Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג המשאית המצלם תותח, מגיעה לו מילה טובה.

גם מתקשר לדווח על רמזור מקולקל, דבר שממש לא מובן מאליו ואני חושב שבחיים לא דיווחתי על תקלת רמזור, אין לי מושג אפילו למי מתקשרים במצב כזה.

וגם לאחר התאונה רץ לתת עזרה שזה היום לצערי גם דבר לא מובן מאליו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תאונה קשה במגידו שבוע שעבר, הרמזורים לא פעלו והתוצאות בסרטון. (סרטון לא שלי)

כשהרמזורים לא עובדים, במקום שזה יהיה "האט, הסתכל היטב לצדדים, וודא כי הצומת פנוי וחצה בזריזות", זה "הרמזורים לא פועלים, אפשר לנסוע חופשי" - אז זה מה שקורה. זה לא תוצאה של רמזורים שלא פועלים, אלא של נהגים לא טובים. שני הנהגים חצו על עיוור לחלוטין.

פורסם
נהג המשאית המצלם תותח, מגיעה לו מילה טובה.

גם מתקשר לדווח על רמזור מקולקל, דבר שממש לא מובן מאליו ואני חושב שבחיים לא דיווחתי על תקלת רמזור, אין לי מושג אפילו למי מתקשרים במצב כזה.

וגם לאחר התאונה רץ לתת עזרה שזה היום לצערי גם דבר לא מובן מאליו.

אכן כבוד לנהג המשאית, ובושה לנהג הרכב הפרטי (יונדאי?) שעמד בסמוך למקום בו עצרה הפרטית והמשיך בדרכו.

לאן להתקשר: מחוץ לעיר (ובמיוחד בצומת כה מסוכן) - למשטרה, בעיר ל-106, ולא יזיק להתקשר גם למשטרה.

היה לי מקרה אחד דומה במידת מה - מחסום הרכבת ליד בתי הזיקוק בחיפה ירד ולא התרומם וכביש 4 נחסם בכיוון צפות בשעות השיא (7:30 בבוקר), הודעתי למשטרה ואכן שוטרים הגיעו די מהר ועשו כדי להרים את המחסום באופן ידני ולשחרר את הפקק, אם כי לקח להם כ-20 דקות עד שהצליחו בכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וזו הסיבה שיש בגינה תמרורים בצומת מרומזר.

לפחות למשאית המצלמת יש תמרורי עצור, השאלה היא מה היה לרכבים המעורבים.

אף אחד לא יודע איך להתנהל עם התמרורים האלה (כלומר, גם אם הזכות שלי לפי התמרור, השני עדיין לא יתן לי אותה), ולכן הייתי אומר שגם אם לפי התמרורים הזכות שלך, כל אחד מהנהגים בסיטואציה הזו צריך להקדיש יותר תשומת לב ולא פשוט לנסוע כפי שקרה. מספיק שאחד היה קצת יותר סביר והגיוני וזה היה נמנע. שניהם פשוט נסעו.

פורסם

הניסוח שלך לא מדוייק. כל אחד יודע מה משמעות תמרורים 301 ו-302. הבעיה היא התעלמות מהם דווקא בדיוק בזמן שיש לציית להם כיון שהדרג הגבוה יותר (רמזור) אינו פועל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מי שלא יודע להתנהל עם תמרורי עצור ותן זכות קדימה, מקומו לא על הכביש וראוי שילמד תאוריה מחדש.

יותר מסביר שלאחד מהם היתה זכות קדימה.

ובכל מקרה, אני מסכים עם הכיוון הכללי של המשך המשפט שלך, שיש לנקוט בזהירות במצב כזה, להאט ולבחון את השטח, גם אם זכות הקדימה היא שלך. על משקל 'אל תהיה צודק - היה חכם'.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
מי שלא יודע להתנהל עם תמרורי עצור ותן זכות קדימה, מקומו לא על הכביש וראוי שילמד תאוריה מחדש.

