Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.veoh.com/watch/v90560897D6PTDPkT

עשיתי מקבץ בשבוע אחד, הנושא מאוד מדאיג אותי ,:roll:, אני מעלה סרטונים רק כשבאמת משהו הזוי קורה בכבישים ולכם הינה לכם סרטונים משעשעים :twisted: כמו כן השתעשעתי גם בעריכה.. שלא יהיה לכם משעמם

1- הנהג מחליט פתאום להשתלב לנתיב הימני הקיצור, למה אתם שואלים? בנתיב השמאלי הקיצוני פונים למכללה, ונהיה שם עומס. בשעה 9 מתחיל מבחן, אז הוא מחליט לחתוך את כל התור כדי לעשות פרסה בכיכר שבהמשך( לא צורף לסרטון הכיכר המדובר, בגלל ניבולי מפה כלפיו).

1ב' - בהמשך הפעיל וינקר שמאלי, בשביל מה ?? אין מושג, עשיתי ZOOM IN

2-נהג משאית חותך אותי, אין לי מושג למה :cry: .

3- רכב לימוד, מחליט לעצור באמצע הכביש בנתיב השמאלי. למה הוא בכלל בנתיב השמאלי???(הוא= נהגת+ מורת נהיגה ממין נקבה).

והאחרון חביב- הכי עצבן אותי, WTF הוא עושה? (חוץ מלדבר בנייד שבהמשך עלה כשעקפתי אותו בכוונה).

לקח פנייה רחבה כאילו יש לו סמי טריילר+ 2 קרוואנים..

----בוצעה צפירה כפולה--- לרוב לא עושה זאת, אבל הוא ממש עצבן אותי, בהתחלה לא נתן לי זכות קדימה, יש לו תמרור של זכות קדימה, בהמשך לקח פנייה ובסוף גם החליט לחתוך אותי!

עריכה אחרונה על ידי JaIgor
פורסם
תן לי להבין:

ההתנהגות של נהג המשאית זה בסדר?

אם אנשים נהיו עבריינים אז זה בסדר כי כולם ככה?

מכיר את המשפט "אם כולם יקפצו מהגג..."?

אתה מאלה שבאמת היו קופצים מהגג כי "כולם עושים את זה"?

ואם המשאית פשוט לאט לאט גולשת לנתיב שלך גם אז אתה אשם?

מה ז"א שפרייבטים נדחפים לאן שלא צריך?

אסור לעקוף משאית?

שינו את החוק שלפרייבטים אסור לנהוג בכביש?

למה לא מספרים לי שום דבר?

ד"א,

כשאני נוסע בכביש 443, אני על הימני ועוקפים אותי כאילו אני איזה סבתא בת 115 שלא יודעת לנהוג.

הבעיה: אני על 100 קמ"ש.

אז בגלל שאני לא מופרע כמו כל השאר אז אני לא בסדר?

וואו, בעיות בהבנת הנקרא וכתיבת שטויות בקצב טורבו מסחרר, דיי מוציאות את החשק מלהגיב לך, אבל אנסה בכל זאת..

רשמתי כבר מקודם שהגלישה של המשאית לנתיב אחר זה לא בסדר בעליל. עד כאן?

אז אתה רואה שיש מולך בעיה, סכנה - משאית סוטה לנתיב נסיעה שלך. למה להידחף בכוח?

בנוסף לזה, בתור נהג משאית, אין יום בלי שפרייבטים ינסו וידחפו משמאל ומימין, ברמה שאם אני לא אבלום, זה לא יגמר בכיף.

ומה הטורבו שטות על עקיפות משאית שקישקשת שם, עם כל מיני חוקים חדשים?

תעקוף כמה שמתחשק לך. רשמתי איפשהו שאסור? רק אל תדחף למצבים שעלולים להיגמר רע, אפילו אם הצדק עמך. כידוע, בכביש אומרים שעדיף להיות חכם מאשר צודק.

פורסם
אתה "לא מצדיק" אבל אתה כן מאשים. אבל למה לא את העבריין?

גם אתה ממש גיבור על הפרייבט ולא על העבריין.

אולי די כבר "לרדת" על מי שנמצא פה בפורום ותתחילו להזדעזע מהעבריינים האמיתיים?

עבריין יהיה אשר יהיה, זה לא משנה, אבל אל תהיה צודק אלא תהיה חכם!

ולגלות לך משהו ? אני מאשים את נהג הפרייבט האמיץ שביצע את העקיפה הזאת יותר מאשר את נהג המשאית.

לא יורד על "מי שנמצא פה בפורום".

אבל מצטער, לא הזדעזתי מה"עבריין" במשאית. מי ישמע, עבריין.. אתה יודע כמה פרייבטים סוטים מנתיבים בגלל חוסר ריכוז? זה כבר נהיה בשיגרה.

