Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ארמגדון, אני מכיר את הסימון. כאמור - אכן מטעה, אבל שים לב שגם בהמשך יש חיצים ישר וחיצים שמאלה. ישר - לבר יהודה, שמאלה - ליהודה ארזי. לכן הנתיב השמאלי מיועד לפניה שמאלה (ארזי) או להמשך ישר (בר יהודה), לא לפניה ימינה (דנו"ש).

ברווז - כידוע לך המקום נמצא כ-10 מ' מתחנת המשטרה המרכשית של חיפה, כולל חלק ממתנ"א המקומית (יש עוד משרדים בהמשך בר יהודה). לא מפריע לאף אחד להתפרע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חזרה על הודעה 5746, רק בשעות החשכה.

אני עדיין מחזיק בדעתי שאתה, כמו ארמגדון, העבריינים, ושהקו המנחה מיועד לנוסעים בנתיב הימני ורוצים לפנות לדנו"ש, ושמהשמאלי יש להמשיך ישר בבר יהודה או לפנות חזרה לארזי (חזרה למשטרה).

אתה טועה.

שים לב לחצים על הכביש ממש לפני הרמזור. הנתיב הימני אמור להמשיך רק לכיוון יד לבנים, בעוד שהשמאלי מאפשר גם המשך ליד לבנים וגם "פניה שמאלה".

פורסם

אתה מבין את הבעיה: אני מפרש "ישר" לבר יהודה, אתה מפרש לדנו"ש. מטעה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברווז, האורות הן חלק אינטגרלי מהשלט (ורטא מצברים, יקיר הפורום). אין שם ניידת.

אם כך, אז- :oops:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כל כך קל למשטרה להציב שם ניידת (מול בניין המשטרה, הכי "קל"ב" שיש) ולהוריד מהכביש את כל העבריינים האלה.

דרך אגב, תעדכן את השעה (שעה קדימה) במוביוס שלך.

תודה, אעדכן :-D

פורסם
אתה מבין את הבעיה: אני מפרש "ישר" לבר יהודה, אתה מפרש לדנו"ש. מטעה ביותר.

אני עדיין חושב שאתה טועה. שים לב שהאוטו שמימיני עובר את הנתיב שלו (המסומן ברור ע"י קו מקווקו) לנתיב השמאלי יותר, בעוד שאני אמנם גם עובר קו מקווקו, אך לא הקו המסמן את הנתיב שלי אלא נתיב של אוטו שמגיע מכיוון העיר התחתית וממשיך ישר.

בנוסף לזה אם החץ הישר לפני הרמזור מסמן את ההמשך לבר יהודה, לא אמור להיות גם חץ ימינה מהנתיב הימני המסמן את ההמשך לכיוון נו"ש?

אגב, איך אפשר לבדוק בוודאות את העניין?

פורסם (נערך)

זו לא באמת היתה טלית, אבל אני נשבע שבהתחלה חשבתי שכן. האמת, כמו שהוא נסע, טלית רק היתה יכולה לעזור. :-D

הנה עוד מהיום:

1. המקום ה"רגיל" ממנו אני מעלה להנאתכם בדרך כלל.

2. גם אני רוצה אאודים שחורים ודנד"שים שבמקום לוחיות (גם מלפנים) יש מדבקות של מדינת ישראל (תפתחו על מסך מלא ותעבירו ל-HD). האמת, בלי המדבקה אלו יכלו להיות רכבי מאפיה בדרך לחיסול:

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

חלק מהשיירה של ביבי לא?

אותי פעם עקפו בכביש 1 השיירה המלאה (שלושה רכבים במקום 2,ועוד 2 אופנועים,ועוד 2 ג'יפים לנד קרוזר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...