Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אם החוק אומר באמת משהו על הרכבת ילדים על אופנועים. הרי ברכב אסור לתת להם לשבת במושב הקדמי עד שהם מגיעים לגיל 14, (לא זוכר במדוייק).

תקנה זו בוטלה כבר לפני די הרבה שנים. התקנה (83א) מתיחסת רק לילדים עד גיל 8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אייל - איפה ההמשך ?

אם אתה לא יכול או לא רוצה לשים וידאו אז אפשר אולי להעלות רק את חילופי הדברים?. בטח בתוכנה בווינדוס יש אפשרות כזו

בבקשה:

הייתי עדין איתה...

פורסם

יפה ששמרת על איפוק,במצב כזה כבר הייתי מחליק על השכל.

אגב סוף סוף רואים אותך על הכביש,התקנת קסנון או משהו?

שיפור מטורף ביחס לסרטון הקודם שזהה לזה...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

החלפתי את הנורות הראשיות בנורות לד (שלדעתי לא הגבירו בהרבה את התאורה שהן זורקות על הכביש אך הן בולטות יותר לרכבים החולפים (נראות טובה יותר)) והוספתי שני פנסים נוספים ("אורות ערפל") גם הם לד (9W) שהם התוספת המשמעותית עבורי שכן הם מפיצים אור מצויין ביחס לקטסטרופה שהיתה קודם.

אפשר לראות את הרכש החדש על האופנוע לקראת סוף הסרטון.

מלבד זאת הוספתי אפוד זוהר על המעיל שעוזר גם הוא לנראות - http://www.revzilla.com/motorcycle/olympia-nova-2-hiviz-safety-vest

ובכל זאת, עדין אנשים לא רואים אותי...

לעניין האיפוק, הרבה ברירה אין לי כאשר אני מזדהה כשוטר. רואים שהיא משקשקת מפחד ואני מקווה שההסבר שלי יגרום לה לא לחזור על העבירה הזאת לעולם.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שוטר צריך להיות מקצועי ולא להשתגע ולהתעצבן. כל הכבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם היית רואה את הסרטון בלי הטשטוש יתכן שהיית מתבלבל וחושב שמדובר בגבר מסוקס...

אבל בכל מקרה לגופו של עניין, התשובה היא חיובית בעיקר בגלל שישנה הנחיה של ראש אגף התנועה להימנע מלאכוף כלפי נהגים שעושים עבירות על כלי הרכב שבו נוסע השוטר על מנת למנוע חוסר אובייקטיביות מצד השוטר ש"כועס" על העבירה שנעשתה עליו.

גם לבחור שלא נתן לי זכות קדימה באותו המקום חודשיים קודם ויתרתי והסתפקתי באזהרה בעל פה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...