יותר מסביר שלאחד מהם היתה זכות קדימה.

ובכל מקרה, אני מסכים אם הכיוון הכללי של המשך המשפט שלך, שיש לנקוט בזהירות במצב כזה, להאט ולבחון את השטח, גם אם זכות הקדימה היא שלך. על משקל 'אל תהיה צודק - היה חכם'.

אני לא אומר שזה בסדר. אני אומר שזה מצב קיים. לא לדעת תמרורים ולא לדעת להתנהל איתם זה דבר אחד. להיכנס לצומת כזה בלי לבדוק הרבה יותר גרוע. כאילו זה אינסטינקט שהייתי מצפה אותו גם ממי שלא יודע תמרורים, אלא מכיר קצת כביש.

פורסם (נערך)

טום, בקו התחתון אף אחד לא חולק עליך.

מצב של רמזור תקול הוא אחד המלחיצים מבחינתי וגם אם התמרור שלפני הוא "תן זכות קדימה (301) אני עוצר ובוחן את המומת בשבע עיניים - גם יון שמדובר במצב חריג שנהגים אינם צופים, וגם כיון שהתמרורים האמורים קבועים בדר כלל על עמודי הרמזור בין שלל גורמים מפריעים (למשל רמזורי הולכי הרגל) ונהג פחות זהיר פשוט לא יבחין בהם.

במקרה שהובא שני הנהגים המעורבים בתאונה הראו חוסר מודעות מוחלט למתרחש סביבם (נכנסו לצומת בלי להאט כלל), לא אופתע אם מדובר בתאונת טלפון או משהו דומה, שהיתה מתרחשת גם אם הרמזור היה תקין.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

שימו לב אגב שנהג המשאית ה"פוגע" בלם לפני המכה וגם נהג הרכב ניסה לפחות לזוז הצדה.

אבל זה כמובן לא שולל את ההנחה ששני הנהגים כנראה לא הקדישו לצומת את מלוא תשומת הלב הראוי לו, עם או בלי קשר לתפקוד הרמזור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
וזו הסיבה שיש בגינה תמרורים בצומת מרומזר.

לפחות למשאית המצלמת יש תמרורי עצור, השאלה היא מה היה לרכבים המעורבים.

אם בכיוון הנסיעה של הרכב המצלם יש תמרור עצור, אז כנראה גם למי שמולו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נהג המשאית המצלמת מגיע מכיוון צפון. לו ולקורולה הנפגעת יש תמרורי עצור. למשאית הפוגעת (מערב), כמו כן לתנועה המגיעה מהדרך הנגדית לה ממזרח זכות הקדימה.

פורסם
אם בכיוון הנסיעה של הרכב המצלם יש תמרור עצור, אז כנראה גם למי שמולו.

נהג המשאית המצלמת מגיע מכיוון צפון. לו ולקורולה הנפגעת יש תמרורי עצור. למשאית הפוגעת (מערב), כמו כן לתנועה המגיעה מהדרך הנגדית לה ממזרח זכות הקדימה.

זו הייתה גם ההנחה שלי, אבל לא רציתי להיכנס לספקולציות בלי להכיר את המצב בפועל.

פורסם

טוב, ישבתי הערב לקבץ מספר סרטונים לקובץ אחד מרוכז. לפחות כל מה שהצלחתי לשמור.

הרבה פעמים שכחתי והסרטונים נדרסו על ידי אחרים.

מקבץ סרטונים אפריל מאי 2015.

אני יודע שצריך לעדכן את השעון במצלמה, אני פשוט כל פעם שוכח.

לגבי הסרטונים, דחסתי אותם בנפרד עם תוכנה פשוטה, והורדתי את הרזולוציה ל-HD בלבד כדי לזרז את העריכה ורק אז איחדתי אותם ב-MOVIE MAKER.

מקווה שהאיכות עדיין מספקת.

[video=youtube;C_fDLJC-zp8]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...