Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך לפנות ימינה כמו דביל:

1. למרות שיש נתיב של 50 מ' לפניה ימינה, אל תשתמש בו.

2. כשאתה כבר מגיע לפניה עצמה, פנה בפתאומיות וללא אזהרה מוקדמת, וכמובן בלי להסתכל במראה.

3. אם הרכב שלידך הצליח לבלום בזמן ולא פגעת בו, תעצור באמצע הכביש כדי להגיד לו שהוא מטומטם.

4. להלן סרטון הדגמה כיצד עושים את זה. המציג הוא דביל מקצועי, לא לנסות בבית:

[video=youtube_share;Ejky910chEo]

והנה עוד סרטון עם נהג שממש ממש היה בוער לו לצאת לנתיב עקיפה ללא כל סיבה נראית לעין, כאשר הוא בחצי מהמהירות המותרת, בדיוק כשאני עומד לעקוף אותו. במציאות זה היה יותר מפחיד וגם נשמעה חריקת צמיגים. בסרטון אני לא חושב ששומעים.

[video=youtube_share;BDGC-dsLCT0]

אחי

נראה שאתה מנסה לחנך אנשים? בסרטון הראשון, נכון שהנהג ניזכר טיפה מאוחר מידי, אבל ניתן היה לצפות את זה ולאפשר לו להשתלב בלי לנסות לחנך אותו

אתה נוסע מהר יחסית, רואים את זה במיוחד בסרטון השני בהשואה לשאר כלי הרכב בכביש

פורסם
איך לפנות ימינה כמו דביל:

1. למרות שיש נתיב של 50 מ' לפניה ימינה, אל תשתמש בו.

2. כשאתה כבר מגיע לפניה עצמה, פנה בפתאומיות וללא אזהרה מוקדמת, וכמובן בלי להסתכל במראה.

3. אם הרכב שלידך הצליח לבלום בזמן ולא פגעת בו, תעצור באמצע הכביש כדי להגיד לו שהוא מטומטם.

4. להלן סרטון הדגמה כיצד עושים את זה. המציג הוא דביל מקצועי, לא לנסות בבית:

[video=youtube_share;Ejky910chEo]

אנשים כאלו הם הסיבה שבכניסה לנתיב האטה או נתיב פניה אני מוריד יחסית הרבה מהירות בתחילת הנתיב כדי להגיע לסוף שלו (היכן שבני הבליעל "נזכרים" לפנות) במהירות שעוד מאפשרת לי להגיב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אופיר, יש משהו בדבריך. עדיין יש בי איזו תקוות שווא שאם מישהו יבין שהוא כמעט גרם לתאונה הוא ינהג בצורה יותר אחראית להבא.

אני מודה שאני נוסע יחסית מהר אך אני עושה זאת איפה שמתאפשר ובזהירות מירבית ושמירה על חוקי התנועה.

בסרטון הראשון כשראיתי שהוא הולך לפנות פשוט בלמתי, אפילו בלי לצפור או להבהב כך שלא היה פה איזה נסיון "לחנך"

פורסם
כיון שהבחור תעד את עצמו, והארוע היה מצויין מבחינה תעמולתית.

עכשיו תחשוב על הלוגיסטיקה המורכבת של לזמן כל מפרסם סרטון לפחות פעמיים - פעם לחקירה במשטרה (כדי לתת עדות על נסיבות הסרטון ועל אמינותו) ובפעם השניה לבית המשפט (לצורךחקירה וחקירה נגדית). דורש הרבה משאבים, שכל כך חסרים למ"י.

מסכים איתך, אבל מכיוון שידוע שהמשטרה/מדינה שלנו אוהבת לחלק דוחות ולעשות כסף על האזרחים במסווה של "בטיחות בדרכים" זה די מפתיע שעדיין לא קמה יחידה יעודית במשטרה שזה העיסוק שלה.

