Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אין לי סירטון.

וגם אני מצטער עמוקות שעד עכשיו אני לא נוסע עם מצלמת דרך, בדיוק למקרים כאלה.

תמיד לנוסע שליד הנהג יש זווית ראיה רחבה על כול המתרחש בכביש, והנוסעת שלידי מאוד נבהלה מהסיטואציה (גם יש תינוק מאחורה) :(.

תחשוב שרכב שלא מאיץ, נוסע צמוד אלייך ( מראה מול מראה) ופתאום ללא התראה שובר את הגה, מה כבר תעשה?

ברוך השם היה שוליים, ותוך שבריר שניה ברחתי לשם וכולם יכולים לנשום לרווחה ( מלווה בצפירות ארוכות שתתעורר על החיים שלה).

אם לא השוליים? בעיה :|.

הסיאט התחילה פתאום לצבור מהירות ( להתרחק ממני כמה שיותר? ), אבל בסוף הדבקתי אותה בהמשך.

הנהגת הצעירה יושבת כמו זומבי ולא מתקשרת עם הסביבה (הלו? יש מכוניות, תמרורים, רמזורים, כמעט לא עשית תאונה, אי אפשר שלא להיות מודע למתרחש סביבך).

בסוף עצרנו ברמזור, הנוסעת שלידה עוד מעיזה לשאול אותי " רצית משהו? ".

אחרי שהתחלתי לצעוק עליה כמו מטורף, מה תגובת הנהגת? " אבל היה רכב שחתך אותי מה שגרם לי לחתוך אותך". + הנוסעות עוד מצחקקות וזה יותר עצוב מכול הסיטואציה הזאת.

ואני שואל את עצמי, זה בן אדם נורמאלי? באותו זמן אף אחד לא הפריע לה, הכביש מלפניה היה ריק.

בגלל מהירות הנמוכה שלה בנתיב השמאלי, התחילו להצטבר מכוניות מאחורה, והיא ללא שום מחשבה הורידה אותי מהכביש לחלוטין לשוליים עם כול אורך הרכב שלה.

היא הייתה יכולה להאיץ ולעקוף בכיף או להוריד רגל מהגז ולהשתלב מאחוריי.

בסופו של דבר, זה לא המקרה הראשון ולא האחרון.

פורסם
מצטער, אין לי סירטון.

וגם אני מצטער עמוקות שעד עכשיו אני לא נוסע עם מצלמת דרך, בדיוק למקרים כאלה.

תמיד לנוסע שליד הנהג יש זווית ראיה רחבה על כול המתרחש בכביש, והנוסעת שלידי מאוד נבהלה מהסיטואציה (גם יש תינוק מאחורה) :(.

תחשוב שרכב שלא מאיץ, נוסע צמוד אלייך ( מראה מול מראה) ופתאום ללא התראה שובר את הגה, מה כבר תעשה?

ברוך השם היה שוליים, ותוך שבריר שניה ברחתי לשם וכולם יכולים לנשום לרווחה ( מלווה בצפירות ארוכות שתתעורר על החיים שלה).

אם לא השוליים? בעיה :|.

הסיאט התחילה פתאום לצבור מהירות ( להתרחק ממני כמה שיותר? ), אבל בסוף הדבקתי אותה בהמשך.

הנהגת הצעירה יושבת כמו זומבי ולא מתקשרת עם הסביבה (הלו? יש מכוניות, תמרורים, רמזורים, כמעט לא עשית תאונה, אי אפשר שלא להיות מודע למתרחש סביבך).

בסוף עצרנו ברמזור, הנוסעת שלידה עוד מעיזה לשאול אותי " רצית משהו? ".

אחרי שהתחלתי לצעוק עליה כמו מטורף, מה תגובת הנהגת? " אבל היה רכב שחתך אותי מה שגרם לי לחתוך אותך". + הנוסעות עוד מצחקקות וזה יותר עצוב מכול הסיטואציה הזאת.

ואני שואל את עצמי, זה בן אדם נורמאלי? באותו זמן אף אחד לא הפריע לה, הכביש מלפניה היה ריק.

בגלל מהירות הנמוכה שלה בנתיב השמאלי, התחילו להצטבר מכוניות מאחורה, והיא ללא שום מחשבה הורידה אותי מהכביש לחלוטין לשוליים עם כול אורך הרכב שלה.

היא הייתה יכולה להאיץ ולעקוף בכיף או להוריד רגל מהגז ולהשתלב מאחוריי.

בסופו של דבר, זה לא המקרה הראשון ולא האחרון.

בטח התעסקה עם פלאפון בנהיגה כמו 90% מהנשים הנוהגות שאני מכיר.

פורסם

^ כן נכון, הוא מאותת. גם אצלי זה ככה באימפלה, אורות אדומים. אצלי לדעתי זה קצת יותר בהיר מהביואיק, כלומר שרואים את האיתותים טוב יותר.

פורסם

בכיכר דו נתיבית מותר לצאת מהנתיב השמאלי (כל עוד הוא יוצא לנתיב השמאלי מחוץ לכיכר).

הנוהג במעגל החיצוני צריך לתת זכות קדימה למי שמנסה לצאת מהכיכר מהמעגל הפנימי.

הבעיה היא שהוא לא אותת, ונכנס לכיכר מהנתיב השמאלי כאשר רצה לפנות ימינה

פורסם
בכיכר דו נתיבית מותר לצאת מהנתיב השמאלי (כל עוד הוא יוצא לנתיב השמאלי מחוץ לכיכר).

הנוהג במעגל החיצוני צריך לתת זכות קדימה למי שמנסה לצאת מהכיכר מהמעגל הפנימי.

לגבי הראשון: מניין לך?

לגבי השני: ממתי צריך לתת זכות קדימה למי שרוצה לעבור נתיב? (שזה מה שהוא עושה)

פורסם

ענק!!!

אני אישית חולה על הסרטונים של instant justice ואני רואה המון כאלה ביוטיוב, פעם ראשונה שאני נתקל בסרטון הזה :)

זה רק מראה לך שאף פעם אתה לא יודע מי עומד מולך בכביש ואם אין לך את הביצים להגיב חזרה, פשוט תמשיך הלאה.

פורסם

כיכר דו נתיבית זה אסון תעבורתי

אין פעם אחת שאני עובר בכיכר כזאת ואין כמעט תאונה

אנשים הולכים שם לאיבוד

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם

לא חושב שזה אסון באופן עקרוני. פשוט לא למדו אותנו איך להתנהג שם.

אני נכשלתי בטסט על מעבר נתיבים בכיכר כפולה, בעוד שעברתי שם עם המורה איזה 20 פעם בלי שהוא יגיד לי מילה.

אפילו לא ידעתי שזו כיכר דו נתיבית, היא רק נראתה לי כיכר מרווחת 8)

פורסם

עוד קצת מבית היוצר של גן החיות הישראלי...

סירטון ראשון:

1. זכות קדימה? מה זה?

2. לאין כניסה מותר להיכנס ברברס?

סירטון שני:

1. נתיב פונה שמאלה - לישראלים מותר גם ישר. גם אם זה באדום. השני סתם נוסע באדום.

2. נהג מונית טיפוסי - עוקף בתוך העיר. על נתיב נגדי. מולי. מיותר לציין שאם לא הייתי מאט, היתה תאונה חזיתית.

פורסם (נערך)

טנדר מתעלם מזכות קדימה

(זה ניראה לי או שהמצלמה מרחיקה אובייקטים?)

לדוגמה אני מטר וחצי מול מכונית, בצילום זה ניראה רחוק יותר

עריכה אחרונה על ידי KOBOKOBO

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...