Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן תגובת המשטרה, שיניתי קצת שיתאים למציאות:

שלום אורי, כדי שהנושא ישלח לפח הארכיוני של נושאים שאין שום סיכוי בעולם שניגע בהם גם אם האינטרס הציבורי זועק לשמיים, אתה יכול לשלוח לנו את כל הפרטים שברשותך כולל תאריך, כתובת, שעה, מספר רישוי הרכב, הסרטון הנ"ל, מספר תעודת זהות ומספר טלפון ליצירת קשר עמך, לכתובת המייל: [email protected]
פורסם

ז"א שהוא צריך לגשת פיזית לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה?

דרך מעולה לסנן 99% מהתלונות. למי יש כוח לשבת 4 שעות בתחנת המשטרה בשביל זה.

פורסם

לסנן 99% מהתלונות ולזרוק לפח גם את 1%התלונות שהוגשו פיזית.

במקרה המתואר בקישור חבר פורום צילם נהג מונית מתנהג בבריונות, ומסכן אחרים בכביש באופן שמחייב הורדה מהכביש והרחקה מהציבור להרבה זמן. הוגשה לפני שנתיים תלונה פיזית, והיא נזרקה לפח.

פורסם

הווידאו מתחיל בהגדלה, ואין סאונד כי אשתי ואני עסוקים בללכלך על איזה קרוב משפחה...:

ואני אומר: מילא עשית עבירה כל כך ברורה, אבל לפחות תהיה חכם ותחכה לרמזור שלך שיהיה ירוק (לא שלו, כמובן, של הולכי הרגל) במקום להדחף ולסכן כך את עצמך.

פורסם

הרציונאל דווקא הגיוני יחסית. שלא יתחיל כל אחד לשלוח סרטונים שהוא ראה ביוטיוב ואנע ערף מה למשטרה בפייסבוק.

להגיש תלונה ולפתוח חקירת משטרה אמור להיות רציני. לא שיתוף בפייסבוק.

פורסם

תאונה מעניינת לפני כמה שבועות, נהג משאית חתך אותי והוריד לי את המראה, אחרי זה עשה לי עם היד סליחה וחשב שהכול בסדר.

אמרתי לו לעצור וישר הראתי לו שיש לי מצלמה שתיעדה את הכול ושיפסיק עם ההצגות אבל הוא היה משוכנע שזו סתם מצלמת דמה בשביל לאיים, באותו היום שלחתי לו קישור תקין ביוטיוב וטען שהוא אינו מצליח לפתוח(מי בימינו לא מצליח לפתוח סרטון יוטיוב?)

שלחתי לו הודעה סמס אחרונה שאני מציע לו לסיים את הדרמה ללא עירוב הביטוח ואני לא מתכוון לנהוג זמן רב ללא מראה וכבר הכנתי את הקרקע עם המוסך הסדר שלי(1500 שקל) ביום למחרת התקשר ואמר שהוא קנה מראה חדשה והציע להיפגש לסיים את הסיפור, למחרת הכול סודר.

אם לא היית לי מצלמה הייתי צריך לבזבז את הזמן שלי פי 10 בשביל לקבל את מה שמגיע לי.

[video=youtube;Qh9xqW-P5nk]

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אם לא היית לי מצלמה הייתי צריך לבזבז את הזמן שלי פי 10 בשביל לקבל את מה שמגיע לי.

אתה טועה. בלי מצלמה לא היית מבזבז דקה, פשוט היית משלם על המראה בעצמך.

:turn-l:
פורסם
בגלל אנשים מפגרים כמוהו, הלך לי הטמבון והפח באיזור הכנף הקדמית , ובנוסף כמעט פגע בנוסעת שישבה לידי.

זה היה לפני שנתיים, כשילד בן 17 החליט שהוא יכול לפרסס באמצע הכביש בלי לאותת תוך כדי שהוא נכנס לחניה בצד הכביש, בלי להסתכל כמובן במראות ולראות שב3 בלילה הוא לא היחיד בכביש!

זה היה הנזק בזמנו 950 ש"ח :

181244_10151677791827660_1520277153_n[1].jpg970879_10151677792147660_246785431_n[1].jpg

פורסם (נערך)

מקבץ אופנועים מאתמול:

פחד לעצור להולכי רגל במעבר חציה:

[video=youtube_share;jZl2qGzLEF4]

אופנוען עוקף פקק דרך הנתיב הנגדי:

[video=youtube_share;wjK0Nl2Buk0]

גטס גולש באדום (לא נורא) ואופנוען חוצה צומת באדום (בזהירות יחסית):

[video=youtube_share;2LP5wNxYnYY]

עריכה אחרונה על ידי armagedon

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...