Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה "לא מצדיק" אבל אתה כן מאשים. אבל למה לא את העבריין?

גם אתה ממש גיבור על הפרייבט ולא על העבריין.

אולי די כבר "לרדת" על מי שנמצא פה בפורום ותתחילו להזדעזע מהעבריינים האמיתיים?

לא יורד על "מי שנמצא פה בפורום".

אבל מצטער, לא הזדעזתי מה"עבריין" במשאית. מי ישמע, עבריין.. אתה יודע כמה פרייבטים סוטים מנתיבים בגלל חוסר ריכוז? זה כבר נהיה בשיגרה.

כמובן שלא מצדיק את המשאית. אין שום דבר בסדר במהלך הזה, אבל אני עוד יותר כועס על נהג הפרייבט שמרשה לעצמו להיכנס בכוח לסיטואציה הזאת.

שוב, פרייבטים נהיו גיבורים מול משאיות כי הם נדחפים בכוח למקומות שלא צריך. סבבה, הצדק איתך, אבל בשביל מה זה טוב? ונניח אתה 200% צודק, אבל מה לעשות, נהג המשאית לא שם לב. יצאת צדיק? גיבור? מה?

פורסם
זה קטע כביש קצר ועמוס וברמזור הבא 90% מהמכוניות פונות שמאלה.

גם בפקקים אתה מתלונן שמכוניות לא שומרות על הימין?

כן, גם בפקקים, בהם התנועה בימין זורמת ובשמאל לא, אני מתלונן. וכן, זה קורה בכל כביש ארצישראלי מצוי, עליו נוהגים מיטב בני ובנות ישראל, שחושבים ש"שמאלי זה מהר! אסור לצאת פראייר! מהר שמאלה!".

זה שבמקרה הספציפי אולי מדובר בכביש קצר ועמוס, הרוב פונים שמאלה, לא רלוונטי בכלל.

אתה בכבישים אחרים מקפיד לנסוע בנתיב הימני, כשאתה לא עוקף?

הנהג שנעקף על ידי הברלינגו, לדעתך, רק בקטע הספציפי הזה נדבק לנתיב השמאלי, כאילו חייו תלויים בזה?

מאמין ששנינו יודעים את התשובות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כן, גם בפקקים, בהם התנועה בימין זורמת ובשמאל לא, אני מתלונן. וכן, זה קורה בכל כביש ארצישראלי מצוי, עליו נוהגים מיטב בני ובנות ישראל, שחושבים ש"שמאלי זה מהר! אסור לצאת פראייר! מהר שמאלה!".

זה שבמקרה הספציפי אולי מדובר בכביש קצר ועמוס, הרוב פונים שמאלה, לא רלוונטי בכלל.

אתה בכבישים אחרים מקפיד לנסוע בנתיב הימני, כשאתה לא עוקף?

ברור, תתקשה להאמין אבל אני אפילו מאותת

הנהג שנעקף על ידי הברלינגו, לדעתך, רק בקטע הספציפי הזה נדבק לנתיב השמאלי, כאילו חייו תלויים בזה?

יש גם נהגים שנוסעים בנתיב השמאלי כשהימני ריק

מאמין ששנינו יודעים את התשובות.

הבעיה עם הברלינגו זה לא שהוא עקף רכב אחד שהתנחל בשמאלי, אלא שהוא מתייחס לשאר הרכבים כקונוסים ועושה בינהם שמיניות.

לדעתי, כשיש פניה שמאלה בכביש סואן לא צריך להישאר בימני עד הרגע האחרון כי זה יוצר הפרעות לתנועה לקראת הפנייה וגורם לסתימת כל הנתיבים.

פורסם

הבעיה עם הברלינגו זה לא שהוא עקף רכב אחד שהתנחל בשמאלי, אלא שהוא מתייחס לשאר הרכבים כקונוסים ועושה בינהם שמיניות.

לא הוא לא.

איש מביניכם לא בדיוק נראה טס בסרטון, והוא יוצא לעקיפה כשאתה די רחוק ממנו.

כן, הוא מסתכן, כי הוא נוהג בברלינגו ואין לו כנראה את היכולת להאיץ מספייק, אבל בסך הכל הוא עוקף מימין. לא יותר ולא פחות.

בדיוק בגלל סרטונים כאלו אני חושב שהשרשור הזה, וגם אתרי השיימינג זו תופעה רעה.

לדעתי, כשיש פניה שמאלה בכביש סואן לא צריך להישאר בימני עד הרגע האחרון כי זה יוצר הפרעות לתנועה לקראת הפנייה וגורם לסתימת כל הנתיבים

לדעתי זו לא בושה להשתמש בדוושה הימנית.

