Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לדעת איך החלטה שלא לפסול את זועבי היא "החלטה שאינה תואמת את השקפת העולם של נוער הגבעות ושולחיהם"?

שאני בניגוד אליך מבסס את מה שאני אומר בנתונים ש-70% מהעם תומכים בה?

לבית המשפט העליון זה שני עשורים יש נטייה שמאל קיצונית מובהקת זו עובדה שאתה חולק עליה?

ברור שלך כואבת התקפה על בית המשפט העליון, שכן הוא מייצג נתח זעום ביותר בעם אותו נתח שאתה משתייך אליו.

אני מחכה לבחירתו של נתניהו לראש ממשלה, מאחר והתמיכה שלי בו נשענת על נתונים והשוואה לראשי ממשלות קודמים, ואתה במשך כל הת'רד, מבסס את טיעוניך על שנאה יוקדת ועל מחדלים מקום המדינה.

אני לא חושב שנתניהו הוא ראש ממשלה כזה גדול כמו שאני בטוח שהאלטרנטיבות כאן גרועות פי אלף.

שהמיעוט פוגע בזכויות הרוב, צריך גם לדעת לומר די.

1. הליכוד בשלטון מאז שנות השמונים. הממשלה ממנה שופטים. יש שופטים ימניים מובהקים בעליון, וגם הם החליטו לאפשר לחנין זועבי לרוץ לכנסת.

2. איזה זכות של הרוב? הזכות להתמרמר, לשנוא ולכעוס? איזה זכות שלך קופחה בזה שהיא מתמודדת לכנסת?

3. בבחירות האחרונות בניכוי החרדים הימין זכה ב-54 מנדטים. זה אפילו לא חצי, ואחוז ההצבעה היה נמוך, 65%. מה כל זה אומר לנו? שבוודאות רק שליש מהעם הם ימניים במקרה הרע, או 45% הם ימניים במקרה היותר מוצלח מבחינתך. נכון שכרגע הימין חזק מהשמאל, אבל זה רק מראה לך למה ש"ס קיבלה את האתנן שלה מביבי. אז אל תקשקש על 70% מהעם.

4. אני טוען שביבי היה ראש ממשלה גרוע. במו ידיו הוא יצר את הגירעון העצום של ישראל, במו ידיו הוא הגביר את הקיטוב, במו ידיו הוא העלה כל מס אפשרי לבני אדם תוך כדי הורדת המס לחברות, במו ידיו הוא הגביר את הטינה לישראל בקרב ידידינו (גרמניה, צרפת, איטליה, ארה"ב, קנדה) ועוד. במו ידיו הוא הקים מדינה פלסטינית בשטחי יו"ש, העניק לגיטימציה לחמאס ונכנע לדרישות שלהם. במו ידיו הוא נכנע לוועדים החזקים (נמלים, רכבת, חשמל), במו ידיו הוא הסיט כספים רבים להתנחלויות, במו ידיו הוא הסיט כספים רבים לחרדים. במו ידיו (וידי פישר) הוא ניפח את בועת הנדל"ן.

לטובתו אני יכול לציין את הגברת התחרות בענף הסלולר, ושכנראה הוא עצמו לא מושחת.

אני לא חושב שמישהו אחר היה עושה עבודה פחות טובה ממנו. אולי אם ליברמן היה ראש ממשלה.

5. לי כואבת ההתקפה הבלתי פוסקת על בית המשפט העליון כי הוא המחסום האחרון כרגע שמונע מהממשלה לדרוס את האזרחים באופן מלא. אתה עדיין לא מבין את זה, אבל בית המשפט העליון מגן גם על ליכודניקים, ואפילו על בן ארי ובן גביר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר,

כן ש"ס מקיימת את מה שהיא מבטיחה. נכון שהיא משאירה אנשים בעוני ובחוסר השכלה, על זה אין ויכוח! מסכים בכל מילה! אבל היא כן עושה. היא כן פועלת למען הבוחרים שלה (שחושבים שזה שהם ישבו וילמדו כל היום תורה, בלי לעבוד, בלי לעשות צבא, בלי לשלם מיסים ולעשות בצורה עיוורת את אשר הרב אומר להם יותר טוב ממה ששאר העם עובר). עצוב אבל זה מה יש.

Arilou,

לא מסכים שביבי במו ידיו עשה את זה. קדנציה הקודמת הוא ניסה לכופף את חברת חשמל ושילם על זה במקום שלו. אני מסכים עם yehuda-k שצריך לשנות את שיטת הבחירות בארץ. לא יודע אם זה יוביל למשהו טוב יותר, אולי לא אבל אולי כן. אני יודע שהמצב כרגע בעייתי מאוד ולא טוב.