פורסם (נערך)

dbx - שאלה לי אליך: אילו היית מעלה סרטון של עבריין תנועה לרשת - האם היית מוכן לשרוף שני ימי עבודה (לפחות) על חקירה במשטרה ועדות בבית המשפט? אני מניח שלא. זה יקר מדי. יכול לומר לך שבשבילי אבדן שני ימי עבודה הם הפסד כלכלי משמעותי מאד.

ועוד דבר שמטריד אותי: היכן נעלם חבר הפורום eyals05, מאז שפרסם סרטון של קצין משטרה בכיר עובר באור אדום ואח"כ מתעסק בטלפון הנייד תוך נהיגה? (הודעה 4775 בשרשור זה) נדמה לי שחדל להעלות סרטונים, לפחות בשרשור הנוכחי. מטריד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני? למה שאני אבזבז את הזמן שלי? במיוחד שזה לא עדות שאפשר להאמין או לא אלא הוכחות חותכות בוידאו.

יש משטרה שמקבלת כסף ממשלם המיסים וזה נמצא בתחום השיפוט שלהם.

פורסם

לנהג הישראלי פשוט קשה עם הקונספט של נתיבים ושמירה עליהם.

1. ברחתי קצת ימינה לשוליים בגלל הערס ב-BMW שפשוט חושב שאני והמשפחה שלי פשוט מיותרים בכביש.

2. מה עושים כשנגמר הנתיב ואתה צריך להשתלב? פשוט דוחפים רכב מהנתיב (לפחות אותת...).

3. כשמיני-משאית עוקפת צריך לדחוף רכב מהנתיב כשחוזרים.

ישראלים זה פשוט אנשים מגעילים על הכביש.

פורסם
dbx - שאלה לי אליך: אילו היית מעלה סרטון של עבריין תנועה לרשת - האם היית מוכן לשרוף שני ימי עבודה (לפחות) על חקירה במשטרה ועדות בבית המשפט? אני מניח שלא. זה יקר מדי. יכול לומר לך שבשבילי אבדן שני ימי עבודה הם הפסד כלכלי משמעותי מאד.

ועוד דבר שמטריד אותי: היכן נעלם חבר הפורום eyals05, מאז שפרסם סרטון של קצין משטרה בכיר עובר באור אדום ואח"כ מתעסק בטלפון הנייד תוך נהיגה? (הודעה 4775 בשרשור זה) נדמה לי שחדל להעלות סרטונים, לפחות בשרשור הנוכחי. מטריד.

תודה על ההתעניינות פשוט בדיוק היום שוחררתי ממעצר...

לא באמת...

אשתי ילדה בן בכור בתחילת החודש והרבה זמן לא הייתי על הכביש ולכן אין סרטונים חדשים מה גם שהפסקתי להעלות סרטונים שאין בהם משהו ממש מיוחד.

בנוגע לסרטון ההוא, כפי שחשבתי אף אחד לא באמת התכוון לעשות איתו משהו וזה רק מראה עד כמה המערכת מגנה על הקצינים הבכירים שלה.

לא סתם אומרים שהדג מסריח מהראש.

פורסם
נראה לי שזה המקום הכי מתאים לשאול...

זכור לי מקרה של בחור שנהג בbmw בקריות במהירות מופרזת של מעל 200 קמ"ש וצילם את זה בוידאו והעלה ליוטיוב, בגלל הסרטון המשטרה עצרה אותו.

עכשיו, אם המשטרה יכלה לעשות את זה, למה הם לא מטפלים בהרבה יותר מקרים של עבירות שתועדו בסרטונים?

1. כי אין כוח אדם

2. כי הם לא יודעים לגלוש באינטרנט

פורסם

מזל טוב אייל, יהיה לך נושא הרבה יותר משמח לצלם.

ולאור הכתבה על ה-whsitle blowers ברור שאתה צריך לדאוג קודם כל למשפחתך. לצערי הרב מצבנו הולך ומחמיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...