משהו מאוד בסיסי שיותר מדי נהגים בארץ מתקשים להבין - לאט זה לא בהכרח בטוח.

פורסם

משום מה, אתה מתייחס רק למכונית הראשונה שהוא עוקף. הצורה שהוא עוקף מכוניות משניה 17 מסוכנת ואין לה שום הצדקה.

אני מבין מאיפה ההטפות שלך לגבי הנתיב הימני באות. כנראה שיש לך רכב חזק ואתה מצפה שהנתיב השמאלי תמיד יהיה פנוי כדי שלא תצטרך לרדת מ- 150 קמ״ש. בסופו של דבר האינטרס של כולנו הוא שהתנועה תזרום, פניות ברגע האחרון גורמות להפרעה בזרימת התנועה.

פורסם

הנה רעיון לשרשור:

לכתוב את מספר הרישוי של הרכב המצולם. ככה נוכל לחפש את זה בחיפוש באשכול, ואולי נמצא מאותו נהג כמה סרטונים שונים.

אולי גם אחד מחברי הפורום יזהה את עצמו מצולם ויוכל להגיב או משהו כזה.

צריך לעשות את זה אבל באיזושהי תבנית קבועה, שיהיה קל לחפש ולא נצטרך לנחש איך פיסקו את המספר.

נניח, לקבוע שכותבים xx-xxx-xx, ואז זה בדיוק התבנית בה נחפש בחיפוש.

מה דעתכם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

משום מה, אתה מתייחס רק למכונית הראשונה שהוא עוקף. הצורה שהוא עוקף מכוניות משניה 17 מסוכנת ואין לה שום הצדקה.

בהחלט יכול להיות, קשה לי להבין מהסרטון איפה ואיך הוא עוקף בהמשך.

אני מבין מאיפה ההטפות שלך לגבי הנתיב הימני באות. כנראה שיש לך רכב חזק ואתה מצפה שהנתיב השמאלי

תמיד יהיה פנוי כדי שלא תצטרך לרדת מ- 150 קמ״ש

אני לא נוסע בנתיב השמאלי אף פעם, אלא אם אני עוקף.

כשאני מסיים את העקיפה אני מקפיד לחזור לימין. כשמתקרב מאחורי מישהו שלא רוצה לרדת מ-200, אני חוזר לימין.

אין לזה שום קשר למכונית שאני נוהג בה ולקצבים שאתה מייחס לי. גם במאזדה 2 אפשר לנסוע ב-150 קמש. החסימה של השמאלי, מאידך, נובעת הרבה פעמים דווקא מעמדה שקשורה למה שאתה כותב - "בוא נלמד את האפס הזה עם הרכב החזק קצת לקח. מי הוא חושב שהוא? איך הוא מעז לרצות לנהוג במהירות יותר גבוהה מהמהירות שאני החלטתי שהיא הכי מתאימה לכביש הזה שיש?!"

בסופו של דבר האינטרס של כולנו הוא שהתנועה תזרום, פניות ברגע האחרון גורמות להפרעה בזרימת התנועה.

בהחלט. רק שזו רק דוגמא אחת. זו גם לא הסיבה העיקרית שבגללה אנשים מתנחלים בשמאל.

זה שילוב של דברים, ובבסיסם שני עקרונות מנחים אצל הנהג הישראלי הממוצע - 1) שמאל = מהיר; 2) המהירות שבה אני נוסע = המהירות הכי טובה ומתאימה לתנאי הדרך. כל מי שרוצה להיות יותר מהיר הוא משוגע.

פורסם (נערך)

אני מבין מאיפה ההטפות שלך לגבי הנתיב הימני באות. כנראה שיש לך רכב חזק ואתה מצפה שהנתיב השמאלי תמיד יהיה פנוי כדי שלא תצטרך לרדת מ- 150 קמ״ש. בסופו של דבר האינטרס של כולנו הוא שהתנועה תזרום, פניות ברגע האחרון גורמות להפרעה בזרימת התנועה.

זה שנהג הברלינגו מזגזג כמו מפגר, בעיקר בסוף הסרטון, זה נכון. אבל, שים לב שבשתי העקיפות שנראות בראשית הסרטון, שבהן הוא עוקף שני רכבים בשמאלי, אף לא אחד מהנהגים שהוא עקף בלם [או שאורות הבלימה שלהם לא תקינים :)], אז כנראה שהם נמצאים בשמאלי מבלי שהם אמורים להיות שם. זה מה שמטריד את יבגני, ובצדק. מצד שני, זה לא מזכה את נהג הברלינגו מהתואר דגנרט. המקרה זה מלמד שהכביש הוא מכלול של דברים וההשפעה של נהגים אחד על השני מהותית.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא יורד על "מי שנמצא פה בפורום".

