Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, לגבי הסרטון של הנהגת שהתפרצה לך לנתיב, האם היה לך אמצעי זיהוי כלשהו של משטרה? על האופנוע? וסט משטרתי? אני פשוט שואל על מנת להבין מדוע היא עצרה. (פשוט לא נראה לי שהייתי עוצר לאופנוע בלי זיהוי שמצפצף לי לעצור בצד) וכיצד מתייחס לזה החוק?

פורסם

אם מישהו יקרא את זה תוך כדי נהיגה, אני בטוח שגם בצד השני יכנסו לה בטמבון.

אבל מקורי ביותר.

IMG_20150116_122420.jpg

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
אם מישהו יקרא את זה תוך כדי נהיגה, אני בטוח שגם בצד השני יכנסו לה בטמבון.

אבל מקורי ביותר.

[ATTACH=CONFIG]410653[/ATTACH]

מקורי, אך עם זאת מטופש כשזה מגיע לעניין הבטיחותי.

פורסם
נהג ששכח שיש עוד רכבים על הכביש מלבדו :evil:

לפחות בסוף הוא נזכר לאותת :roll:

אם היתה לי מצלמת חלון הייתי מעלה כל יום לפחות ארבעה סרטונים כאלה (נחל גבורים\אבן גבירול, היציאה המזרחית מקרית ביאליק על 79, המעגלים בקצות הגשר ב-8511).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני באמת ובתמים לא הבנתי איזה עבירת תנועה היא עשתה, אני שואל באמת כדי לדעת ולהיזהר בעצמי...

זכות הקדימה היא שלו, אסור לה לצאת עד ששתי הנתיבים יתפנו. בנוסף, פניה ימינה צריכה להתבצע מהנתיב הימני אל הימני תמיד - היא פנתה לנתיב השמאלי.

בכ"מ - יכול היה להימנע, מזל שלא נגמר חמור יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

1. היא פנתה ימינה לתוך הנתיב השמאלי.

2. היא יצאה בלי להסתכל ולתת זכות קדימה וכמעט הרגה את הצלם.

הכי גרוע זה שהיא לא יודעת למה היא עשתה את זה, זה מה שהיא אמרה בעצמה. אף אחד לא לימד אותה לנהוג.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זכות הקדימה היא שלו, אסור לה לצאת עד ששתי הנתיבים יתפנו. בנוסף, פניה ימינה צריכה להתבצע מהנתיב הימני אל הימני תמיד - היא פנתה לנתיב השמאלי.

בכ"מ - יכול היה להימנע, מזל שלא נגמר חמור יותר.

1. היא פנתה ימינה לתוך הנתיב השמאלי.

2. היא יצאה בלי להסתכל ולתת זכות קדימה וכמעט הרגה את הצלם.

הכי גרוע זה שהיא לא יודעת למה היא עשתה את זה, זה מה שהיא אמרה בעצמה. אף אחד לא לימד אותה לנהוג.

זה כיכר דבר ראשון בכיכר שיש בו שני נתיבים ואתה נמצא בנתיב שמאלי ביציאה אחת ורוצה לצאת אחרי זה ביציאה השלישית איך אתה עושה את זה בדיוק בלי לעבור מהנתיב השמאלי לתוך היציאה? לאותת ולעבור לנתיב ימני לדעתי מסוכן הרבה יותר מכיוון שבכיכר תוך כדי סיבוב הראות במראה הימנית היא אפס! אני תמיד נוסע מהשמאלי ולוקח ימינה ביציאה שלישית ליד הבית, א. לא ידעתי שזה אסור ב. לדבריכם כל אחד שנוסע על נתיב שמאלי בכיכר חייב מתישהוא לעבור לנתיב הימני כי אחרת אסור לו לפנות, אז בשביל מה צריך שני נתיבים בכיכר???

אני תמיד בודק שזה שנתיב לידי גם פונה ימינה או שאין שם אף אחד. ושוב לא ידעתי שזה אסור, מהיום אני יזהר אבל לא הבנתי למה אסור מבחינה הגיונית וטכנית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שו כיכר? תסתכל בדקה ה1:05. היא יוצאת מנתיב אחד לתוך כביש עם 2 נתיבים לשמאלי ובלי להסתכל בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנקרב שהנהיגה במעגל תנועה רב נתיבי אינה מוסדרת בתקנות.

מכל מקום - נסיוני באירופה הוא שיוצאים מהנתיב בו אתה נוהג, גם אם מדובר בחיתוך של 3 נתיבים מימינך. כמובם שהדבר מתאים רק למעגל תנועה בעל קוטר מספק, במעגל קטן מדי דינך לעשות ספירלה עם כמה הקפות.

בוני - אם אינך מכיר את כללי הפניה בצומת מצבך חמור, חזור מידית לחומר של התאוריה ותראה כיצד שומרים נתיב בפניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שו כיכר? תסתכל בדקה ה1:05. היא יוצאת מנתיב אחד לתוך כביש עם 2 נתיבים לשמאלי ובלי להסתכל בכלל.

אהההה אוקי לא שמתי לב חשבתי שהוא התכוון לעבירת תנועה ב1:44 ולכן לא הבנתי מה עבירת התנועה שם אוקי סליחה..

כנקרב שהנהיגה במעגל תנועה רב נתיבי אינה מוסדרת בתקנות.

מכל מקום - נסיוני באירופה הוא שיוצאים מהנתיב בו אתה נוהג, גם אם מדובר בחיתוך של 3 נתיבים מימינך. כמובם שהדבר מתאים רק למעגל תנועה בעל קוטר מספק, במעגל קטן מדי דינך לעשות ספירלה עם כמה הקפות.

בוני - אם אינך מכיר את כללי הפניה בצומת מצבך חמור, חזור מידית לחומר של התאוריה ותראה כיצד שומרים נתיב בפניה.

מכיר טוב מאוד את כללי הפניה בצומת רק לא מכיר כלל מיוחד לגבי כיכר ואני רואה שגם אתה לא...

פורסם

לא הבנתי... ראית את הסרטון ופספסת את זה שהיא כמעט גרמה למותו של אייל?

מקווה שאתה עצמך יודע להיצמד לימין כשפונים ימינה, לאותת במעבר נתיבים ולא לנסוע עם חלונות מלאי אדים, גם אם צריך לחכות עוד שנייה אחת..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הסיבוך? הנתיב החיצוני קרוב ליציאות ולכן מיועד למי שיוצא ביציאה הקרובה. הנתיבים הפנימיים משמשים לנסיעה בתוך מעגל התנועה עד ליציאה מאוחרת יותר, וכשמתקרבים אליה יוצאים לנתיב החיצוני וממנו ליציאה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...