אני כן חושב שאם ראש ממשלה ידע שיש לו 4 שנים בטוחות (!) שהוא נמצא בשלטון (אלא אם נצא להפגנות סגנון מצרים) וידיעה שיש לו עוד 4 אם הוא יעשה עבודה טובה הוא יכול לבנות תודנית לטוווח ארוך כדי לשפר את המצב במדינה. הוא לא יהיה חייב להתכופף לטובת כל המלגות הקטנות שנותנות לו עוד ועוד כוח כרגע. ככה גם נקבל אנשים טובים ומבינים בתפקידים שלהם ולא אנשים שפשוט מאוד רצו את התפקיד.

זו דעתי, זכותכם לחלוק עליה.:-)

פורסם

ביבי מתפקד סביר, בייחוד בכלכלה, גם אם מסתכלים אחורה (מרידור פתאום מעיז לצאת מהחור ) ,מי שכמוני זוכר תקופות האינפלציה הגדולה של השמאל, וגם אם מסתכלים הצידה לאירופה וארה"ב. מצבנו סביר. הוא נותן לסטנלי פישר לעבוד בלי משחקי כבוד.

אני לא רואה ,גם אם ראשת ממשלה שמאלנית תהיה מספיק חכמה להשאיר אותו ,(ולא בטוח שסטנלי יסכים), צוות כלכלי מבריק יותר בשמאל. לארגן אוהלים ברוטשילד זה דבר אחד. לשאת באחריות של החלטות כלכליות - אחר.

בחוץ ובטחון אמנם אני פחות מתלהב אבל גם כאן אני לא רואה בשורה בשמאל.

ושוב - אני לא שוקל להצביע ביבי.הוא לא צריך את הקול שלי. יש אחרים שיותר צריכים .

פורסם

כ"כ סביר, שהוא עולה לכל אזרח (או לפחות לכל אזרח משלם מיסים) לפחות 1000 ש"ח בחודש (פירטתי כיצד). בחישוב גס, רוה"מ עולה לישראל כ-50 מיליארד שקל בשנה, ועוד היד נטויה (העלאת מחירים כמעט כוללת החל ממחר).

אחלה דיל, תנו לנו עוד 4 שנים.

אה, כמעט שכחנו, בין השנים 1977-1984 (התקופה בה האינפלציה הפכה לקריסת הלירה הישראלית ואח"כ השקל (הישן)), היה רוה"מ מנחם בגין ושרי האוצר היו שמחה ארליך, יגאל הורוביץ ויורם ארידור. כולם שמאלנים בני שמאלנים....

למה לבלבל לנו את המוח עם עובדות? עם כמות מספקת של פרופגנדה ושקרים אפשר לשכנע כמעט כל אחד, אפילו שמהירות הורגת...

פורסם

שרה היא יישות-על שלטונית בפני עצמה ואינה קשורה לנעשה במדינה ו/או על פני כוכב הלכת שלנו. מן הראוי שיהיה לה תקציב משלה, כמו לכנסייה בימי הביניים.

פורסם
ביבי מתפקד סביר, בייחוד בכלכלה, גם אם מסתכלים אחורה (מרידור פתאום מעיז לצאת מהחור ) ,מי שכמוני זוכר תקופות האינפלציה הגדולה של השמאל, וגם אם מסתכלים הצידה לאירופה וארה"ב. מצבנו סביר. הוא נותן לסטנלי פישר לעבוד בלי משחקי כבוד.

אני לא רואה ,גם אם ראשת ממשלה שמאלנית תהיה מספיק חכמה להשאיר אותו ,(ולא בטוח שסטנלי יסכים), צוות כלכלי מבריק יותר בשמאל. לארגן אוהלים ברוטשילד זה דבר אחד. לשאת באחריות של החלטות כלכליות - אחר.

בחוץ ובטחון אמנם אני פחות מתלהב אבל גם כאן אני לא רואה בשורה בשמאל.

ושוב - אני לא שוקל להצביע ביבי.הוא לא צריך את הקול שלי. יש אחרים שיותר צריכים .

האינלציה הגדולה של השמאל אתה מתכוון לימי ארידור או לימי פרס שריסן אותה חזרה?

אני ממש לא טוען שגישתה של יחימוביץ' טובה לכלכלה אבל לפחות לדייק בנתונים ההיסטוריים. לגישת השמאל יש את היתרונות שלה ולגישת הימין את שלה. איזו גישה עדיפה זה תלוי באיזה חתך אוכלוסייה אתה נמצא.

בחוץ זה עניין של אישיות ופחות קו כי הקו מוכתב ע"י הביטחון שפה ממילא כולם יעשו אותו הדבר.

כשאנחנו בוחרים אנחנו בוחרים מנכ"ל ולא רק מדיניות. בתחום הזה יש לנו היום מנהיג שמתמחה בניהול משברים במקום הימנעות מהם וגם בזה הוא נכשל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כ"כ סביר, שהוא עולה לכל אזרח (או לפחות לכל אזרח משלם מיסים) לפחות 1000 ש"ח בחודש (פירטתי כיצד).

