Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיצוב חיצוני מאד מושקע, לטעמי. מחד, על האוקטביה לשמור על המסר העיצובי הפשוט והמסיבי(אוקטביות הן מוניות פופולריות בכל אירופה) - ומאידך, להציע תיחכום שיהפוך אותה למושכת יותר ללקוח הפרטי.

עיצוב הפנים, לעומת זאת, קודר ומשעמם כמו ברוב דגמי פולקסווגן וסקודה(מזל שאודי וסיאט שוברים מעט את הקדרות הזו).

האם עוד מישהו שם לב שהגריל הקדמי החדש של סקודה מתחיל להזכיר את זה שבקיה?

Skoda-Octavia_2013_800x600_wallpaper_01.jpg

2013-Kia-Cerato1-450x337.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אגב שמתם לב לראשונה שהסמל בצבע שחור ולא ירוק ?8)

זה להשכיח מהרכב את מקורותיו הסובייטים,

וגם, השחור יותר יפה לו,

נראית מאוד שמרנית, מאוד מאופקת ואני אוהב את זה!

אני איתך! אהבתי את הסולידיות שלה, - מצד שני, היא נראית כמו מישהי

שמתיימרת להיות פאסאט. (והיא פאסאט אם מסתכלים עליה מכיוון המכלולים המכאניים)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

סוף סוף אוקטביה שאפשר להסתכל עליה בלי לפהק משעמום.

נראה שהגנים של פולקסווגן חזקים מתמיד בגרסא הזו במיוחד מבפנים עם הגה כמעט זהה לשל הגולף 7 ומערכת שזהה לוח שעונים זהה פרט לפונטים של המספרים.

כרגיל, סקודה נותנת עיצוב פושר אבל זה לא מפתיע, מתי פעם אחרונה היא יצאה מגדרה?

פורסם

רכב יפה מאוד.

הוא גם יגרוף הצלחה רבה בארץ להערכתי.

מאחורה מזכירה לי את ה A4 2005 .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
עיצוב חיצוני מאד מושקע, לטעמי.

תוכל לפרט? כלומר, איך לעזאזל אתה קורה לחוסר עיצוב המוחלט הזה "עיצוב מושקע"?

אולי אני לא רואה טוב ואם כך, אשמח לשמוע היכן ההשקעה הזו באה לידי ביטוי.

סוף סוף אוקטביה שאפשר להסתכל עליה בלי לפהק משעמום.

נכון, כי בדגם החדש אתה ישר נרדם, מבלי להתעכב בשלב הפיהוק באמצע.

-------

קצת קשה לי להבין ממה בדיוק אנשים מתלהבים פה.

זה קצת מזכיר לי Bauhaus - משעשע כל פעם מחדש לשמוע אנשים מדברים על משהו שאין מה לדבר עליו (באוהאוס ועיצוב). מבחינה הנדסית, כן, מבחינה עיצובית, אין שם עיצוב. לא מכוער ולא יפה, חסר עיצוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מאחור היא מזכירה לי A6 משום מה אולי בגלל הצורה של הפנסים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נראה כי הצהרות קונצרן פולקסווגן על היררכיית איכות ברורה יותר בין מותגי הקונצרן, כך שאודי ופולקסווגן יהיו בראש ורק לאחר מכן סקודה וסיאט, באה לידי ביטוי והדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא בלם יד רגיל לעומת בלם יד חשמלי בפולקסווגן גולף. מלבד זאת מהתמונות לפחות נראה שאיכות חומרי הפנים נמוכה יותר מהגולף.

הסקודה תיתן תמורה גדולה יותר מבחינת המרווח הפנימי על ידי בסיס גלגלים גדול יותר, ככל הנראה בין 2.67 ל- 2.69 ס"מ, לעומת 2.63 ס"מ בגולף, יש מידע סותר בעניין זה בין אתרי הרכב וכמובן תא המטען הענק ובעל מבנה הנוצ'בק המוכר של סקודה שבו הצורה היא צורת סדאן אבל דלת תא המטען היא דלת חמישית הנפתחת ביחד עם החלון האחורי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אגב שמתם לב לראשונה שהסמל בצבע שחור ולא ירוק ?8)

בהחלט מורגש. בכלל, האווירה ברכב אפורה ולא נעימה. נראה קצת כמו רכב מנהלים מנומנם. חסרות נגיעות צבע אחרות.

סה״כ סקודה יודעים לעשות את העבודה גם בעיצוב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נראה כי הצהרות קונצרן פולקסווגן על היררכיית איכות ברורה יותר בין מותגי הקונצרן, כך שאודי ופולקסווגן יהיו בראש ורק לאחר מכן סקודה וסיאט, באה לידי ביטוי והדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא בלם יד רגיל לעומת בלם יד חשמלי בפולקסווגן גולף. מלבד זאת מהתמונות לפחות נראה שאיכות חומרי הפנים נמוכה יותר מהגולף.

הסקודה תיתן תמורה גדולה יותר מבחינת המרווח הפנימי על ידי בסיס גלגלים גדול יותר, ככל הנראה בין 2.67 ל- 2.69 ס"מ, לעומת 2.63 ס"מ בגולף, יש מידע סותר בעניין זה בין אתרי הרכב וכמובן תא המטען הענק ובעל מבנה הנוצ'בק המוכר של סקודה שבו הצורה היא צורת סדאן אבל דלת תא המטען היא דלת חמישית הנפתחת ביחד עם החלון האחורי.

אני אשמח לדעת איך אתה למד על איכות חומרי הדיפון על סמך תמונה, זה מרתק אותי.

מעבר לזאת, לאוקטביה הנוכחית יש תא נוסעים המורכב מחומרים עדיפים משל הג'טה הנוכחית שהוצגה הרבה אחריה ויושבת על הפלטפורמה החדשה.

העיצוב לדעתי סתמי. בלי הג'אנטים הגדולים והברק בתמונות התצוגה היא קצת הולכת לאיבוד אבל זה הקטע של סקודה כנראה.

נראה כאילו המעצבים רצו אבל עצרו אותם, הפנסים האחוריים הם פרשנות חדשה לעיצוב הנוכחי, משיכת קו המותן בדלת האחורית מאוד מעניינת אבל מלבד כמה ניואנסים קטנים הרכב דיי משעמם, ג'טה שמדברת בשפת סקודה.

• תוכן חדש...