אבל מצטער, לא הזדעזתי מה"עבריין" במשאית. מי ישמע, עבריין.. אתה יודע כמה פרייבטים סוטים מנתיבים בגלל חוסר ריכוז? זה כבר נהיה בשיגרה.

כמובן שלא מצדיק את המשאית. אין שום דבר בסדר במהלך הזה, אבל אני עוד יותר כועס על נהג הפרייבט שמרשה לעצמו להיכנס בכוח לסיטואציה הזאת.

שוב, פרייבטים נהיו גיבורים מול משאיות כי הם נדחפים בכוח למקומות שלא צריך. סבבה, הצדק איתך, אבל בשביל מה זה טוב? ונניח אתה 200% צודק, אבל מה לעשות, נהג המשאית לא שם לב. יצאת צדיק? גיבור? מה?

היו לי שתי אפשרויות ,לאט את הנסיעה ויכול להיות שלחטוף את הצד האחורי שלו,או בחלקיק שנייה לעבור אותו וזה מה שהעדפתי

אני לא עברתי שום עבירה,אני יודע שפעלתי בפזיזות,אבל זו הייתה אחת האפשרויות שלי לכן המשכתי בנסיעה לצערי נהגי משאיות מתנהגים כרוצחים על הכביש למרות שהם אמורים להיות הכי מקצוענים וחלקם מתנהגים כמו רוצחים על הכביש כמו הנהג הזה,אני לא רוצה שום מדליה עם וותק בנהיגה אבל תשפטו גם את הצד השני,ומחר זה גם יכול לקרות לכם

פורסם (נערך)

שוב פעם אני מפרסם את זה,הרכב לפני עבר אותו שים לב שהוא סטה רק מתי שאני הייתי ,זה היה מסוכן ולכן פרסמתי

עריכה אחרונה על ידי yaniv809
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eRs6kgSeiNI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
פורסם
היו לי שתי אפשרויות ,לאט את הנסיעה ויכול להיות שלחטוף את הצד האחורי שלו,או בחלקיק שנייה לעבור אותו וזה מה שהעדפתי

אני לא עברתי שום עבירה,אני יודע שפעלתי בפזיזות,אבל זו הייתה אחת האפשרויות שלי לכן המשכתי בנסיעה לצערי נהגי משאיות מתנהגים כרוצחים על הכביש למרות שהם אמורים להיות הכי מקצוענים וחלקם מתנהגים כמו רוצחים על הכביש כמו הנהג הזה,אני לא רוצה שום מדליה עם וותק בנהיגה אבל תשפטו גם את הצד השני,ומחר זה גם יכול לקרות לכם

אם היית בולם, הצד האחורי שלו לא היה נוגע בך. הפעלת שיקל דעת, קיבלת החלטה. הפעם המזל היה לטובך, פעם הבאה, אולי לא.

נהגי משאיות רוצחים?

חמוד, דפדף קצת בין אלפי הסרטונים כאן באשכול, ותחזור אלי עם תובנות.

פורסם
בסופו של דבר האינטרס של כולנו הוא שהתנועה תזרום,

אל תכליל, כשמישהו מנסה לעקוף אותי מימין בתחילת הרחוב שלי, שמצטמצם מ2 נתיבים לנתיב אחד, אני דואג במשך הקילומטר שנשאר לא לעבור 30 קמש.:evil:

פורסם

תן לי להבין:

ההתנהגות של נהג המשאית זה בסדר?

אם אנשים נהיו עבריינים אז זה בסדר כי כולם ככה?

מכיר את המשפט "אם כולם יקפצו מהגג..."?

אתה מאלה שבאמת היו קופצים מהגג כי "כולם עושים את זה"?

ואם המשאית פשוט לאט לאט גולשת לנתיב שלך גם אז אתה אשם?

מה ז"א שפרייבטים נדחפים לאן שלא צריך?

אסור לעקוף משאית?

שינו את החוק שלפרייבטים אסור לנהוג בכביש?

למה לא מספרים לי שום דבר?

ד"א,

כשאני נוסע בכביש 443, אני על הימני ועוקפים אותי כאילו אני איזה סבתא בת 115 שלא יודעת לנהוג.

הבעיה: אני על 100 קמ"ש.

אז בגלל שאני לא מופרע כמו כל השאר אז אני לא בסדר?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...