Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממשיך להתלהב מהנתונים שהיצרניות החדשות מציגות.

3.4 litres of diesel per 100 km

גם אם זה במקרה הטוב ביותר, נניח 5 ליטר דיזל ל100. עדיין משתלם מאוד.

לא רחוק הזמן של ליטר ל100 ק"מ, מניח שVW יהיו הראשונים שיוציאו את זה (הAUDI A1 שפורסמה כאן לא מזמן).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני ממשיך להתלהב מהנתונים שהיצרניות החדשות מציגות.

3.4 litres of diesel per 100 km

אלה הם כמובן נתוני מעבדה, אבל אני בטוח שלהגיע ל4~4.5 ליטר עם רגל קלה על הגז לא בעייה. אני עם הרכב שלי היגעתי ל5.2 ליטר (אומנם עם קצת מאמץ, אבל גיר אוטומטי פלנטארי ומעל חצי מיליון על השעון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט חלום , אולי בעתיד :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

1litre car. פולקסווגן הציגו לראשונה קונספט של רכב שאוכל 1 ל100 כבר לפני 10 שנים.

זה עבר גם כמה אבולוציות ושינויים לאורך השנים, אבל עדיין נראה יותר כמו דגם קונספט ותצוגת טכנולוגיה שצריך לעבור עוד כמה אבולוציות לפני שיהפוך למשהו שאפשר לייצר ושיהיה פרקטי לסוע בו.

צילמתי כשהייתי בוולפסבורג

064.jpg

V5

פורסם
אלה הם כמובן נתוני מעבדה, אבל אני בטוח שלהגיע ל4~4.5 ליטר עם רגל קלה על הגז לא בעייה. אני עם הרכב שלי היגעתי ל5.2 ליטר (אומנם עם קצת מאמץ, אבל גיר אוטומטי פלנטארי ומעל חצי מיליון על השעון).

באיזה רכב מדובר והאם מדובר ב"עירוני" או "משולב".

קיה ריו 1400 טורבו דיזל החדשה ,ידנית - 6 ליטר ל-100 ק"מ ב"עירוני" עם רגל קלה ,ולפי הבנתי גם הפאביה עם נתונים דומים

(מונית).

קשה לי להאמין ל 5 ליטר על 100 ק"מ באוטומטית בנסיעה עירונית בסקודה אוקטביה דיזל.

בברכה

מוטי

פורסם

מוטי, מדובר בבין עירוני משולב עם פקק, הרכב מרצדס E.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היא שמנמנה כזו,מזכירה לי מאוד את הטיוטה קורולה (2009-2012) עם טיפה נגיעות של סקודה...

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

הקו העיצובי החדש של שקודה - נעים ונאה מתמיד. היא אלגנטית, נאה, חדה. תא הנוסעים מרשים להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לי היא נראת כמו רכב משנת 2001

גם לי. לא רואה שום דבר מיוחד בה! מישהו אמר שהיא נראית ספורטיבית.

לא מבין איך אפשר להגיד סקודה אוקטביה וספורט באותו משפט בכלל.

פורסם

הפרונט באמת אלגנטי, במיוחד אם משווים אותה לדור הנוכחי. אבל חוץ מזה, היא נראית פושרת וחסרת מאמץ עיצובי.

• תוכן חדש...