Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS - Most Wanted 2012

Don't Shoot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לשתף את כולם בחווייה שהיתה לי מהמשחק הזה כדי שבתקווה אחרים יהיו זהירים ממני שיבדקו טוב לפני שיוציאו סכום כסף מופקע על המשחק הזה.

אני חובב גדול של כל סדרת NFS ואני חושב שהמשחק האחרון NFS: The Run היה אחד המשחקים המלהיבים והטובים שהם הוציאו אי פעם.

ולכן, לא היה לי שום ספק שביום הראשון שהמשחק מגיע למדפים בארץ אני קונה אותו. לא משנה שהמחיר של 270 ש"ח לPC הוא מחיר אסטרונומי ולא מקושר למציאות.

אז ככה, הרעיון של המשחק באמת שונה ומעניין. אתה חופשי להסתובב כהוות נפשך (רק כנהג) ברחבי העיר ובכל פינה מסתתרת לה מכונית חדשה עם משימות שמתאימות רק לה, בעיקר מרוצים.

המרוצים עצמם מתקיימים גם בתוך העיר ולמרות שאתה חופשי לנהוג באיזו דרך שאתה בוחר על-מנת להגיע לצ'קפויינט הבא, הדרך המוצאת בג'י פי אס היא תמיד הטובה והקצרה ביותר.

אבל!

מתכנניי המשחק כנראה לא נהגו מעולם ברכב אמיתי ואין שום תחושת נהיגה הגיונית לרכבים.

מעבר לכך, בגלל שהשקיעו כל-כך הרבה זמן להפוך את התפאורה העירונית למשהו שניתן להרוס ולהשמיד כנראה שלא היה לרוחם שלא תפגע במכשולים בדרך ולכן לא ניתן לנהוג ברכב בשום מהירות מבלי להתנגש בכל מיני פריטים שפזורים על הדרך.

הנהיגה היא כל-כך קשה ומסורבלת שהתייאשתי רק אחרי 2 משימות (קלות) ונטשתי את המשחק, פשוט לא ניתן לשחק בו.

והדבר האחרון, גרפיקה. כן, הגרפיקה מרהיבה ומציאותית אבל (ושוב פעם יש אבל) העמיסו כל-כך את הרחובות של העיר בפריטים ובמסיחים שקשה באמת לנהוג ולהתרכז בנהיגה שכל-כך הרבה דברים והתרחשויות עפים לידך במהירות כזאת גבוהה - התוצאה המתבקשת היא לרוב כאב ראש ובחילה.

זהו, זאת חוות דעתי הצנועה על המשחק... לצערי כי חיכיתי לו זמן רב:-(

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משחק פשוט גרוע.

בתור התחלה, המשחק מתחיל בלי התחלה בעצם.

אתה מפעיל את המשחק בפעם הראשונה ואתה מרגיש כאילו אתה ממשיך משחק של חבר שהפסיק באמצע, כשאין לך שום מושג איך בכלל הכל עובד, וכבר יש לך את כל המכוניות.

בנוסף, הנהיגה בלתי אפשרית, הייתי בטוח שהשלט שלי מקולקל אז החלפתי למקלדת, והשליטה הייתה נוראית באותה מידה.

מוזר שכל זה מגיע מהחברה שהביאה לנו את burnout, שהוא משחק כ"כ מוצלח.

Auto Emoción

פורסם

לא היה ולא יהיה משחק מירוצים כ"כ מעניין כמו NFS Porsche Unleashed ששוחרר אי שם באמצע העשור הקודם. :-)

הכי מוצלח בסדרה לדעתי, כל הכותרים האחרונים בשנתיים-שלוש האחרונות הרסו את השם הטוב שהיה לסדרה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לא היה ולא יהיה משחק מירוצים כ"כ מעניין כמו NFS Porsche Unleashed ששוחרר אי שם באמצע העשור הקודם. :-)

הכי מוצלח בסדרה לדעתי, כל הכותרים האחרונים בשנתיים-שלוש האחרונות הרסו את השם הטוב שהיה לסדרה.

בפלייסטיישן 1, פשוט משחק ענק!!

דווקא אני התרכזבתי מהמוסט וואנטד, הוא נורא קל, סיימתי אותו 5-6 פעמים ששיחקתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הראן היה מוצלח למדי,

בזמנו קניתי בבאג את כל NFS של 2008 ב50 שקלים ואני עדיין נהנה איתם מידי פעם,הגרפיקה היותר מידי טובה מעייפת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Hot Pursuit (הראשון), Porsche Unleashed (מדהים) ו Underground (הראשון) - ה NFSים היחידים ששווים יריקה. כל השאר בלאי.

ל MW2 פסקול משובח, אך הוא מתחיל לשעמם מהר מאוד. יותר מדי מהר.

פורסם

אחחח...המשחק הכי טוב בסדרה, מאז PORSCHE והכותר הקודם HIGH STAKES שהוא בעצם NFS 4 - לא יצאו משחקים טובים ואיכותיים עם מוזיקה שרק הוסיפה מאז...

כל כך בא לי שיחזירו את הכותרים האלו בחידוש של היום בצורה טובה וגרפיקה מתקדמת, לצערי יושב לי בצד הגה של לוג'יטק ה MOMO RACING שלא נגעתי בו מאז TDU...

EA הרסו את הסדרה של NFS.

Opel Adam S 2017

פורסם

+1

אני זוכר שהייתי לוקח פורשה ישנה ונוסע לאט בכבישים עם ההגה שקניתי בזמנו הSIDE WINDER נחשב למילה האחרונה בתחום,אחח היו זמנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהבתי את NFS SHIFT מבין המשחקים היחידים בסדרה שהם התמקדו בסימולצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

Shift היה אדיר! עכשו הזכרת לי אותו, אני חייב להתקין אותו מייד! :-D

אבל רוב הקהל של nfs לא רוצה סימולטור, הוא רוצה ארקייד מגניב עם גרפיקה מטורפת, חווית נהיגה זה לא בראש סדר העדיפויות.

V5

• תוכן חדש...