Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הכנסת הערבים היום מתחרים מי יתלהם יותר, כדי לזכות בקולות בוחריהם. לעומת זאת בבחירות איזוריות באיזור ערבי הח"כ יצטרך לספק את ה"סחורה" של היום יום, כמו איזורי תעסוקה, משיכת קונים יהודים לאיזור ועוד. ראש העיר של אום אל פאחם הוא דוגמא טובה לכך. למרות האוכלוסיה הקיצונית והמפלגה הקיצונית שלו, הוא מנסה למשוך קונים יהודים לכפרו .

יהודה

דווקא אצל האוכלוסיה הערבית בישראל יש משבר אמון, וההערכות הן שאחוז ההצבעה שם הוא 50% בלבד. זאת אומרת שהח"כים המתלהמים מהמפלגות הערביות לא מצליחים לעשות את עבודתם והמצביעים הערבים פשוט התייאשו.

בשנות ה-80 אחוז ההצבעה שלהם היה מעל ל-85%.

וגם בציבור היהודי חילוני יש ירידה מתמדת באחוז ההצבעה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כתבת : ,אם הם היו אוהבים שמאלנים, הם לא היו ימניים, נכון"

לא נכון. אנחנו עם אחד ולא רואה בעיה שימני יאהב שמאלני וההפך. אם יש חילוקי דעות פוליטים זה לא צריך להגיע לשנאה אישית. אני בטוח שגם לך יש חברים שדעתם הפוליטית שונה משלך.

נכון לחלוטין. אני רואה שדבריי לא הובנו כהלכה, ארחיב בהמשך.

היחצ"נים מנהלים תעמולת בחירות ע"י לכלוך של הצד השני, ואנו לא עומדים בפיתוי ומתחילים לריב אחד עם השני . במקום לעסוק בשאלה מה ההצלחות של השלטון, אנו מתמקדים בשנאת הצד ה"יריב". כך עושים מאיתנו צחוק המושחתים, חדלי האישים, הבזבזנים והפשלונרים, וממשיכים לעוד קדנציה, ללא קשר אם הם ימין (ליברמן) או שמאל (פואד,אולמרט).

יש אמרה בתחום השיווק, שאומרת ש"שיווק צריך לגרום לבן אדם להגיב או ממקום של צורך והזדהות או ממקום של כאב". מאחר ואף אחד לא צריך את הפוליטיקאים, הם הולכים על השיווק בהפחדה...

מי שאומר: "כל בחירות השמאל מנסה מחדש להוציא את ליברמן מהתמונה עם איזה כתב אישום", המסקנה מדבריו שהימין לא מעונין בכתב אישום נגד ליברמן. מאחר שליברמן מושחת, יוצא שהימין לא רוצה להאשים מושחת, שזה כמובן אבסורד.

המסקנה שלי היא שונה- השמאל מעוניין לעלות לשילטון, אז הם יוצרים תעמולה של אנטי כנגד אנשי ימין. אם יש להם מה לזרוק, הם יזרקו.

משונה לקרוא את דבריך שהשמאל מפיץ רפש על ליברמן.

ומדוע השמאל לא מפיץ רפש על בני בגין, שהוא הרבה יותר ימני מליברמן?

ומדוע השמאל לא מונע הפצת "רפש" על אולמרט למשל?

התשובה היא שאין פה שום תיאורית קונספירציה ואין איזה הנהגה סודית של השמאל שמפקדת על הממסד. הליכוד בשלטון כבר כ 35 שנה עם הפסקות קצרות.

בנוסף, הבאת עובדות אינה יכולה להיות רפש.

התמיכה של ליברמן בפושע גרגורי לרנר היא עובדה.

העושר הפתאומי שנפל על הבת של ליברמן ללא הסבר הוא עובדה.

השחיתות (ליברמן, אולמרט, פואד, דרעי) מסוכנת לנו הרבה יותר מהערבים.