כמובן שלא מצדיק את המשאית. אין שום דבר בסדר במהלך הזה, אבל אני עוד יותר כועס על נהג הפרייבט שמרשה לעצמו להיכנס בכוח לסיטואציה הזאת.

שוב, פרייבטים נהיו גיבורים מול משאיות כי הם נדחפים בכוח למקומות שלא צריך. סבבה, הצדק איתך, אבל בשביל מה זה טוב? ונניח אתה 200% צודק, אבל מה לעשות, נהג המשאית לא שם לב. יצאת צדיק? גיבור? מה?

+1

קראתי פה פעם באחת החתימות משפט כל כך נכון

"אם עוקפים אותך מימין, סימן שאתה בנתיב הלא נכון"

צריך לפרסם את המשפט הזה

לגמרי. ואחרי זה מעלים סרטונים על נהג "משוגע" שעוקף מימין...

תן לי להבין:

ההתנהגות של נהג המשאית זה בסדר?

אם אנשים נהיו עבריינים אז זה בסדר כי כולם ככה?

מכיר את המשפט "אם כולם יקפצו מהגג..."?

אתה מאלה שבאמת היו קופצים מהגג כי "כולם עושים את זה"?

מה ז"א שפרייבטים נדחפים לאן שלא צריך?

אסור לעקוף משאית?

שינו את החוק שלפרייבטים אסור לנהוג בכביש?

למה לא מספרים לי שום דבר?

ד"א,

כשאני נוסע בכביש 443, אני על הימני ועוקפים אותי כאילו אני איזה סבתא בת 115 שלא יודעת לנהוג.

הבעיה: אני על 100 קמ"ש.

אז בגלל שאני לא מופרע כמו כל השאר אז אני לא בסדר?

תגיד לי... מה אתה רציני?

וואו, בעיות בהבנת הנקרא וכתיבת שטויות בקצב טורבו מסחרר, דיי מוציאות את החשק מלהגיב לך, אבל אנסה בכל זאת..

רשמתי כבר מקודם שהגלישה של המשאית לנתיב אחר זה לא בסדר בעליל. עד כאן?

אז אתה רואה שיש מולך בעיה, סכנה - משאית סוטה לנתיב נסיעה שלך. למה להידחף בכוח?

בנוסף לזה, בתור נהג משאית, אין יום בלי שפרייבטים ינסו וידחפו משמאל ומימין, ברמה שאם אני לא אבלום, זה לא יגמר בכיף.

ומה הטורבו שטות על עקיפות משאית שקישקשת שם, עם כל מיני חוקים חדשים?

תעקוף כמה שמתחשק לך. רשמתי איפשהו שאסור? רק אל תדחף למצבים שעלולים להיגמר רע, אפילו אם הצדק עמך. כידוע, בכביש אומרים שעדיף להיות חכם מאשר צודק.

+1

עומר :-)

פורסם

מה ז"א שפרייבטים נדחפים לאן שלא צריך?אסור לעקוף משאית?

אשם? לא. מת? כנראה שכן. עכשיו תעשה את החשבון...

בעצם, תעשה את החשבון בפעם הבאה שאתה חולף ליד משאית. בינתיים שתה משהו קר וקח את הדברים כביקורת בונה לנהיגה שלך במקום לכעוס.

ודרך אגב, לא, לא אסור לעקוף משאית אבל (וזו הפעם הראשונה והאחרונה שתתפוס אותי מדבר צה"לית) לעקוף משאית זה תמיד אירוע, וצריך להתייחס אליו בכובד ראש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא ראיתי משהו ממש ממש חריג שהוא עשה (הנתיב שלו נגמר והוא השתלב יחסית לאט לנתיב של הניידת),

כנראה אחרי שהוא נכנס לפניהם, השוטרים הריצו אותו במסוף ורצו לבדוק משהו.

אבל השוטר הזה חתיכת אידיוט!

הוא עבר לשוליים ללא מבט ובחוסר אכפתיות וכמעט גרם לתאונה עם רוכב הקטנוע (שלא עשה עבירה - בפקק ניתן לנסוע בנסיעה איטית ובטוחה בשול הימני בלבד) ובאותה מידה יכלו להיות שם גם שיירה של רוכבי אופניים.

פורסם

אני מסופק אם הבעיה היתה השתלבות הטנדר, השוטר לא עוצר אותו מיד אלא ממשיך עוד קטע, כך שסביר שהבין שההשתלבות היתה תקינה.

ומצטרף ל-GTR, הירידה של השוטר לשול מסוכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה היחידה במה שעשה הטנדר זה שהוא ירד לשוליים כדי שלהשתלב. יכל לעשות זאת גם בלי לרדת לשוליים.

מסכים עם זה שהניידת הייתה ממש לא בסדר שירדה לשוליים בפתאומיות שכזו וכמעט לכנס בקטנוע.

פורסם

המתנדבים האלה פשוט עשו שם כל כך הרבה בלאגן...על הפנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...