Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Oh Boy...

חלק מהדבילים של היום (השאר פשוט לא היו מספיק טובים):

1. פרסה במקום לא מתאים, באדום עם חסימה של נתיב. יופי.

2. אני מנחש שהאוטובוס עבר בכתום מע"צ. זהיר.

3. זהירות! זקנים נוהגים! לילה. אורות? חה! שמירת נתיב? הצחקתם.

4. יש לי מרצדס ולכן מותר לי לעכב תנועה ולחתוך 2 נתיבים לחניה. דביל כבר אמרנו?

פורסם

טרי מיום שישי, דביל אידיוט אבל בעיקר נהג אגרסיבי ומסוכן, שבשבילו פס לבן זה מה שהוא שם על חוקי התנועה וחיי הנהגים שמגיעים מולו. מהקיצוניים יותר שיוצא לי לראות.

עקיפה ראשונה על פס לבן, הוא עוקף אותי במהירות של לפחות 40 50 מעל למה שמותר בכביש הזה.

[video=youtube_share;T7RVBN3Eye8]

עקיפה שניה של אותו אידיוט מייד אחרי כן- והפעם הוא אפילו לא מתרגש מהרכב שמגיע ממול ומסיים את העקיפה במקביל אליו תוך כדי שהוא מכריח אותו לרדת לשוליים.

[video=youtube_share;QmjV3LZH87c]

פורסם

בחייך, איך המורה יכול לעשות את זה אם הוא קורא עיתון בדיוק?

אני לא יודע מה הסיבה. אני פשוט אומר שזה מאוד לא טוב. זה לא עוד נהג גרוע. זה מורה שאמור לחנך. התנהלות כזו תגרום לתלמידיו להיות נהגים פחות טובים. לשמחתי היה לי מורה מסוג אחר.

פורסם
נראה לי שבפסוק א' של פרק יא' בספר במדבר טרם שמעו על פרויד. לא בקלות תתפוס אותי בשעה שאני נוקש בלשוני, במקלדתי כבעל פה...

וברצינות, מתוך הסרטונים כאן אפשר ללמוד לקחים חשובים לנהיגה במקום סתם להתאונן, להתלונן, לקבול, לקטרג, להלין או כל מלה אחרת שלא מעלה לך אסוסיאציות לפסיכולוגים שהיה להם הרצון התמוה לעשות את צורכיהם במכנסיים. :lol:

אני מכיר את המילה וההטיות שלה, אם כי בשירשור של תאונות (בין היתר), הבנתי משמעות מעט שונה מדבריך :lol:

אני לא יודע מה הסיבה. אני פשוט אומר שזה מאוד לא טוב. זה לא עוד נהג גרוע. זה מורה שאמור לחנך. התנהלות כזו תגרום לתלמידיו להיות נהגים פחות טובים. לשמחתי היה לי מורה מסוג אחר.

גם לי. אבל לא רבים יכולים לומר את זה לצערי הרב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמעט תאונה בחיפה

חזרה על הודעה 5746, רק בשעות החשכה.

אני עדיין מחזיק בדעתי שאתה, כמו ארמגדון, העבריינים, ושהקו המנחה מיועד לנוסעים בנתיב הימני ורוצים לפנות לדנו"ש, ושמהשמאלי יש להמשיך ישר בבר יהודה או לפנות חזרה לארזי (חזרה למשטרה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שאתה טועה.

הצומת לפחות ע"פ הסרטונים עבר צביעה מחדש של הנתיבים (בשונה ממה שמופיע במפות גוגל).

מהסרטון של ארמגדון הנתיב הימני מסומן עם חץ ישר בלבד בעוד השמאלי בחץ ישר ושמאלה.

בנוסף שים לב לקו המקווקו בין הנתיבים החל מבערך שניה 10 וראה שהוא ממשיך ימינה/ישר.

פורסם

Goole Street View לא רלוונטי, הוא צולם ב-2011, לפני פתיחת כביש נחל הגבורים, על כל השינויים בתנועה שהביא עמו.

לפי ההגיון שלך (ושל ארמגדון) יש פניה ימינה לדנו"ש גם מהנתיב השמאלי למי שבא מקיבוץ גלויות (תנועה הבאה מימין ברמזור המצולם) - ולא היא. הקטע שעליו אתה מדבר אינו שייך לנתיב שממנו אתה מגיע אלא למי שבא מימין וכן למגיעים מהנתיב הימני של נתן אלבז.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרלוונטיות של גוגל סטריט היא להדגיש את ההבדלים לגבי מה שקיים היום.

שים לב לקו המפריד בין הנתיבים:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

הנתיב הימני שיוצא מהרמזור אמור להמשיך ימינה בלבד לדרך יד לבנים.

פורסם

לא. הנתיב הימני נועד להמשיך בבר יהודה. השמאלי בבר יהודה ובארזי. הצומת של דנו"ש יותר מרוחק והסימון שלו נפרד. עם זאת אני מסכים שמדובר בסימון מטעה, שלט קטן ירוק עם הגדרת הכיוונים לא היה מזיק, אם כי יש בעיה של מקום להצבתו.

ודא - אני לא מסתמך על צילומי גוגל, אני עובר בצונת הזה מספר פעמים בשבוע, אם כי הכיוון אחר (בבוקר יורד בנחל גבורים לכיוון גשר פז, אחה"צ חוזר ועולה בנחל הגבורים), כך שאני מכיר היטב את הסימונים.

פורסם
מעניין, אני רואה השתקפות של ניידת (אורות כחולים ואדומים) על השלט מצד ימין, האם הניידת עשתה לו משהו בעקבות טימטומו? לא נראה לי.

ברווז, האורות הן חלק אינטגרלי מהשלט (ורטא מצברים, יקיר הפורום). אין שם ניידת.

פורסם
חזרה על הודעה 5746, רק בשעות החשכה.

אני עדיין מחזיק בדעתי שאתה, כמו ארמגדון, העבריינים, ושהקו המנחה מיועד לנוסעים בנתיב הימני ורוצים לפנות לדנו"ש, ושמהשמאלי יש להמשיך ישר בבר יהודה או לפנות חזרה לארזי (חזרה למשטרה).

אנחנו ממשיכים להתווכח במעגלים:

היות וכרגע בשני הנתיבים מצויר חץ ישר, ההגיון אומר שפניה שמאלה מהנתיב הימני היא צעד מסוכן ומטומטם בצומת רב נתיבי. אם המחוקק התכוון למשהוא אחר, על הנתיב הימני היה צריך להיות מסומן גם חץ ימינה.

בכל מקרה שלט ירוק למעלה עם הסבר היה מקטין את העימותים הללו למינימום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...