יהודה

העובדות ממש לא משנות לי כרגע, ולא משנות את ההבנה שלי של הדברים.

אני לא בא לדבר על מה מאשימים מישהו, אלא על איך זה צף ע"י גורמים אינטרסנטיים טיפה לפני בחירות.

זה לא משנה מי עשה מה ומי אשם במה, כל עוד אין בחירות באוויר, הרוב יטוייח יחסית בקלות. כשיש בחירות באוויר, כל השטיחים מורמים וכל הליכלוך רואה אור.

מבחינתי יכלו להאשים את ביבי שהוא שיחד את אורן זריף, להאשים את אולמרט שהוא מקיים יחסי מין עם עכברים, להאשים את ציפי שהיא גבר שעבר ניתוח לשינוי מין, להאשים את אלי ישי שהוא נוצרי, ממש לא מעניין אותי ולא משנה לי. תמיד יהיה מישהו שיראה את הדברים הללו כתחמושת ויירה אותם לכל הכיוונים.

אם זה נכון או לא- זה לדיון אחר. מה משמעויות העבירות שבוצעו- זה לדיון אחר. איך זה שיש בממשלה יותר עבריינים מאשר במעשייהו, זה לדיון אחר. הנקודה שלי היא, שאם קיים רפש, הוא יועלה וייזרק. לא משנה אם השמאל יזרוק על הימין או שהאמצע יזרוק על עלה ירוק.

זה כל מה שאני אומר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז אתה מאשים את המשטרה, הפרקליטות והיועמ"ש בזה שהם שמאלנים?

לפחות את היועמ"ש מינה ביבי (וגם את מפכ"ל המשטרה)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יודע מה, בשבילך ובשביל יהודה- כן. אין לי כח להמשיך להסביר.

אני לא מאשים אף אחד בשום דבר... אני אפילו לא מתעניין בפוליטיקה. נראה לי שאפסיק להגיב וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המסקנה שלי היא שונה- השמאל מעוניין לעלות לשילטון, אז הם יוצרים תעמולה של אנטי כנגד אנשי ימין. אם יש להם מה לזרוק, הם יזרקו.

מסכים שבפרקליטות ובתקשורת יש הרבה אנשי שמאל, ואפילו שההשקפות שלהם משפיעות על העבודה, מה שאסור שיקרה.

אבל בענין ההאשמות נגד ליברמן, הרי אם יש ישות כזו "שמאל" שדוחף אותם לפני הבחירות, זה די טפשי מצידם כי ההאשמות רק מלכדות את המצביעים לליברמן, שמשוכנעים שזו סתם רדיפה. אפשר גם להבין את ההשקפה הזו כי זה מאוד לא בסדר לחקור במשך כל כך הרבה שנים.

יש קוי דמיון בין ליברמן ובין דרעי. שניהם מאוד מוכשרים ומושחתים. החקירה נגד דרעי התנהלה זמן רב, ולאחר מעשה, החוקר הראשי הודה שבשנים הראשונות לא היה בידיהם גורם מפליל. בשלב מסוים הם מצאו ובסופו של דבר דרעי ישב בכלא.

גם את אולמרט חיפשו זמן רב, וחבל שהוא הורשע רק חלקית.

יתכן שליברמן עובר תהליך כזה. יודעים שהוא מושחת (ראה המיליונים של ביתו, אפילו כשרק השתחררה משירות חובה) אבל אין מספיק הוכחות. לדעתי צריך ורצוי לחקור אותו בתקוה שבסוף תימצא ההוכחה והוא ישב בכלא.

זו קודם כל מלחמה בשחיתות, גם אם בשוליים יש אנשי פרקליטות שמושפעים מהאנטי שלהם לדעות של ליברמן.

