Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ועוד ריכוז הישגיהם של ביבישטייניץ:

הדרך הכי טובה לשכנע אנשים לא להצביע שוב לביבי זה להראות להם את תשדירי הבחירות הישנים שלו.

אני לא מצליח להבין את אלה שילכו להצביע לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התגובה לא הייתה אליך אם לא שמת לב חבל.

אני לא נוהג להעליב אף אדם ומכבד כל דעה, הבט למעלה לראות למי התגובה הייתה מיועדת.

התגובה שלך הייתה מאוד משעשעת בוודאי לא עלובה ורדודה. תגובתי היתה למי שהגיב אחריך אולי הקפיצה האוטומטית שלך אומרת דרשני.

הדאל, מתנצל אם פגעתי בך. ממילא הדיון פה לא ישנה את תוצאות הבחירות, ממילא יש פה יותר כותבים מקוראים.

מבחינתי הכל ביננו בסדר, אבל... פתחת פה חזית עם פרוקסימה.

לא שאני רוצה לסכסך, אבל ואי ואי ואי,

ועכשיו תסלחו לי. אני הולך לשמוע קצת ווטר בוייס. זאת להקה שביבי המציא והפיק לפני שצייר את הפצצה באו"ם.

פורסם

הוא לא פתח שום חזית איתי, כמו עם חיימי וגדיק6 המקרים האלו כל כך קשים ואבודים שאין לי שום רצון או ענין להתדיין איתם,

מיותר לגמרי וחסר תוחלת.

פורסם
ועכשיו אחרי שראית את התוצאה ?

עדיין אותו דבר.

אולי מצע של מפלגה אחרת "מתאים" יותר לדעותיי, אך אף אחד לא מבטיח שהיא תקיים או תנסה לקיים את המצע הזה.

משכנתא זה קל

פורסם

הלהיט החדש: הפרטת כבישים.

לאט לאט המדינה לא משאירה שום דבר תחת אחריותה ועל הכול משלם האזרח בתוספת מיסים על כל דבר שהוא קונה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000811369#fromelement=hp_morearticles

כן, תמשיכו להצביע למדיניות הזו, תמשיכו להצביע למי שלא נותן לכם להתקיים בכבוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הלהיט החדש: הפרטת כבישים.

לאט לאט המדינה לא משאירה שום דבר תחת אחריותה ועל הכול משלם האזרח בתוספת מיסים על כל דבר שהוא קונה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000811369#fromelement=hp_morearticles

כן, תמשיכו להצביע למדיניות הזו, תמשיכו להצביע למי שלא נותן לכם להתקיים בכבוד.

לי, בניגוד אליך, אין שום בעיה עם הפרטת כבישים. אני דווקא בעד, וזה נראה לי צודק במיוחד.

אני מקבל כביש ברמה גבוהה, עם אבא ואמא שכבולים תחת חוזה ואינטרס מובהק לשמור אותי כלקוח שמח; המדינה מקבלת תשתיות בחינם (BOT, התשתית עוברת לבעלות המדינה תוך מספר שנים) והכנסות ממיסים; המדינה יכולה להפנות תקציב סלילה ואחזקה של כבישים לדברים אחרים כמו רכבות או נושאים שונים לגמרי. מי שלא משתמש בכביש לא צריך לשלם עליו.

דווקא השכבות החלשות, שלרוב לא נוסעות לשום מקום כי אין להן אוטו והחיים שלהם גם כך מרוכזים באיזור מצומצם שליד ביתם (תחשוב על ערי הפריפריה), צריכות לתמוך בזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1899703

שלי מתחייבת לא לשבת בקואליציה. עוד ארבע שנים של כלום, בקיצור.

כדברי קהלת -

מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לי, בניגוד אליך, אין שום בעיה עם הפרטת כבישים. אני דווקא בעד, וזה נראה לי צודק במיוחד.

הבעיה אינה בהפרטה, כי אם במה שמאפשרים תחת הכותרת הזו.

קצה "הנתיב המהיר" נסלל על חשבון נתיב בנתיבי איילון, שהיה נתיב ציבורי. כתוצאה מכך, מי שיכול לשלם (ועוד איך לשלם. עד 77 ש"ח בשעות העומס !) מקבל עדיפות, בעוד השאר מקבלים צינור.

זה עובד כך בכל תחום שהממשלה הפריטה. רפואה, תחבורה ציבורית (נסה פעם להגיע באוטובוס מהפריפריה לת"א, למשל), ועוד.

חוץ מזה, אם השיטה כ"כ טובה, מדוע אינה מאפשרת הורדת מיסים?

תאר לך את המנקה בחדר המדרגות אצלך בבניין. אתה משלם לה 100 שקל בחודש X מספר הדיירים והיא מנקה, לא משהו לספר לנכדים, אבל בסדר.

