Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום יבוא ומצד אחר של הצומת יהיה מישהו שגם מכיר את תזמון הרמזורים באופן מדויק או לחילופין אחד שגונב רמזורים ואת ההמשך כבר הבנת..

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
יום יבוא ומצד אחר של הצומת יהיה מישהו שגם מכיר את תזמון הרמזורים באופן מדויק או לחילופין אחד שגונב רמזורים ואת ההמשך כבר הבנת..

כשעוד מישהו מכיראת תזמון הרמזורים זה לא באמת יעשה משהו לרוכב האופנוע.

כשמישהו יחליט לגנוב רמזור זה כן יעשה משהו, בלי קשר לתזמון.

בקשר לסרטון עם התאונה במגידו - תשימו לב שבסוף הסרטון הנהג בקורולה בטוח שהנהג האכפתי הוא זה שנכנס בו, כך אני חושב לפחות.

פורסם

תוכלו לראות שהוא עובר רק אחרי שהוא מוודא שכל המכוניות סיימו לעבור. לא שאני מצדיק אותו, אבל במקרים שבסרטון זה די קטנוני - בטח רצה טיפ גדול יותר :-P

פורסם

וככה מתלקלקל יום של בן אדם שיצא שמח ורגוע מהבית.

כביש מהיר עם שטח הפרדה ו2 נתיבים מכול צד.

נוסע לי בימני ברגוע במהירות 100 עם אנשים ותינוק.

רואה בנתיב השמאלי סיאט איביזה שננהגת על ידי בחורה צעירה + 2 נוסעות צעירות.

אני בנתיב הימני, היא נוסעת בנתיב השמאלי, נוסעת מולי- מראה מול מראה, אף אחד לא מפריע לה להאיץ ( כביש ריק מקדימה).

היא לא מאיצה או משהו, ואני כבר ממלמל לעצמי שיש מצב שהיא חותכת אותי, ולאחר שניה קורה הדבר הבא :x.

רכב מתקרב אליה מאחורה, מה היא מחליטה לעשות באותו רגע? שוברת את ההגה לנתיב שלי וכול זה שאנחנו נוסעים אחד ליד השני!!! חותכת אותי עם כול הרכב שלה, הסטתי את רכבי לכיוון השוליים, ונמנעה תאונת צד מיותרת + טראומה לנוסעים ולתינוק.

הדבקתי אותה בהמשך הדרך, מסתכל עליה והיא כאילו מתעלמת ומסתכלת ישר כמו זומבי והחברות שלה מצחקקות.

בסוף נפגשים ברמזור! מסתכל עליה שוב, והנוסעת פותחת את החלון ואומרת: "רצית לשאול אותנו משהו"?

התחלתי לצעוק עליה, רציתי להתפוצץ באותו רגע. הייתי עושה לה שחור- מוות בעיניים.

התחילה עם התירוצים כאילו משהו מפגר.

אמרתי לה ולנוסעת לבסוף: כן, כן, תצחקו כול עוד אתן יכולות. פעם הבאה אם לא תיפתחי את הביצים ( העיניים), פעם הבאה זה יהיה אוטובוס\ משאית ותגמרו בבית קברות או שיקום בבית לוינשטין.

פורסם
אני? למה שאני אבזבז את הזמן שלי? במיוחד שזה לא עדות שאפשר להאמין או לא אלא הוכחות חותכות בוידאו.

יש משטרה שמקבלת כסף ממשלם המיסים וזה נמצא בתחום השיפוט שלהם.

סרטונים ערוכים אינם קבילים בבית משפט, ככה שלכל הפחות תצטרך לספק למשטרה את הסרטון המלא והלא ערוך (3-5 דקות מה שלא יהיה) על CD.

אשתי ילדה בן בכור בתחילת החודש והרבה זמן לא הייתי על הכביש ולכן אין סרטונים חדשים מה גם שהפסקתי להעלות סרטונים שאין בהם משהו ממש מיוחד.

מזל טוב!

אין לי מושג אפילו למי מתקשרים במצב כזה.

משטרה, רצוי תמיד למשטרה - גם בתוך העיר, כיוון שיש מקומות שבהם נדרשת הכוונת תנועה ידנית (למשל על גבול רמת גן-בני ברק ליד קניון איילון, כמה פעמים הרמזורים התקלקלו, פעם אחת אני דיווחתי - לא לעירייה אלא למשטרה ונשלח שוטר להכווין תנועה ידנית.

תן למשטרה את כל האינפורמציה - הם יחליטו האם יש צורך בהכוונה ידנית או לא וגם ייצרו קשר עם העירייה, הפוך זה בד"כ לא יקרה.

אף אחד לא יודע איך להתנהל עם התמרורים האלה (כלומר, גם אם הזכות שלי לפי התמרור, השני עדיין לא יתן לי אותה), ולכן הייתי אומר שגם אם לפי התמרורים הזכות שלך, כל אחד מהנהגים בסיטואציה הזו צריך להקדיש יותר תשומת לב ולא פשוט לנסוע כפי שקרה. מספיק שאחד היה קצת יותר סביר והגיוני וזה היה נמנע. שניהם פשוט נסעו.

מי שלא יודע להתנהל עם תמרורי עצור ותן זכות קדימה, מקומו לא על הכביש וראוי שילמד תאוריה מחדש.

יותר מסביר שלאחד מהם היתה זכות קדימה.

ובכל מקרה, אני מסכים עם הכיוון הכללי של המשך המשפט שלך, שיש לנקוט בזהירות במצב כזה, להאט ולבחון את השטח, גם אם זכות הקדימה היא שלך. על משקל 'אל תהיה צודק - היה חכם'.

כמובן שזה נדרש גם ככה בכניסה לכל צומת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טרי מהיום:

1. עצירה על מעבר החצייה (למה?), ועוד ממשיך ומדדה לתוך הצומת.

2. שריפה צמודה לכביש 4 לכיוון דרום באיזור גנות- המזל שלי שהייתי בכיוון ההפוך, למסובים. בצד השני היה פקק מפלצתי.

טוב נו, זה פרווה אבל לפחות לא עוד סרטון של אחד שעבר באדום. 8)

פורסם
מסתכל עליה והיא כאילו מתעלמת ומסתכלת ישר כמו זומבי והחברות שלה מצחקקות.

לאדע לגבי התעלמות,כן בטוח לגבי חוסר מודעות מובהק.

בחיים לא אבין את זה,המבט שלהן (נשים,אחוז גדול ביותר,ומרשה לעצמי להכליל כרגע) פשוט נעול קדימה,ולא מסתכלות לצדדים בכלל (לא בעקיפה,או פניה בצומת,או חציית כיכר,ושאר מצבים בכביש שדורשים מבט לצדדים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה לא נכון להכליל, אבל יכול להסכים איתך עם מרבית הנשים שראיתי נוהגות.

וזה כולל כאלו שנסעתי איתן.

בכללי התופעה הזאת פשוט מצליחה להדהים אותי, גם אצל גברים..

כנראה אלו אנשים שעברו טסט עשירי אחרי שכבר הטסטר ריחם עליהם והחליט להעביר, אחרת לא ברור לא איך עברו טסט ככה

rsm130d - יש לך סרטון של מה שקרה?

Instagram:

VWPolo6R

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...