יהודה

אתה כותב יפה, וחבל שסתם כך תפסיק לכתוב בשרשור הזה

פורסם

הצמיחה מדהימה והעושר לא מחלחל... טוב נו מה חדש.

http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1888144

הכול תלוי במדיניות וכשזו שמה רק את טובת העשירים למול עיניה מה הפלא שלמעמד הביניים אין כסף לגמור את החודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

את מי אתה מגדיר כעשיר? לפי עשירון? לפי משכורת? לפי נכסים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4321230,00.html

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000806879#fromelement=hp_firstarticle

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000807138#fromelement=hp_morearticles

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000806918#fromelement=hp_morearticles

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000806918#fromelement=hp_morearticles

מגוון חדשות טובות, דווקא את הידיעה על שיא בפופולריות החמאס לאחר "עמוד ענן" איבדתי. אך מה זה משנה? החמאס פופולארי, ביבי פופולארי, כולם מרוצים. מס גבוה יותר על מישובד ומרויח משכורת טובה, יופי. לעשירים באמת יש חברות. הם משלמים פחות.

ליברמן פעל עבור החלוניים? לא. תקיף נגד החמאס? לא. ישר? כנראה שכן. אולי הרשעה בסוגיות מינוריות, הכל בסדר. זה לא משפיע על מצביעיו. צריך איש חזק. איש חזק הפועל למען עצמו.

אך ביבי זה אחרת: להקשות על אחיות, לתת לעובדי הנמלים. לאחר שנתן לנמלים בתחילת הקדנציה לאחר רעש גדול בכיוון ההפוך.

חוק טל- כנל.

תקיפות מול חמאס, בטח, הנייה בעזה. לפני כן לא העז. מול מי אנו תקיפים באמת? אבו מאזן- בו אנו פוגעים. לחמאס אנו נותנים הישגים.

מי מעלה את החמאס גם בשטחים? אנחנו. אנחנו שפוגעים במתונים ועוזרים ל קיצוניים. אנחנו שנותנים רק לכוח. כך במישור הכלכלי- חברת חשמל, נמלים. כך במישור המדיני.

מי הקים מדינה פלשתינאית אחרי שנים? נכון, ביבי.

למי עולה משכורת באופן אוטומטי?

מי אחראי לרפורמת בכר שהעלתה דמי ניהול על הפנסייה ושלחה את הפנסיות להשקיע אצל טייקונים שמחקו חובות על חשבוננו? ביבי.

מי מעביר כס לסקטורים לא יצרניים ואנטי ציוניים? ביבי.

מי משקיע כספים שירדו לטמיון בשטחים? שכחתי.

מי בונה בשטחים במקום שייבנה בכל מקרה בזמן שקט יותר אך דווקא כעת ב"עתוי רועש" למה כעת? כשהוא מעמת אותנו עם בני בריתנו? והמדינה משלמת? ביבי, כי הוא מראה נחישות לבוחריו. להלן הנוסחה- ביבי מרויח- המדינה מפסידה.

אפשר להוסיף כאן עד אין קץ. אין תחום שבו האיש נוגע ולא משאיר שדה חרוך: כלכלה, חברה, בטחון.

רק בתחום אחד הצטיין ולא השאיר שדה חרוך- השריפה בכרמל. הוא הביא או המציא את הסופר טנקר, לא?

שמישו ישים כאן קישור לדברי דן כנר בארוע לאחר האסון. דברים שהוכתבו לו על ידי לשכת ראש הממשלה. ניתוק מהמציאות זו מחמאה. ומי היה בלשכה? נתן אשל למשל, זוכרים במה הוא נחשד ומדוע פרש?

מצבור של אנשים ישרי דרך, ברי לבב ומוכשרים.

איך אני יודע שמוכשרים? גם אני קורא ישראל היום. כל שאר התקשורת משקרת ושמאלנית. זה הגיוני.

חפשו את הנאום על הכרמל.

אחרי כל זה, מי ייבחר בקרוב לראש ממשלה? ידוע.

הרכב הקואליציה ובת ברי עיקרית- החרדים, ידוע.