מחר היא תבוא אליך - "תשמע ! יש לי רעיון פצצה ! בשביל עוד 40 שקל בחודש, אני מביאה לך אריתראי צעיר (פליט ברשיון, לא מבקש עבודה, כדי לא להלהיט את הרוחות). הבן אדם שוטף מצויין וגם עושה פאנלים.

רק דבר אחד קטן, הוא יעשה לך רק את צד הימני של המדרגות, את השמאלי נחסום לך כי אנחנו צריכים לתת להוא מהפנטהאוז גישה קלה יותר. דבר קטן נוסף - אתה תמשיך לשלם לי את אותם 100 ש"ח בעבור שרותיי הטובים".

לשיטתך - כולם מרוויחים. המנקה, האריתראי וגם דיירי הבניין. אותי לימדו שאם אתה משלם יותר על מוצר דומה, עם אריזה נוצצת יותר, אבל עם פחות תכולה - זה פחות משתלם לך. אבל אולי אתה למדת בביה"ס הגבוה לכלכלה שבו ביבי ושטייניץ למדו, במקרה כזה - קטונתי.

אפשר לתת זכיונות BOT בלי לזמבר את האזרח - ראה כביש 431 לדוגמה, אבל אם אפשר לחלוב עוד קצת, למה לא?

פורסם

זה מה שאני כל הזמן אומר. בארץ לוקחים ממך מיסים בלי סוף ולא נותנים כלום בתמורה.

שאתה אומר שהמיסים גבוהים, אומרים לך, מה אתה רוצה, תראה באירופה כמה מיסים משלמים.

שאתה בא בתלונות שאין כבר כמעט שירותים מטעם המדינה, אומרים לך, מה אתה רוצה,

תראה, בארה"ב יש פחות שירותים מאשר כאן. בקיצור, שלם הרבה, קבל כלום.

פורסם

לאיזו מדינה אירופאית יש את הוצאות הבטחון של ישראל ?

שיעורי המס על עבודה אינם גבוהים מאשר באירופה, גם שם יש מע"מ ומיסים עקיפים.

מצבינו הכלכלי לא טוב, הוא מצויין לפי כל פרמטר, האבטלה נמוכה יחסית והמגזר הציבורי סביר בהיקפו.

לבוא בטענות קל, לנהל מדינה קשה יותר.

קראתי את תוכניתה הכלכלית של הגב' יחימוביץ', מה אומר ומה ומה אספר, הראש הסתחרר מכל הטוב שהיא עומדת להרעיף עלינו.

איזה גן עדן מחכה לנו !

לא רק שאני אשנה את הצבעתי, אני אמלא את כל המעטפה בפתקים של "אמת" !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אושרי, מגיע לך הרבה ואתה לא יודע.

אני ממליץ לך על פעולת תג מחיר: התגנב לאף 16, לישיבה, לכביש בשטחים ועוד, ועוד כיד הדמיון ותדביק סטיקר" גם אני, אושרי- שותף"

אם אתה כבר שם, תדביק סטיקר גם בשבילי [אני חוסך בדלק, אז לא אגיע]

פורסם

חן, מספיק עם הצידוק של הוצאות הביטחון. יש כ"כ הרבה הוצאות אחרות, שאפשר לקצץ בהן,

ואתה יודע מה, גם בהוצאות הביטחון אפשר לקצץ. ואל תתחיל עם "תראה מה קרה במלחמת לבנון?!",

כי הצבא עשה מה שנוח לו, וזה לקצץ את כל מה שאינו שכר אנשי הקבע והתקנים.

תשלב את זה עם ניהול קלוקל של המלחמה וכל ההתנהלות הכללית, ולכן הכשלון המהדהד.

למה צריך ממשלה של 30 שרים? למה אני צריך לממן דיור מסובסד לחרדים שבוחרים לא לעבוד?

למה יש שרים בלי תיק? למה שורפים עשרות מליונים על העתקת כמה מבנים של מתנחלים,

כדי להתחמק מתוצאות של מעשה שהיה אסור מלחתחילה? למה אני צריך לממן את גחמותיהם של

הועדים הגדולים ועובדי קבוצות הלחץ במדינה?(וזה גם סיבה שלא אבחר ביחימוביץ')

למה מוותרים לחברות הענק על רווחים ענקיים בחישובי המס? אתה בתור עצמאי בטוח יודע

איך מדינה יכולה לרדוף אזרח שרק חשוד בהעלמת מיסים, גם אם הוא ישר כסרגל, ולמרר את חייו.

למה ממשיכים להנציח את המונופולים, הדואופולים, האוליגופולים, ונותנים יד לכל החברות והקונצרנים

הגדולים לעשוק אותנו, כל אחד בתחומו?

