Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא צפית בכל הראיון, הוא דווקא נקב בשמות.

נכון שיש מה לחשוש ממנו, אני מקווה שלא אתבדה ממנו, הסיבות שלי להצביע עבורו, הן שממשל תקין נקי משחיתות

חיוני להצלת המדינה מעצמה, והוא נראה אחד כזה שאין לו אלוהים ומסוגל להכנס במי שצריך.

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי סרטונים של אלדד יניב לפני כן. סיימתי עכשיו לצפות בריאיון שלו (הלינק פורסם בעמוד הקודם) והוא אומר שם את מה שידענו כל הזמן, "מושחתים נמאסתם".

הגיע הזמן להעיף את כל מי שנמצא בצמרת ובמקומם להכניס אנשים חדשים ונקיים מאינטרסים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מי שמגיע לפוליטיקה, בוודאי ברמה הארצית, לעולם יהיה בעל אינטרסים.

השאלה היא מי ידאג גם לכלל הציבור מעבר לאינטרסים שלו , גם אם דעותיו (של חלק מהציבור) לא עולות בקנה אחד עם דעותיו של זה שיושב בכיסא.

פורסם

לא שאני מעודד ירידה אבל אני מבין אותם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4324355,00.html

ועוד כתבה בנושא אחר.

http://www.themarker.com/news/politics/1.1894283

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

העתקתי ישר מטוקבק בהארץ, כתבה של גדעון לוי על ציפי לבני:

זוהי ראית המציאות של ציפי לבני ב-8 שנים האחרונות, לא נגענו: ציפי ליבני 2005: "ההתנתקות מעזה תחזק את מעמדה של ישראל. היא תחזק את הפת"ח "המתונים" ברצועת עזה ותאיץ את האפשרות להגיע להסדר שלום. אני חושבת שההתנתקות טובה לישראל כי רצועת עזה לא תהיה יותר בעיה שלנו, לא נשלוט שם, בשביל מה אנחנו צריכים לשלוט על ציר פילדלפי ולמנוע הברחות? מצרים פועלת למנוע הברחות וזה יחזק את שיתוף הפעולה שלנו עם מצרים" בנימין נתניהו על ההתנתקות החד צדדית: "הטילים יגיעו לבאר שבע, אשקלון ואשדוד" . ציפי ליבני על דברי נתניהו על ההתנתקות, תחילת 2006: "שוב הימין מהלך עלינו אימים. טילי קטיושה על באר שבע, אשדוד.. אשקלון? בסדר, הימין מתלהם ומדמיין, אנחנו רואים שהגבול עם לבנון שקט שנים אחרי היציאה שלנו, אין טילים על הצפון, אותו דבר תשיג ההתנתקות מעזה". ציפי ליבני ואהוד אולמרט אחרי מלחמת לבנון השנייה, 2006: "עם הסכם 1701 שינינו את המצב בלבנון וגם אסטרטגית במזרח התיכון. החזבאללה לא יוכל להתחמש יותר ויחלש.. יש שינוי אסטרטגי מהותי לטובה." ציפי ליבני לאחר הבחירות האחרנות 11/02/09 "זכינו באמון הציבור ואנחנו נרכיב את הממשלה"- כך אמרה הערב יו"ר מפלגת קדימה, ציפי לבני בנאום ניצחון. "אני פונה לנתניהו: הצעתי לך להצטרף לממשלת אחדות בראשותי. נותר לכבד את בחירות אזרחי ישראל ולהצטרף לממשלת אחדות בראשותנו". (לת)

כן, אני עדיין מחכך ידי בהנאה. 10 מנדטים של פתיים יש לה לציפי, 10 מנדטים שלא יודעים מימינם ומשמאלם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תוסיםו גם אותה, לא יודע מי בדיוק המפלגה שהיא מייצגת אבל היא תעמוד שם...

http://news.walla.co.il/elections/?w=/2780/2601719

ואני ישאל רק איך זה קרה? :|

אני עדיין מתלבט, כנראה שנבחר בסוף בביבי אם לפיד לא יתן מצע קצת פחות מבולבל. וכן אני שוקל אותו רק בגלל שהוא עדיין לא התלכלך בפוליטיקה. ובגדול הוא מדבר על הדברים הנכונים השאלה מה הוא מתכוון לעשות ואת זה לא הבנתי.

נחוץ לנו שינוי (מה שהוא אומר), נכון הוא נחוץ. אבל מה אתה תעשה? ועוד עוד...

מי יש לנו עוד? ציפי? לא ולא! שלי? היו לה 4 שנים שבהם היא רק צעקה הרבה ולא עשתה שום דבר. כשמחירי הדלק הגיעו ל7 שקלים היא צעקה הכי הרבה שזה לא יכול להיות ומאז המחירים קפצו גם מעל ל8 שקלים. היא צעקה שצריך לעלות את שכר המינימום והפער בשכבות הוא עצום וצריך לצמצם אותו אבל לא אמרה מילה כאשר לה העלו את השכר (אין בעיה מהותית אם זה פשוט קצת צניעות ופחות צביעות).