גם ההמשך- ידוע. התדרדרות ללא בלמים. את הבלמים של בית המשפט, תקשורת, פיקוח- מסלקים.

הכל ברור, הכל ידוע, למה יצביעו עבורו? זה פחות ידוע. לי בכל אופן.

פורסם
את מי אתה מגדיר כעשיר? לפי עשירון? לפי משכורת? לפי נכסים?

אתה מתחכם. אני מדבר על הטבות מס מופלגות לאנשים שממש לא חייבים אותם על מנת לסיים את החודש בכבוד לעומת העלאת מיסים לאנשים שממש לא מסיימים את החודש.

למישהו יש ספק שיותר קשה לסיים את החודש היום לעומת לפני 4 שנים עם אותה משכורת ואותן הוצאות ? לי אין ספק.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4321230,00.html

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000806879#fromelement=hp_firstarticle

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000807138#fromelement=hp_morearticles

מגוון חדשות טובות, דווקא את הידיעה על שיא בפופולריות החמאס לאחר "עמוד ענן" איבדתי. אך מה זה משנה? החמאס פופולארי, ביבי פופולארי, כולם מרוצים. מס גבוה יותר על מישובד ומרויח משכורת טובה, יופי. לעשירים באמת יש חברות. הם משלמים פחות.

ליברמן פעל עבור החלוניים? לא. תקיף נגד החמאס? לא. ישר? כנראה שכן. אולי הרשעה בסוגיות מינוריות, הכל בסדר. זה לא משפיע על מצביעיו. צריך איש חזק. איש חזק הפועל למען עצמו.

אך ביבי זה אחרת: להקשות על אחיות, לתת לעובדי הנמלים. לאחר שנתן לנמלים בתחילת הקדנציה לאחר רעש גדול בכיוון ההפוך.

חוק טל- כנל.

תקיפות מול חמאס, בטח, הנייה בעזה. לפני כן לא העז. מול מי אנו תקיפים באמת? אבו מאזן- בו אנו פוגעים. לחמאס אנו נותנים הישגים.

מי מעלה את החמאס גם בשטחים? אנחנו. אנחנו שפוגעים במתונים ועוזרים ל קיצוניים. אנחנו שנותנים רק לכוח. כך במישור הכלכלי- חברת חשמל, נמלים. כך במישור המדיני.

מי הקים מדינה פלשתינאית אחרי שנים? נכון, ביבי.

למי עולה משכורת באופן אוטומטי?

מי אחראי לרפורמת בכר שהעלתה דמי ניהול על הפנסייה ושלחה את הפנסיות להשקיע אצל טייקונים שמחקו חובות על חשבוננו? ביבי.

מי מעביר כס לסקטורים לא יצרניים ואנטי ציוניים? ביבי.

מי משקיע כספים שירדו לטמיון בשטחים? שכחתי.

מי בונה בשטחים במקום שייבנה בכל מקרה בזמן שקט יותר אך דווקא כעת ב"עתוי רועש" למה כעת? כשהוא מעמת אותנו עם בני בריתנו? והמדינה משלמת? ביבי, כי הוא מראה נחישות לבוחריו. להלן הנוסחה- ביבי מרויח- המדינה מפסידה.

אפשר להוסיף כאן עד אין קץ. אין תחום שבו האיש נוגע ולא משאיר שדה חרוך: כלכלה, חברה, בטחון.

רק בתחום אחד הצטיין ולא השאיר שדה חרוך- השריפה בכרמל. הוא הביא או המציא את הסופר טנקר, לא?

שמישו ישים כאן קישור לדברי דן כנר בארוע לאחר האסון. דברים שהוכתבו לו על ידי לשכת ראש הממשלה. ניתוק מהמציאות זו מחמאה. ומי היה בלשכה? נתן אשל למשל, זוכרים במה הוא נחשד ומדוע פרש?

מצבור של אנשים ישרי דרך, ברי לבב ומוכשרים.

