Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מפריע לך הדרך בה הוא מתכון לממן את הבחירות :?: ושהוכח משפטית שלפיד היה שותפו של שטרן לדבר עבירה בהוצאת מסמכים מצה"ל כדי להכפיש חייל :?:

לא חוקי לגייס 136 אלף ש"ח ממאה מצביעים?

אם זה לא חוקי שיתבעו אותו. אם זה חוקי מה אתה רוצה?

אם הוא מבטיח להם תשואה של 4% זו בעיה שלו מאיפה הוא יארגן את הכסף או כמו שכתוב בכתבה שיעשה להם תספורת.

אם הוא יגנוב את התשואה של ה-4% מהקופה הציבורית תעמיד אותו לדין. עד אז יש לו את הזכות להיות זכאי עד שהוכח אחרת.

לגבי התביעה של החייל הגבתי בעבר ואני לא מוצא את תגובתי. אני זוכר שמה שבית משפט "הרשיע" את לפיד היה מינורי מאוד לעומת נציגינו ה"טהורים" בכנסת. אז כן, הוא לא "טלית שכולה תכלת" אבל אני עדיין מעדיף אותו מכיוון שהוא מדבר על כל הדברים שנוגעים למעמד הביניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.- הדרך הזו נכונה - כי אחרת אתה חוסם מפלגות חדשות להציג את דרכן , כי לא יהיה להן מימון ראשוני .

2. מה יעשה כאשר יגיע לכנסת - נראה ונשמע - יביא למצביעים את הסחורה הרווחנו ,

--- יביא למשקיעים את הסחורה - זה המצב היום עם ההנהגה הנוכחית - אז נעיף אותו כמו שאנו רוצים להעיף את ההנהגה הנוכחית .

-- אבל צריך לתת סיכוי לשינוי .

3 . - האם הייתה בסוד הדברים לגבי הסכם פרסום המידע בין שטרן ל יאיר לפיד -

-- זה מעשה לא טוב ואסור - אבל כולם טועים .

אולי - שטרן פנה לתקשורת לאחר האירוע וביקש לפרסם - ולפיד היה רק צינור תקשורתי - גם הממשלה מפרסמת כך "כמקור המקורב ל .."

יותר מכך - לכל מערכת תקשורת יש יועצים משפטיים - אולי לפיד לא רצה לפרסם דברים אישיים , ופרסם לבסוף אחרי קבלת גיבוי לכך ,

תוך הסכם העברת אחריות .

--- לידיעתך - פרקליטות המדינה לא הייתה לוקחת אחריות ומייצגת את שטרן , ומפצה את הצד הנפגע -אם היה סיכוי

לגלגל את הכדור ל יאיר לפיד - כדי שהוא ישא בתוצאות - אתה לא מודע איזה חסרת אנושיות פרקליטות המדינה

בכל אפשרות למצוץ דם אחר היא תעשה זאת , תוך שקרים דחיות והעברות אחריות .

והעובדה כי פרקליטות המדינה לקחה אחריות אומרת הכל .

- אבל כרגיל ההזוי לא יהנה מפירות המצב - הוא ירצה יותר -

המצב כרגע , אזרחי המדינה מתאחדים באמצע ומבקשים שלטון מרכזי אנושי וכלכלי עם נורמות איכות חברתיות .

הציבור לא רוצה שמאל - הפנימו זאת - כי אם תלחצו ותבלבלו את הציבור - שוב הרוב יברח לליכוד ביתנו ולימין שהוא מכיר .

נסו לבצע שינוי מחשבתי , ולתמוך במרכז ימין כגון יש עתיד וציפי ליבני לא שמאל , לא ש"ס לא אחרים .

גם לדעתי - יש עתיד תקבל יותר מאשר מראים כרגע הסקרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא לימין ! חבורת מושחטים שניסתה להכניס לרשימה אדם גזעני בשם שלמה מעוז שמנסה בכול צורה אפשרית לעורר את הוויכוח העדתי והשינאה לאשכנזים.

שלמה מעוז דואג לחלשים ?! הצחקת אותי...עוד קפיטליסט מלא כסף.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000801787

הפעם אני בוחר שמאל קיצוני שדואג לחלשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
1

נסו לבצע שינוי מחשבתי , ולתמוך במרכז ימין כגון יש עתיד וציפי ליבני לא שמאל , לא ש"ס לא אחרים .

גם לדעתי - יש עתיד תקבל יותר מאשר מראים כרגע הסקרים .

אייל .

העם לא רוצה שמאל או שאתה לא רוצה שעם ירצה שמאל?

העם יבחר מה שהוא רוצה ואולי נקבל כנסת שבאמת מייצגת את כולם כולל ש"ס, כולל ימין קיצוני וכולל שמאל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העם לא רוצה שמאל הפנם זאת - ראה סקרים , לא הסקר אצלנו .. :roll: גוש הימין יותר גדול .

כעת למזער נזקים , תמיכה במפלגות מרכז ימין עם אנושיות וחברה יותר צודקת זו אפשרות תמרון ההזזה .

מבדיקת המצב (שלי) צעקות זאב זאב של השמאל , כלפי כל מפלגת מרכז - יגרמו למצביעים להיתיישב על התחת , ולבחור את המוכר .

ומאחר ואנו לא רוצים את ההנהגה הנוכחית , צריך למקד ולבחור במפלגות מרכז כגון יש עתיד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למה אתה חושב שאם תהיה ממשלת מרכז או ימין לא צריך אופוזיציה אידאולוגית?

גם כשיש ממשל שמאל אני שמח שיש אופוזיציה ימנית (ואני שייך לצד השמאלי) כי צמיד צריך איזון ומישהו שיספר לך על הגיבנת שלך.