מופז? כן בטח. אותו אחד שרק לדבר יודע אבל לא יודע באיזה צד לבחור?

ש"ס? תכלס המפלגה שהכי מקיימת את מה שהיא מבטיחה אבל אני בדיוק ההיפך ממה שהיא מציעה.

בנט? לא יודע, אולי. נראה בשבועות הקרובים מה יהיה.

פורסם

לביבי לא מצביעים פתיים. מצביעים עבורו ברבריים שיצביעו לביבי ולא משנה מה. מנגד, גם קהל האנטי ביבי לא יותר אינטילגנטי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואני ישאל רק איך זה קרה? :|

זה קרה כי מדובר בחסינות פרלמנטרית, ולמעשה היא לא עברה על החוק ולא הועמדה לדין. אפילו חקירה לא נפתחה, כי אין טעם.

http://www.idi.org.il/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%98/%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-70/%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%AA/

ומכיוון שהיא לא שוללת את ישיבת העם היהודי בציון, והיא לא שוללת את קיומה של מדינת ישראל, והיא לא מטיפה לגזענות - אין עילה לפסול אותה. אפילו שמירי רגב ובן ארי ממש רוצים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בלי קשר אם היצור הצעקני הזה צודק או לא (היה שווה להטביע את המרמרה רק בשביל להיפטר ממנה ב"טעות"), הטוקבקים מעידים כאלף מונים על מצבה העגום של הדמוקרטיה הישראלית: "גרוניס אשם! בג"ץ אשם! בג"צ שמאלני! אוייבי ישראל יושבים בבג"צ!" .

ההסתה נמשכת, למרות שגרוניס הוא בכלל יקירם של נתניהו ונאמן, ויש גם שופט מתנחל בבג"צ, רחמנא ליצלן.

לאותם טיפוסים בכלל לא איכפת מהשקפת העולם ו/או מצורת השיפוט של השופטים, אלא אך ורק שתתאים לדרכם ולעמדותיהם (לא נזכיר את העובדה שכאשר זה מתאים להם, הם פונים לאותו בג"צ משוקץ ללא היסוס).

ש"ס? תכלס המפלגה שהכי מקיימת את מה שהיא מבטיחה אבל אני בדיוק ההיפך ממה שהיא מציעה.

מקיימת? המפלגה שמנגנת בכל הכח על הקיטוב העדתי ובאותה נשימה מנציחה את הפער הזה ע"י האדרת כוחו של החינוך הליטאי (בידקו היכן לומדים ילדיהם של מנהיגי המפלגה ומקורבי עובדיה) והשרשת הבורות בקרב תלמידי רשת החינוך "אל המעיין".

מדי פעם אני עדיין מופתע מהרדידות וחוסר המחשבה של המצביע הישראלי... אומרים שלכל עם (לפחות כזה שחי במראית עין של דמוקרטיה) מגיע את המנהיגים שהוא בוחר לעצמו. כנראה שזה נכון :-( .

אפרופו מירי רגב - הייתי שם אותה ואת הזועבי בחדר סגור ואטום (אך עם זכוכית חד כיוונית, להנאת הקהל) ומחכה ל- Cat(tle) fight.

פורסם

70% מהאזרחים בישראל חושבים שמקומה של זועבי מחוץ לכנסת.

9 שופטים בעליון, כולם, פה אחד, חושבים שאין בעיה שהיא תתמודד לכנסת.

אין פלא שאמון הציבור בבתי המשפר מדרדר.

ההבדל בין מירי רגב וחנין זועבי, הוא שאחת תומכת במדינה (בסגנון עקום חייבים להודות) ואחת מסייעת אקטיבית לאויב.

ושמר, עם כל הכבוד לדעותיך, אשמח אם תפסיק עם ההכללות הגורפות והמתנשאות שלך על המצביע הישראלי, ותחדל לקרוא למי שלא שותף להשקפת עולמך רדוד.

פורסם

אם 70% חושב שמקומה לא בכנסת אז שלא יצביע עבורה.

יש חוק במדינה ואם היא לא עברה עליו אין מה לעשות.אני גם הייתי שמח אם הזובי הזאת לא היתה בכלל קיימת וממש לא הייתי עצוב אם היא היתה טובעת על המרמרה אבל אני גם מבין שאם אנחנו רוצים לחיות במקום שנוכל להגיד רק לא ביבי או רק לא ציפי אז אנחנו חייבים להגן על החוק ולפעול לפיו. היום קוראים לכופף את החוק כדי לפסול אותה ומחר זה יכול להיות כל אחד מאיתנו במקומה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש גבול בין דעה קיצונית ככל שתהיה ובין סיוע לאויב.

כל מי שמצקצק לטובתה היום היה הראשון שתמך בהוצאה של מפלגת כך מחוץ לחוק.

אף מדינה בעולם לא הייתה נותנת לארכיפאשיסטים לפעול בגלוי כנגדה.

• תוכן חדש...