Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערה ראשונה: כן, זה בדיוק מה שחשבתי באותו רגע - לא פלא שהרכב שלו נראה ככה עם איך שהוא נוהג.

הערה שניה: זה אכן נראה ככה בסרטון. במציאות אני חושב שהגבתי יחסית בסדר (בהתחשב בשעה :) ) וגם לקח לי זמן להבין מה הוא מנסה לעשות, לא היתה לו שום סיבה לצאת לעקיפה וחשבתי שאם אצפור לו הוא יתעורר ויבין את זה. כשראיתי שאין עם מי לדבר בלמתי בכל הכח. בדיעבד אולי הייתי צריך להוריד קצת מהירות מלכתחילה.

תודה

פורסם

נהג פח אשפה אמיתי , עוקף מימין (ללא סיבה ברורה) מיותר לציין שלא מאותת , והנגרר שלו כמעט ונכנס בצד ימין של הרכב.

צריך להקים אתר שיימינג לנהגים מיזבלה כאלו.

רכב מספר רישוי: 35-104-56 , נגרר מספר רישוי: 99-335-74

https://www.youtube.com/watch?v=xQO3KizhjCI&feature=youtu.be

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)
זה אכן נראה ככה בסרטון. במציאות אני חושב שהגבתי יחסית בסדר (בהתחשב בשעה :) ) וגם לקח לי זמן להבין מה הוא מנסה לעשות, לא היתה לו שום סיבה לצאת לעקיפה וחשבתי שאם אצפור לו הוא יתעורר ויבין את זה. כשראיתי שאין עם מי לדבר בלמתי בכל הכח. בדיעבד אולי הייתי צריך להוריד קצת מהירות מלכתחילה.

תודה

לפי הסרטון ניתן היה לצפות את זה, מעבר הנתיב שלו בוצע באופן איטי יחסית. זה שהוא לא ראה (או התייחס) לכך שאתה מגיח במהירות גבוהה ממנו, זה כבר טמטום שלו.

תהיה שלא הועלתה פה - מה הלך משמאלך? עושה רושם שהנתיב השמאלי היה פנוי, כך שבמקום לבלום בעוצמה יכלת לעבור לשם והבלאגן היה נחסך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אם היית ממתין שהנתיב יפתח במלואו זה כנראה לא היה קורה.

התחלתי להשתלב בדיוק כשנפתח הנתיב, אין צורך מבחינת החוק להמתין ולעבור אח"כ וגם אם כן לדעתי זה יכל לקרות גם שניה לאחר מכן.

פורסם

על פניו, זה נראה שחצית את השול עוד לפני הסטיה בגלל הגולף.

רק בקו של המונית בערך נראה כי רכבך יתאים בין השול לסימון נתיב הפניה.

לא שללתי בדברי את האפשרות שזה יקרה לאחר מכן.

פורסם
תהיה שלא הועלתה פה - מה הלך משמאלך? עושה רושם שהנתיב השמאלי היה פנוי, כך שבמקום לבלום בעוצמה יכלת לעבור לשם והבלאגן היה נחסך.

לצערי אסור לי בכלל לנסוע בנתיב שלישי (משקל כולל מעל 3.5) ואני לא מתכוון להסתכן בדו"ח בגלל נהג חסר אחריות.

פורסם
על פניו, זה נראה שחצית את השול עוד לפני הסטיה בגלל הגולף.

רק בקו של המונית בערך נראה כי רכבך יתאים בין השול לסימון נתיב הפניה.

לא שללתי בדברי את האפשרות שזה יקרה לאחר מכן.

כבר משניה 0:10 הבחנתי שהגולף נכנסת לי לנתיב ולכן ירדתי לשול.

אני נוסע שם יום יום כבר 4 שנים, ובכל פעם אני משתלב מיד כשהנתיב מתחיל, בהתחלה חלק על הנתיב פניה ימינה וחלק על הנתיב הרגיל, עד כשהרכב נכנס במלואו.

במקרה הנוכחי ביצעתי את הנוהל הרגיל, כאשר הגולף הרסה לי את הפניה. מעבר לזה, שים לב שהוא בולם ומאט מהירות בצורה חדה כשאני מתקרב אליו בגלל הניסאן ג'וק שנכנס לו לנתיב, וכדי לא לפגוע בו הוא חתך לכיוון שלי. חוץ מזה שהוא אח"כ המשיך ישר ולא פנה איתי ימינה, ולכן כשאני חושב על זה עכשיו כנראה גם הוא ניסה להתחמק ממשהו, אולי מהגו'ק.

פורסם

טרי מעכשיו, לא כזה רציני אבל נשתף:

מפעיל דחפור-בוב

אולי מזווית הצילום לא רואים כל כך שהוא הפריע לי עם הכף, אבל היא הייתה ממש מולי.

(ממחציתו עד צידו השמאלי של הרכב - בטווח הפגיעה).

פורסם

הנהג הישראלי המכוער במיטבו:

1. למה להיכנס בזמן בצורה יפה אם אפשר לחתוך, להאט והכל כדי לחסוך - כלום.

2. ערס חותך 2 נתיבים (ואותי) כדי לחסום אותי בשביל "לגנוב" פקק.

3. מעבר חציה? נתיב נגדי? למי אכפת? העיקר לעקוף!

אה, כן - אין שום איתות בכל הסירטון...

פורסם
כבר הרבה זמן שלא יצא לי לעדכן והצטברו לי סרטונים.

סוף סוף התפנה לי זמן, אז הנה 3 דקות של עבריינים.

בסרט בין השאר, אופנוען מתאבד שחוצה באדום, רכבים שנדחפים בסוף טור וחלקם אפילו חוצים על אי-תנועה.

לא משהו מרגש מדי, אולי חוץ מעבריין אחד שחסמתי אותו מלעבור על אי-תנועה.

הנסיעות שלך מאוד דומות לשלי :)

בכל אופן, אני לא סובל את הכביש לכיוון מחלף הסירה ואבא אבן, תמיד נוסע לעבודה דרך הבריגדה.

פורסם

נראה לי שזה המקום הכי מתאים לשאול...

זכור לי מקרה של בחור שנהג בbmw בקריות במהירות מופרזת של מעל 200 קמ"ש וצילם את זה בוידאו והעלה ליוטיוב, בגלל הסרטון המשטרה עצרה אותו.

עכשיו, אם המשטרה יכלה לעשות את זה, למה הם לא מטפלים בהרבה יותר מקרים של עבירות שתועדו בסרטונים?

פורסם

כיון שהבחור תעד את עצמו, והארוע היה מצויין מבחינה תעמולתית.

עכשיו תחשוב על הלוגיסטיקה המורכבת של לזמן כל מפרסם סרטון לפחות פעמיים - פעם לחקירה במשטרה (כדי לתת עדות על נסיבות הסרטון ועל אמינותו) ובפעם השניה לבית המשפט (לצורךחקירה וחקירה נגדית). דורש הרבה משאבים, שכל כך חסרים למ"י.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחי

נראה שאתה מנסה לחנך אנשים? בסרטון הראשון, נכון שהנהג ניזכר טיפה מאוחר מידי, אבל ניתן היה לצפות את זה ולאפשר לו להשתלב בלי לנסות לחנך אותו

אתה נוסע מהר יחסית, רואים את זה במיוחד בסרטון השני בהשואה לשאר כלי הרכב בכביש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...