנהג יכול לבקש לראות תעודה, העניין הוא שרוב הנהגים לא מודעים לזה שהם לא חייבים לעצור מיד - אז מצייתים ועוצרים.

בכל אופן, סרטונים משובחים. :-P

-------

אייל כבר הקדים אותי. :-P

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
מנסה להידחף ברמזור ודוחף את הרכב השני מהכביש. היה קרוב גם לפגוע בי.

ועוד בחר לעצור במקום הכי לא טוב. היה יכול להתקדם בכיף עוד 20 מטרים, העיקר לא על הפנייה.

איזו מצלמה אחורית זאת?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...