למה מקימים תאגידי מים, כדי לספק עוד גובים למקורבים, ולגזול מאיתנו מע"מ על המים, ולא להוריד

את מחירם, אלא להעלותם עוד ועוד?

ואני בטוח שיש עוד הרבה "למה"! אבל התשובה להכל, כי אפשר. כי יש לנו עם מטומטם, שמפחידים

אותו כל פעם מחדש עם השטות הבטחונית התורנית, ובינתיים מזמברים לו את הצורה,

והוא ביום הבחירות הולך לים, או שמצביע למי שדפק אותו הכי הרבה.

פורסם

נכון, עם כל התיעוב שיש לי כלפי ביבי, אני נגעל יותר מהעדר שהמליך אותו פעם שניה ובקרוב גם פעם שלישית.

הוא עדיין לא דיקטטור, הוא לא השתלט על המדינה בכח הזרוע, רק בזכות הטיפשות של עדר הבוחרים, שגורלנו נתון בידם.

פורסם
לאיזו מדינה אירופאית יש את הוצאות הבטחון של ישראל ?

שיעורי המס על עבודה אינם גבוהים מאשר באירופה, גם שם יש מע"מ ומיסים עקיפים.

מצבינו הכלכלי לא טוב, הוא מצויין לפי כל פרמטר, האבטלה נמוכה יחסית והמגזר הציבורי סביר בהיקפו.

לבוא בטענות קל, לנהל מדינה קשה יותר.

ציפיתי ממך לקצת יותר, למען האמת.

הטענה העיקרית אינה על גובה המיסוי, אלא על מה אתה מקבל בתמורה ועד כמה מעמד הביניים + הנמוך מקופח יחסית למגזרים ספציפיים (קרי : מתנחלים, חרדים, בעלי הון ומקורבים).

גם אם נניח לרגע שכל ההוצאות הבטחוניות הן חיוניות (כולנו יודעים שזה לא נכון ושהצבא מבזבז מליונים ללא צורך, אני יכול לספר לך סיפורים שיגרמו לשערותיך לסמור, גם אם אינן מחוברות לקרקפת, אבל לצורך העניין נניח שכל שקל הכרחי), הרי שהמדינה מקבלת די והותר כסף ממיסים.

בדיקה קצרה תעלה שאתה משלם למדינה, ממיסים ישירים ועקיפים, כמעט 80 אגורות מכל שקל שאתה מרוויח (בדוק אותי. הוסף על מס ההכנסה ומס הבריאות את המע"מ (17 אחוז), את הארנונה, את מיסי הקנייה, את המכס, את הבלו ועוד כהנה וכהנה. אני כבר לא מדבר על מה שאתה משלם על "הטבה" כגון שווי רכב ושווי טלפון, קנסות שהם בפירוש חליבת כסף ולא עבירות שמפריעות למישהו - כל אלה, למרות שקיימים, יכולים להיחשב ככאלה שאתה יכול להימנע מהם).

אותן 80 אגורות שאתה ואני משלמים, מעניקות שירותים עדיפים לאוכלוסיות שמשלמות (בממוצע) הרבה פחות ו/או מקבלות הרבה יותר. עם חלוקה שווה (או לפחות עפ"י בסיס יכולת כלכלית ומצב סוציאלי) יכולנו לקבל הרבה יותר בעבור אותו כסף.

האבטלה נמוכה, יחסית, אבל עשרות אלפי אנשים חיים ממשכורת שמאפשרת מחיה מינימלית ותו לא. הייתי רוצה לראות אותך נאלץ לבחור בין חימום בחורף לבין קניית לחם ו/או תרופות. יש כאלה אנשים בארץ, וההתעלמות מהם היא רעה חולה. נסה לחיות מ-4000 עד 5000 שקל בחודש וחזור לספר לי איך זה.

אם היה כאן איזון כלשהו (בדיוק ההגדרה של "צדק חברתי", רק שמארגני המחאה לא השכילו להגדיר זאת), אני מאמין שרוב המתנגדים היו משנים את דעתם לגביו, בוודאי לא היו מתעבים אותו ובזים לו כ"כ.

מדינת ישראל בראשות הממשלה הנוכחית (לזכות הממשלה, זה לא התחיל היום. לחובתה - היא הקצינה את זה בצורה שמדרדרת אנשים לעוני) מתנהגת כמו מאפיה שלוקחת כסף מתושבי האיזור שבשליטתה, תמורת "הגנה" כביכול.

אני לא רוצה לחיות תחת ארגון מאפיה, אלא במדינה מתוקנת. זה יותר מפריע לי מ-500 שקל יותר או פחות במיסים. בדיוק בגלל זה אסור להצביע שוב לביבי, בוודאי בהרכב רשימתו הנוכחית.

• תוכן חדש...