פורסם

מתחיל לנטות לטובת בנט.

אופוזיציה נורמלית לא תהיה פה עד שאנשים יבינו שלשבת באופוזיציה זה לא להגיש הצעות אי-אמון כל שני וחמישי.

פה דווקא הייתי רוצה לראות לקיחת דוגמא מהפרלמנט הבריטי (הבית התחתון, ליתר דיוק).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נכון לעכשיו אין לנו אופוזיציה אמיתי ועניינית. אני עוד זוכר איך הליכוד הצביע נגד חוק ירושלים רק בגלל שהעבודה העלתה אותו אבל עדיין זה יותר טוב מאין אופוזיציה כמו היום.

פורסם
אתה באמת חושב שיאיר לפיד יגיע לכנסת, ועם 10-15 מנדטים בתרחיש ה-כ-י אופטימי, יצליח לגרום לכל שאר חברי הכנסת לכרות את הענף שהם יושבים עליו?

הוא היחיד שתומך במהלך הכי חשוב וקריטי- שינוי שיטת הבחירות. לא יודע האם יצליח, אבל עדיף להיות אופטימי ולקוות.

גם מיסוי טייקוני הגז (דו"ח ששינסקי) עבר, למרות שלו היו שואלים מראש, היתי חושב שאותם ח"כים מושחתים (שמלוב ברקוביץ, מירי רגב ועוד) יצליחו להכשיל את החוק.

לא מפריע לך הדרך בה הוא מתכון לממן את הבחירות :?: ושהוכח משפטית שלפיד היה שותפו של שטרן לדבר עבירה בהוצאת מסמכים מצה"ל כדי להכפיש חייל :?:

לפיד לא מושלם, וכמו שנוהג כל עיתונאי בארץ הוא השתמש בחומר מודלף. אי אפשר לפסול על כל דבר קטן, כי אחרת נישאר בלי אף אחד.

לגבי הבטחת תשואה של 4%, זה נשמע סהרורי, ולא אמין.

למה אתה חושב שאם תהיה ממשלת מרכז או ימין לא צריך אופוזיציה אידאולוגית?

גם כשיש ממשל שמאל אני שמח שיש אופוזיציה ימנית (ואני שייך לצד השמאלי) כי צמיד צריך איזון ומישהו שיספר לך על הגיבנת שלך.

הקיצונים ב 2 הצדדים מעוררים אנטי חזק. מצד אחד, השמאלנים הקיצונים שלדעתם תמיד הפלסטינאים צודקים ואנו הרעים, ומצד שני הימנים הקיצונים עם "תג מחיר". כנראה שבדמוקרטיה צריך לסבול את הקיצונים האלה.

יהודה

פורסם

יש הרבה דברים נכונים במה שליין מן כותב, וזה בלי קשר לעובדה שאני לא ממש מחבב את לפיד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרימון הזה שלפיד צייר עליו את הקו האדום מוכיח כמה הזכרון של אנשים במדינה הזו קצר.

הכול עלה ובאחוזים מטורפים, חייבים להוריד את הכול חזרה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הרימון הזה שלפיד צייר עליו את הקו האדום מוכיח כמה הזכרון של אנשים במדינה הזו קצר.

הכול עלה ובאחוזים מטורפים, חייבים להוריד את הכול חזרה.

לפיד אומר את מה שאנחנו רוצים לשמוע. נראה אם הוא יסכים לג'יהאד נגד הועדים הגדולים, או שהוא יתקפל כמו כל מי שבא לפניו. הניחוש שלי - אין לו ביצים למלחמה הזו. הוא ישחק את הפרגמטיסט המתון במשך קדנציה, ואח"כ ילך הביתה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הניחוש שלי - אין לו ביצים למלחמה הזו.

וזה לעומת ביבי, שהביצים שלו אחוזות חזק חזק בידיים של שרה'לה מאז אותה פרשת קלטת לוהטת אי שם בשנות ה-90.

חזק כ"כ שהוא כבר שכח שהן קיימות ולכן נכנע לכל לחץ שמופעל עליו, בין אם אלה ועדים, מתנחלים, קציני צבא, נשנאי מדינות אחרות או אפילו הדודות של הועד למען החייל.

פורסם
לפיד אומר את מה שאנחנו רוצים לשמוע. נראה אם הוא יסכים לג'יהאד נגד הועדים הגדולים, או שהוא יתקפל כמו כל מי שבא לפניו. הניחוש שלי - אין לו ביצים למלחמה הזו. הוא ישחק את הפרגמטיסט המתון במשך קדנציה, ואח"כ ילך הביתה.

זה נקרא מצע בחירות וזה בדיוק המצע שאני רוצה לשמוע. אני רוצה שידברו על מה שכואב לי ביום יום ולא על איזו שהיא פצצה שאולי קיימת ואולי לא. אני רוצה שידברו על חלוקה הרבה יותר הוגנת של המשאבים. אני רוצה להפסיק לממן אוכלי חינם ערבים ויהודים. אני רוצה התייעלות. אני רוצה לשנות את השיטה ולפיד הוא היחיד שמדבר על הדברים האלה.

אם יתגלה לאחר הבחירות שהוא לא מקדם את מה שחשוב למעמד הביניים כמובן שלא אצביע לו בפעם הבאה. אני מעדיף להתאכזב ממנו בפעם הראשונה ולא להתאכזב ממישהו אחר בפעם השנייה (או החמישית) ולצחוק על עצמי "איזה טמבל אני ששוב האמנתי לו".

fiat x1/9

• תוכן חדש...