אופס, יש לעדכן בכ-100-200 ש"ח נוספים:

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2602152

במקום שרית חדד, הליכוד יכול להביא את M.I.A . קצ'ינג !!!

http://www.youtube.com/watch?v=B__XOOM7Vsw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שמר, כ"כ הרבה הודעות למה לא ביבי... אז שלוש שאלות ברשותך.

1. מי כן? מי מהמועמדים הקיימים כן צריך להיות רוה"מ, יש לך תשובה לזה? או רק מי לא?

2. מי המפלגה הכי ראויה בעיניך?

3. אחרי שעברו 4 שנים של ממשלת נתניהו ואחרי ששלי יחימוביץ הציגה את המשנה הכלכלית שלה, את מי מבין שניהם היית מעדיף כשר אוצר?

למען הסר ספק אני לא מתכוון להצביע לנתניהו.

פורסם

נרצה או לא נרצה ראש הממשלה הבא יהיה ביבי מכיוון שהוא ראש המפלגה הגדולה.

הנקודה החשובה היא למי נבחר על מנת שיכוון אותו כדי שיפעל לטובת העם ולא לטובת חלקים ממנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שמר, כ"כ הרבה הודעות למה לא ביבי... אז שלוש שאלות ברשותך.

1. מי כן? מי מהמועמדים הקיימים כן צריך להיות רוה"מ, יש לך תשובה לזה? או רק מי לא?

אם אהיה כן לרגע (בדיוק הסיבה בגללה לא הצבעתי בסקר), לא יודע.

מה שאני יודע, הוא שכ"א מהמועמדים האחרים יהיה טוב יותר לאזרחי מדינת ישראל מאשר ביבי. יאיר'קה, ציפי, או שלי. ספק גדול בליבי לגבי נפתלי (הרגשת בטן, אין לי עובדות התומכות בעניין לעת עתה). אחרי למעלה מ-6 שנים של שלטון ביבי, אני מוכן לקבל כמעט כל תחליף (כמעט, כיוון שליברמן טרם נעלם מהמפה הפוליטית).

2. מי המפלגה הכי ראויה בעיניך?

שוב, קשה. "עלה ירוק" היא אופציה. ל"מרצ" הייתי מצביע לו הבחירות היו עבור מצע ולא עבור פוליטיקאים המתיימרים לייצג אותו. "יש עתיד" יכולה, תאורטית, להוות תשובה, אך באותה מידה גם וואחד פלופ. עדיין מתנדנד, למרות שמן הסתם לא אצביע לגוש ה"ימין" ולא אמנע.

3. אחרי שעברו 4 שנים של ממשלת נתניהו ואחרי ששלי יחימוביץ הציגה את המשנה הכלכלית שלה, את מי מבין שניהם היית מעדיף כשר אוצר?

אף אחד מהם, יש מספיק כלכלנים מוכשרים יותר (לטעמי זה אחד המשרדים שדורש גם איש מקצוע ולא רק מנהל טוב).

אם רק בין שניהם, ללא ספק שלי. ביבי בעיניי משול לדארת' ווידר ומייצג את הצד האפל. היכולת שלו - שלא לראות אף אחד ממטר (כנראה כי שרה מסתירה לו) פשוט מפחידה אותי. במחיר המתאים הוא ימכור גם את משפחתו. ניהול מדינה הוא לא רק עסק כלכלי.

למען הסר ספק אני לא מתכוון להצביע לנתניהו.

לפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים :wink:

פורסם

1. מילא ציפי אבל היית מפקיר את עתיד המדינה בידי עיתונאים?

3. התכנית הכלכלית של שלי מפחידה אותי הרבה יותר, נראה כמו חורבן בית שלישי.

פורסם

שמר. כשר אוצר ביבי לא רע. לקבוע מדיניות זה לא בשבילו.

לגבי שלי אני לא יודע אם היא טובה בכלל למשהו כי חוץ מלדבר שטויות ולהעיף את עמיר פרץ היא לא עשתה כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
1. מילא ציפי אבל היית מפקיר את עתיד המדינה בידי עיתונאים?

3. התכנית הכלכלית של שלי מפחידה אותי הרבה יותר, נראה כמו חורבן בית שלישי.

דווקא ציפי היא זו שנעלמה בשעת מבחן. נכון שהיה לה קן נחשים מבית, אבל לא נראה שהיא אחת שתסכים ללכלך את הידיים. לא ממש ברור לי במה עיתונאי הוא פחות טוב ממוכר רהיטים (להזכירך, היו לישראל ראשי ממשלה שהיו פלאחים בתחילת דרכם, היו מוצלחים למדי). גם צ'רצ'יל היה עיתונאי בתקופה לא קצרה בהיותו צעיר.

בוא ספר לנו במה התכנית של שלי מובילה אותנו לחורבן בית. אולי תשכנע אותי.

• תוכן חדש...