איך אני יודע שמוכשרים? גם אני קורא ישראל היום. כל שאר התקשורת משקרת ושמאלנית. זה הגיוני.

חפשו את הנאום על הכרמל.

אחרי כל זה, מי ייבחר בקרוב לראש ממשלה? ידוע.

הרכב הקואליציה ובת ברי עיקרית- החרדים, ידוע.

גם ההמשך- ידוע. התדרדרות ללא בלמים. את הבלמים של בית המשפט, תקשורת, פיקוח- מסלקים.

הכל ברור, הכל ידוע, למה יצביעו עבורו? זה פחות ידוע. לי בכל אופן.

אתה טועה, לא במה שאתה כותב אלא בראיית התמונה הכללית, אתה תולה הכל ברה"מ אחד, למרות שהוא אכן הגרוע ביותר.

אבל, לכאורה אפשר לקבל את הרושם שאתה חושב שאם באיזושהי דרך נס הוא יתאייד (אמן, אמן ,אמן)

הבעיות יפתרו, אז לא.

את ביבי אפשר להחליף, את הרוב שבחר בו לא.

ואני לא באמת רוצה רה"מ שיהיה טוב ממנו, זאת לא בעיה, כל אחד כמעט מ"מ שמאלה יהיה טוב יותר, אני רוצה רה"מ טוב, נקודה.

פורסם

זה לא כזה פשוט. מה באמת קורה?

ביבי מבטיח בניה של אלפי דירות ממזרח לירושלים משיקולי בחירות ולמרות הנזק בעולם. עד כאן נכון.

אבל מיד לאחר הבחירות הפרויקט יוקפא, כי אז המצביעים כבר לא חשובים כל כך.

כך גם אכלנו אותה וגם לא עשינו שום דבר.

תודה שזה מתוחכם.

בזמן בן גוריון היינו חלשים וארה"ב לא היתה לצידנו, ובכל זאת בן גוריון עשה מה שטוב לנו, ובעיתוי שנראה לו כדאי. לפעמים הוכרחנו לסגת (ב 1948 כניסה לאיזור אל עריש, ב 1956 כיבוש כל סיני) אבל לרוב זה הצליח לו.

חבל שאין באופק אף אחד בקנה מידה של בן גוריון.

זה לא כזה פשוט. מה באמת קרה?

ביבי הבטיח מטוסי כיבוי למרות שלא היה למטוסים קשר לאסון. האוצר הוציא מכרז למטוסי כיבוי, וזכו בו אלה שהיו זולים, ללא קשר אם הם טובים. היום כבר מחפשים איך לצאת מזה ולהחזיק מטוסים מתאימים.

כך גם אכלנו אותה וגם לא עשינו שום דבר.

תודה שזה מתוחכם.

לצערי, למרות זאת איני רואה מועמד יותר טוב מביבי. אנשים טובים לא הולכים לפוליטיקה. שיטת הבחירות גורמת לחרה לצוף על פני המיים, והאנשים הטובים שישנם (למשל בליכוד: בגין,מרידור ותיכון), שוקעים למטה.

יהודה

פורסם
אתה מתחכם. אני מדבר על הטבות מס מופלגות לאנשים שממש לא חייבים אותם על מנת לסיים את החודש בכבוד לעומת העלאת מיסים לאנשים שממש לא מסיימים את החודש.

למישהו יש ספק שיותר קשה לסיים את החודש היום לעומת לפני 4 שנים עם אותה משכורת ואותן הוצאות ? לי אין ספק.

על אילו הטבות מס אתה מדבר? תהיה ספציפי בשביל שגם אני אוכל לכעוס על ביבי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא שונא את ביבי או כועס עליו.

אני לא יודע לציין בפניך את ההטבות לעשירים אבל אני בטוח שיש כאלה שידעו לציין זאת. אני כן יודע שהתוצאה הסופית של 4 שנות שלטון רעה לי ולשכמוני.

fiat x1/9

• תוכן חדש...